Saphira
|
|
« Válasz #5955 Dátum: 14 szep 29, 20:20:40 » |
|
Ne már, tesóm is edzésmániás és ő is ezt hallgatta egész nyáron. Cseszettül unom már.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5956 Dátum: 14 szep 29, 20:21:49 » |
|
Nem mondtam, hogy nem vagyok az:D Mert jó ember és a jó emberek tudják mi kell a népnekXD
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5957 Dátum: 14 szep 29, 20:24:11 » |
|
Én mindig pszichopatának gondoltalak téged, Hiei.
Az a baj, hogy Hiei annyira pszichopatának akar tűnni már, hogy emiatt megkérdőjelezhető a dolog hitelessége. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5958 Dátum: 14 szep 29, 20:24:39 » |
|
Saphi, van lány tesód? Ő is szexi? Miért nem pózolsz vele, valami szép formációban egy kép erejéig?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5959 Dátum: 14 szep 29, 20:26:25 » |
|
Neked nem is említette, hogy van egy nimfomániás ikertestvére, akinek a házas férfiak a gyengéi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5960 Dátum: 14 szep 29, 20:27:33 » |
|
Papucsok persze előnyben vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5961 Dátum: 14 szep 29, 20:29:39 » |
|
Saphi, van lány tesód? Ő is szexi? Miért nem pózolsz vele, valami szép formációban egy kép erejéig?
Ah, most be akartam írni, hogy csak egy fiú ikertesóm van, mint Cerseinek, de gondoltam, nem adom alád a lovat, aztán gondoltam, mégis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5962 Dátum: 14 szep 29, 20:30:48 » |
|
Mi van gman, az asszony megint kirakott a kanapéra? Fiúk figyelem, közvélemény kutatás! Melyiket vállalnátok be szívesebben, ezt vagy ezt?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5963 Dátum: 14 szep 29, 20:32:07 » |
|
Már abban is kételkedem, hogy Szaffi-chan ember. Néha furcsa idegen nyelven hablatyol és regényeket ír pillanattört része alatt. Most meg egy rejtélyes ikertestvér^^ Gyanús.
Sabaku lehet partyba csapni őket?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5964 Dátum: 14 szep 29, 20:33:17 » |
|
Egyszer mondta, hogy összeveszett a szüleivel. Nem is értem. Ha nekem lányom lesz, a seggét is kinyalom. Csak akkor veszünk össze, ha valami nyálgépet talál magának egy nagydarab Rambo helyett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5965 Dátum: 14 szep 29, 20:33:50 » |
|
Az 1. legalább pinás, gman-nek tuti megfelelne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 20:34:42 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5966 Dátum: 14 szep 29, 20:34:50 » |
|
Mi van gman, az asszony megint kirakott a kanapéra? Fiúk figyelem, közvélemény kutatás! Melyiket vállalnátok be szívesebben, ezt vagy ezt? A 2. kép esetén ki lenne a khmm... domináns fél?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5967 Dátum: 14 szep 29, 20:36:20 » |
|
Már abban is kételkedem, hogy Szaffi-chan ember. Néha furcsa idegen nyelven hablatyol és regényeket ír pillanattört része alatt. Most meg egy rejtélyes ikertestvér^^ Gyanús.
Sabaku lehet partyba csapni őket?
Lehet hogy Saphira Masashi titkos alien ismerôse?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5968 Dátum: 14 szep 29, 20:38:01 » |
|
Ízlés szerint, Coelho, ízlés szerint. Hiei ez neked is szól.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5969 Dátum: 14 szep 29, 20:38:23 » |
|
Már abban is kételkedem, hogy Szaffi-chan ember. Előbb már ezt megbeszéltük dehunterrel. Lehet hogy Saphira Masashi titkos alien ismerôse? Gondolkozik Aki megdugta? Nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|