Aes Sedai
|
|
« Válasz #6225 Dátum: 14 okt 01, 08:55:19 » |
|
Egész életemet abban a boldog tudatban éltem le, hogy tisztában voltam vele, hogy melyik nép a legsötétebb Európában. (románok). De ezek a nyavajás ukránok nagyon kezdik veszélyeztetni az örök bajnok aranyérmét. Egy világ dőlt össze bennem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6226 Dátum: 14 okt 01, 09:43:24 » |
|
És tifelétek milyen az időjárás? Itt odakint süt a nap, de az irodában ülve már fűteni kell, mert hideg van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6227 Dátum: 14 okt 01, 10:30:22 » |
|
Az első napom nem próbaidősként Erre a hónapra már picivel több pénzt is kapok és a karácsonyi roham előtt végre lesz egy hét szabadságom is 13-19ig egész happy vagyok Itt nem süt a nap, fűtünk de az ablak is nyitva.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6228 Dátum: 14 okt 01, 11:09:27 » |
|
Napom. Baszok én arra ki a legsötétebb, csak a románokat oda-vissza!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6229 Dátum: 14 okt 01, 11:16:53 » |
|
Egész életemet abban a boldog tudatban éltem le, hogy tisztában voltam vele, hogy melyik nép a legsötétebb Európában. (románok). De ezek a nyavajás ukránok nagyon kezdik veszélyeztetni az örök bajnok aranyérmét. Egy világ dőlt össze bennem.
Ha csak népet mondunk, akkor nem kell országot feltételeznünk, így más sötét lények is benn vannak a pikszisben. Igen, a nőkre céloztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6230 Dátum: 14 okt 01, 11:18:54 » |
|
Azért népet mondtam, és nem országot, mert az említett országokban - sajnos - a magyarok is benne vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6231 Dátum: 14 okt 01, 11:24:49 » |
|
Baszok én arra ki a legsötétebb, csak a románokat oda-vissza!
Állítólag akkor is ki lesznek végezve a kis kedvenc bohócképző akadémia végzőseink, ha döntetlen lesz, hát még, ha megint ki kapnak. Nem szeretem a focit több "játékos" Oszkár-díjat kaphatna az alakításáért, és nem azért, mert olyan ügyesen rúgja a bőrt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6232 Dátum: 14 okt 01, 11:26:36 » |
|
Csapába esve ha lerágjuk a lábunk, az járulékos veszteség. Ilyen logika alapján figyelmen kívül hagyhatjuk azt a pár ezer magyart. Vagy ha őket kivesszük, akkor a többi kisebbséggel is illene ezt tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6233 Dátum: 14 okt 01, 11:29:30 » |
|
Jó de Luidzsy ez nyilvánvaló, ha kikapnak mehetnek a bitófára. + az, hogy Oscar-díjasak már évek óta igaz, szóval ezzel nem írtál újat. Aes, amúgy a mordoriak még mindig sötétebbek, mint az éjszaka. Nehéz őket legyőzni. Sikerült majdnem elcsesznem egy egyszerű rizsfőzést. Apám ezt megtudja kitagad a családból. De legalább a sör nem égett oda.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 01, 11:33:56 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6234 Dátum: 14 okt 01, 12:34:44 » |
|
Mordorban tényleg nagyon nagy a sötétség, és nehéz vele versenyre kelni. xD De egyesek azért nagyon próbálkoznak. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6235 Dátum: 14 okt 01, 12:55:29 » |
|
Nagyapám mindig azt mondta hogy aki nem szereti a focit az ne pofázzon a fociról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6236 Dátum: 14 okt 01, 13:42:15 » |
|
Valami jó leírok le se sz*rjátok bezzeg ha az utolsó randikudarcom írnám le miket kapnék,
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6237 Dátum: 14 okt 01, 13:48:31 » |
|
Mikor írtál te bármi jót? Mármint nem szerinted jót, hanem Fórumfalva lakói szerint jót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6238 Dátum: 14 okt 01, 13:50:10 » |
|
Elismerő hümmögéssel konstatálta mindenki Micsudi hogy túlélted a próbaidőt de mivel a fizetésed nem havi 400k igazából nem érdemel meg egy postot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6239 Dátum: 14 okt 01, 13:52:13 » |
|
Meg azért csak érdekesebb kérdés az, hogy a románok vagy az ukránok e a hülyébbek, mint az, hogy Micsudival izé..., mi is történt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|