MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6675 Dátum: 14 okt 04, 23:19:19 » |
|
Csak szerintem vicces ez a smiley Ayumi hozzászólásaiban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6676 Dátum: 14 okt 04, 23:27:18 » |
|
Nem tudom, én eddig észre se vettem őket Amúgy ma is voltam Conon, meg holnap is leszek, just sayin' for the record if anyone's out there.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6677 Dátum: 14 okt 04, 23:28:40 » |
|
Most van Con? Tényleg, Vera említette a múltkor. Milyen volt? Nem zavar az a baromi nagy tömeg, fura emberekkel?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6678 Dátum: 14 okt 04, 23:33:36 » |
|
Csak szerintem vicces ez a smiley Ayumi hozzászólásaiban? Én nem látok benne semmi vicceset és/vagy furát.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #6679 Dátum: 14 okt 04, 23:39:31 » |
|
Már rég voltam legutoljára, el is felejtettem milyen jó Embereket imádom főleg, mindenki nagyon jófej. Mondjuk a kedvencem most egy Son Goku volt, aki odajött hozzánk, hogy egy kislánynak be kell bizonyítania, hogy ő milyen erős, ezért felkapott engem meg barátnőm mielőtt bármit is nagyon reagálhattunk volna
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6680 Dátum: 14 okt 05, 00:09:39 » |
|
Én részegen fórumozni? Mindent tagadok! Sógorom bepálinkázva rábeszélt, hogy menjünk el diszkóba... Oké... Bemegyünk a diszkóba... Körbenézünk, és mi a téma? Kb az a korosztály rázza a picsáját, aki akkor született, amikor mi elkezdtünk diszkóba járni... Idén most voltam először, és valószínüleg utoljára diszkóban... Hazafele meg akkora köd, hogy a kocsi elejét szerimtem még láttam.. De nem vagyok benne biztos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6681 Dátum: 14 okt 05, 00:12:45 » |
|
...egy kislánynak be kell bizonyítania, hogy ő milyen erős, ezért felkapott engem meg barátnőm mielőtt bármit is nagyon reagálhattunk volna Tudja, hogy kell csajozni. UH, egy ismerősöm még anno mondta, hogy discoba csak úgy ajánlatos járni, ha valamilyen drog hatása alatt vagy, mert különben rohadt szar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6682 Dátum: 14 okt 05, 00:16:07 » |
|
Vagy csak annyira be voltál kábulva hogy nem is emlékszel. De am rémlik valami homályosan (nem, én nem voltam részeg), hogy itt volt Éjfél is még meg Hiei is kommunikált veled valamit. Én ezért nem járok diszkóba. Valahogy 'kinôttem' azt a korszakot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6683 Dátum: 14 okt 05, 00:43:17 » |
|
Őszintén mondva sokszor fórumoztam részegen... Szó szerint kapaszkodva a billentyűzetbe, hogy tudjak gépelni... Amúgy meg szelektív a memóriám.. Nem szoktam megjegyezni hogy mikor mit írkálok a fórumra pl... Arra nem emlékszem mit írtam józanul a múllt héten, nemhogy részegen x hónapja...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6684 Dátum: 14 okt 05, 01:06:34 » |
|
Hát hogy mit írtál meg hogy mikor arra én sem emlékszek. Csak halványan dereng a jelenség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6685 Dátum: 14 okt 05, 06:44:47 » |
|
A szúnyogok annyira pofátlanok, hogy képesek jóval a természetes életterük fölé, a harmadik emeletre repülni, hogy éjjel megcsíphessenek a tenyeremen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6686 Dátum: 14 okt 05, 07:45:49 » |
|
Amúgy, hogy a szúnyogok jók-e vagy rosszak, az csak nézőpont kérdése. Ha nincs az embernek elektromos légycsapja, akkor rosszak. Ha van, akkor pont az a baj, hogy sosincs elég szúnyog, pedig akkora érzés lecsapni őket és hallani, ahogy kisülnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6687 Dátum: 14 okt 05, 09:15:32 » |
|
Vajon milyen érzés lehet visszaolvasni másnap, hogy részegen az előző este miket írtunk?
Én ezt már megpróbáltam, de másnapra Aes már törölte is a kommentem, így sajnos nem tudtam meg milyen érzés visszaolvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6688 Dátum: 14 okt 05, 09:30:13 » |
|
Coospace tananyag az egyik kedvenc tanáromtól: Kulturális és társadalmi tőke, avagy miként legyünk lvl. 12. paladinok. Ez a másik módosító gomb eddig is itt volt a szövegem mellett?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 05, 09:32:53 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|