Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6015 Dátum: 14 szep 29, 22:56:39 » |
|
Igen ez is beletartozik, tényleg jó az a járás, és így viszont már sajnálom, hogy nem jártam diszkóba Akkor majd valamikor megpróbáljuk, mondjuk egy retro buliba?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6016 Dátum: 14 szep 29, 23:09:17 » |
|
Végigolvastam azt a kilenc oldalt, amit írtatok. Ott kezdődik, az egész probléma, hogy kilenc oldalt írtatok. Jesus. Másrészt pedig olyan volt, mintha a trollbarlangban lettem volna. De örülök, hogy visszajött Masashi. Olyankor mindig királyabb a fórum.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6017 Dátum: 14 szep 29, 23:11:28 » |
|
Felénk ezt egyszerűen néptáncnak hívják...
Igen, felénk is, csak nem úgy jöttek a "számra a szavak" Igen ez is beletartozik, tényleg jó az a járás, és így viszont már sajnálom, hogy nem jártam diszkóba Akkor majd valamikor megpróbáljuk, mondjuk egy retro buliba? Én benne vagyok, bár a kalinkát nem igeérem, hogy eljárom, de na Egy kis nyelvtani segítséget kérnék, úgy is jól megy nektek minden esetben teszünk a "hogy" szó elé vesszőt ? Nincs kedvem google-zni, meg az amúgy is csak egy program, ti viszont java részt emberek vagytok, bár vannak itt istenek is, de na, az nem az én hatásköröm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6018 Dátum: 14 szep 29, 23:13:50 » |
|
LoL Fórumán ismerkedtünk meg. Eleinte vitatkoztunk (kulturáltan), aztán abba maradt. Gondolkodtam, hogy írhatnék rá PÜ-t, mivel kapcsolatban. ... és végül összejöttünk a múlthéten pénteken.
S amúgy veled egykorú meg a közeledben is lakik? Nem mintha probléma lenne a távolság, ezt én nagyon is tudom, csak kíváncsi vagyok. Gdat, ugyan így voltam én is. De örülök, hogy visszajött Masashi. Olyankor mindig királyabb a fórum. Látod, Heni, én mondtam, hogy hiányoztál az embereknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6019 Dátum: 14 szep 29, 23:23:27 » |
|
De örülök, hogy visszajött Masashi. Olyankor mindig királyabb a fórum. Látod, Heni, én mondtam, hogy hiányoztál az embereknek. Nem gondoltam volna, hogy ezt is megélem. Örülök, hogy így gondoljátok. Pedig néha úgy érzem, csak púp a hátatokon a sok nyavalyám. Én benne vagyok, bár a kalinkát nem igeérem, hogy eljárom, de na...Majd megtanítalak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6020 Dátum: 14 szep 29, 23:31:21 » |
|
Hû de régen jártam diszkóban. Még a 2ezres évek 1. felében. Úgy is lehet mondani, hogy vodkatáncot jártam el (értsd: kellett a pia hogy valamiféle mozgásra lehessen bírni). Algopyrin +orrcsepp, probléma ideiglenesen megoldva.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 23:33:26 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6021 Dátum: 14 szep 29, 23:36:29 » |
|
Én benne vagyok, bár a kalinkát nem igeérem, hogy eljárom, de na... Majd megtanítalak.
Előre szólok, nem vagyok egy egyszerű eset
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 23:37:11 írta Luidzsy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #6022 Dátum: 14 szep 29, 23:42:57 » |
|
Nincs lehetetlen. Csak kifogás!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6023 Dátum: 14 szep 29, 23:44:09 » |
|
Ez így teljesen igaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6024 Dátum: 14 szep 30, 05:16:18 » |
|
Uh, ilyenkor reggel mennyi ninja van online, plusz Shiro akit látok is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6025 Dátum: 14 szep 30, 06:22:00 » |
|
Hû de régen jártam diszkóban. Még a 2ezres évek 1. felében. Úgy is lehet mondani, hogy vodkatáncot jártam el (értsd: kellett a pia hogy valamiféle mozgásra lehessen bírni). Jó neked, amikor utoljára voltam Discoban, még Boney M-et adtak meg ABBA-t. Ideje lenne elmenni valahova prattyolni, ami nem Morrisons és nem Instant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6026 Dátum: 14 szep 30, 06:33:58 » |
|
ÁÁÁÁÁ Nekem nem is kéne ébren lenni denem is aludtam a hülye náthától. Azt se tudom hogy visszafeküdjek (értelme nincs sok) vagy keljek már felfele mert függôlegesbe valamivel elviselhetôbb.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6027 Dátum: 14 szep 30, 06:57:12 » |
|
Mindenki figyelmesen olvassa Sergei és Kuro kommentjeit. Kinőve a gyerekes anyázást, oldalakon át tartó vitatkozást egy szép barátság kezdeti bimbózását követhetjük nyomon. Nem elég, hogy egyetértenek, de még meg is köszönik a másik hozzászólását!!!Hova halad ez a világ, ha ti puszipajtások lesztek Komolyan Ilyen ez a Naruto-Kun Az esküdt ellenségeket is összehozza SZERK: Bazdki elfelejtettem, hogy 1 nap csak 1 komentet lehet írni Elég buta szabály ez SZERK2: Kérem a BÜNTETÉSEM!!Én végzek magammal, komolyan. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6028 Dátum: 14 szep 30, 07:04:13 » |
|
Ayumi most egy jótanács, nekem legalábbis beválik, igaz, hogy most egész héten itthon kell szenvednem de ez segített hogy kicsit jobb legyen a nátha-része a dolognak: Van egy csepp, Diapulmon a neve, mondjuk nem olcsó, kb 2000 Ft jóesetben, ha tudsz/van pénzed úgy szaladj el a patikába és vegyél! Egy kis üveg nekem több hónapig elég szokott lenni, gőzölögtetni kell vele az arcodat. Vagy ha nem akkor fokhagymaszirup. Csak méz kell hozzá, víz meg fokhagyma és állni kell hagyni egy ideig aztán 2-3 kiskanállal enni. És nem is olyan rossz az íze mint amilyennek tűnik. De így, hogy itthon vagyok, le tudok ülni anélkül olvasni, hogy bárki is ordítana. Béke van és nyugalom. Aes ne már. És még ostorozza is magát, hogy büntit kapjon, milyen böcsületes gyermek! *szipp*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 30, 07:06:41 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6029 Dátum: 14 szep 30, 07:19:52 » |
|
Én a moderátorok helyében meghívnám a duma topicba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|