vastelorde
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Veterán age of empires játékos.
|
|
« Válasz #5940 Dátum: 14 szep 29, 19:46:50 » |
|
Ez a capslock vickes mert be b*szdot ha világit nagynak kéne lennie de nem úgy döntőt hogy a fény istenét válassza.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5941 Dátum: 14 szep 29, 19:47:28 » |
|
Miért van az, hogy az animékben a buzik majdnem mind a legnagyobb arcok a világukban?
Asszem valaki most néz Mirai Nikkit.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5942 Dátum: 14 szep 29, 19:50:38 » |
|
Azért nekem megköszönhetted volna külön, mrsaiyan. Nagyon sokat segítettem, hogy eljuss idáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5943 Dátum: 14 szep 29, 19:51:30 » |
|
Ez a capslock vickes mert be b*szdot ha világit nagynak kéne lennie de nem úgy döntőt hogy a fény istenét válassza.....
WTF
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5945 Dátum: 14 szep 29, 19:55:52 » |
|
Közben feltörtem Aes gépét. Ejnye, milyen szép háttérkép! A kép lehetne akár az enyém is, de az asztal maga igénytelen, ezért ez nem én vagyok. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5946 Dátum: 14 szep 29, 19:56:54 » |
|
A 3000. hozzászólásom, most már fele olyan férfias vagyok, mint gdat, akinek 6000 van. Nekem csak pár kattintás lenne leredukálni a hozzászólásaitok számát pár százra.Milyen csodálatos érzés tudni, hogy ilyen hatalommal is bírok. Megnézném az arcotokat, mikor meglátjátok a háromjegyű számot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 19:57:51 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5947 Dátum: 14 szep 29, 19:59:47 » |
|
Hiei, éppen most másolom a hozzászólásaidat sulis csoportba, próbáljuk megállapítani, milyen pszichiátriai problémákkal küzdesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5948 Dátum: 14 szep 29, 20:00:15 » |
|
Sabakuból se nézné ki az ember, hogy milyen szép kislány. Kell még neki pár év, de na.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5949 Dátum: 14 szep 29, 20:01:07 » |
|
Még mindig pedofil...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5950 Dátum: 14 szep 29, 20:05:09 » |
|
Azért nekem megköszönhetted volna külön, mrsaiyan. Nagyon sokat segítettem, hogy eljuss idáig.
Majd a 6000. hozzászólás után. A 3000. hozzászólásom, most már fele olyan férfias vagyok, mint gdat, akinek 6000 van. Nekem csak pár kattintás lenne leredukálni a hozzászólásaitok számát pár százra.Milyen csodálatos érzés tudni, hogy ilyen hatalommal is bírok. Megnézném az arcotokat, mikor meglátjátok a háromjegyű számot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5951 Dátum: 14 szep 29, 20:13:05 » |
|
gman a nő ízlésed nagyon gáz, ha noe szerinted nincs a fórumos jócsajok között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5952 Dátum: 14 szep 29, 20:13:30 » |
|
Hiei, éppen most másolom a hozzászólásaidat sulis csoportba, próbáljuk megállapítani, milyen pszichiátriai problémákkal küzdesz.
Nárcisztikus személyiség vagyok ezzel kompenzáltam a kisebbségi komplexusomat. Enyhén nagy feltűnési viszketegséggel. A testedzés pedig olyan fizikumot és önbizalmat adott, hogy ne féljek beismerni. Leszoktam a cigiről tehát az akaraterőben is jeleskedem. Idegileg kicsit labilis vagyok a sok játék idegbeteggé tett, ami valszeg elég rossz kombó eme tulajdonságaimhoz. A teljeskép megalkotásához még tudni kell, hogy udvarias és becsületes ember vagyok, aki mindig hazudik, amíg annak csak poén a következménye. Nincs olyan dolog amit ne tudnék magamról és titkolnék. Érdekel még valami? Jah és utálok veszíteni. Általában nem is szoktam, mert ha valamit elakarok érni el is érem. Nem tudom miért de mostanában mindig ezt a számot hallgatom. Megkérdezhetnéd a purtyákat a sulidban, hogy miért?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 29, 20:16:10 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5953 Dátum: 14 szep 29, 20:17:06 » |
|
Seva inkább örülnél, hogy te ott vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5954 Dátum: 14 szep 29, 20:18:17 » |
|
Én mindig pszichopatának gondoltalak téged, Hiei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|