Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5820 Dátum: 14 szep 28, 21:57:52 » |
|
Úgysincs ezeknek a részeknek már hangulata, még ha jók is amúgy...megyek meg is döglök végre... vagy megyek goth dalszövegeket ferdíteni... Seven seconds to the rise / Hét másodperc az emelkedésig Can't believe I'm still alive / Nem hiszem el hogy élek And heaven was waiting for me / És a menyország vár rám I thought this would be the end / Az hittem vége lessz But I know you'll understand / De tudom hogy megérted All that is keeping me here / Az összeset ami itt tart engem
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5821 Dátum: 14 szep 28, 22:02:31 » |
|
Összeset olyan hülyén hangzik, szebb lenne, ha ez minden mi itt tart engem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 22:04:47 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5822 Dátum: 14 szep 28, 22:05:04 » |
|
Az az egy emos is sok aki itt van nem kell több mű. Lew, a csókos képedet én is láttam. Szégyelld magad, hogy nem a képregényt csináltál, hanem pózoltál, mint egy liba. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5823 Dátum: 14 szep 28, 22:08:59 » |
|
már lew is csak a facebookon csücsörít a profilképen mi meg bezzeg azóta is csak várunk a képregényre kólát iszogatva mert cigire már nincs pénz meg a májam is tropa már de hát úgy is mind meg fogunk dögleni kivéve én mert én azt sem tudok
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5824 Dátum: 14 szep 28, 23:02:10 » |
|
Az az egy emos is sok aki itt van nem kell több mű. Nem én vagyok az egyetlen, Micsudi is "emós", csak nem fordít (vagy csak nem írja ide). Inkább megyek és eszek egy tányér instant csípős tésztalevest. Nincs olyan csípős mint az itteni megjegyzések és legalább jó az íze is.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5825 Dátum: 14 szep 28, 23:20:57 » |
|
Azta! Itt volt Heni. Vissza tért közénk. Nem, Ayumi, Micsudi nem emós, hanem szerencsétlen sokszor. Ne keverd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5826 Dátum: 14 szep 28, 23:23:43 » |
|
Még mindig itt van. Valamiért sose tudok hosszú ideig letenni a fórumról. Csak ne kezdjek megint hülyeségek miatt vitázni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 23:27:52 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5827 Dátum: 14 szep 28, 23:38:36 » |
|
Nagyon sok ember már hiányolt téged. Örülni fognak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5828 Dátum: 14 szep 28, 23:38:50 » |
|
Mindig kettő van belőlük, egy mester és egy tanítvány. Ayumi már csak mobilról tud írni, visszatér Masashi. Véletlen lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5829 Dátum: 14 szep 28, 23:39:59 » |
|
Nagyon sok ember már hiányolt téged. Örülni fognak!Ezt nem tudom nem szarkazmusként felfogni. Ezzel a felhasználómmal szinte csak negatív tapasztalatokat hagytam az emberekben, szerintem. visszatér Masashi. Véletlen lenne?Nincsenek véletlenek. De, az okát még én se tudom. Már pár hete megfordult ugyanez a fejemben, csak ahogy láttam, hogy mennyi hozzászólást farmolt fel pár ember, elment tőle a kedvem. . . . . De végül is mindegy. Viszont egy névváltásom lehet lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 23:41:57 írta Ms. Trager »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5830 Dátum: 14 szep 28, 23:42:42 » |
|
Mindenre válaszolsz komolyan, nem vagy troll kompatibilis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5831 Dátum: 14 szep 28, 23:43:40 » |
|
Mintha annyira ismerne bárki is, és amit leírok az már az információ 100%a lenne rólam. Mert ezen a helyen parafenomének, vagy ki tudja milyen médiumok interneteznek akik belelátnak mások fejébe és kitalálják az okokat és okozatokat meg úgy mindent. Pedig ló*aszt se tud senki.
Nem bántani akarom ezzel Micsudit hogy azt mondtam hogy ő is emós, viszont ti hasonlítjátok hozzám.
Mi van ha 20 évesen én is szerencsétlen voltam és azért vagyok "emós" mert ez a hasonlók miatt kialakult? Mi van ha ő is ilyen/ilyesmi lesz 30 évesen (nem kívánom neki)?
Üdv, Masashi. Ha erős vagy akkor oké, de ha nem akkor menekülj, mert ezek elevenen felfalnak.
Most is laptopról írok, nem csak telefon van csak nem kapcsolom be csak ha videót nézek, gimpet használok stb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 23:47:08 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5832 Dátum: 14 szep 28, 23:44:29 » |
|
Ezzel a képpel akartam válaszolni Hieinek, erre visszatér Masashi. Véletlen lenne? Tuti most valami rovaros-bogaras korszakát éli, majd figyeljétek meg! --- mi a franc az a paraferomén
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 23:45:14 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ms. Trager
Vendég
|
|
« Válasz #5833 Dátum: 14 szep 28, 23:46:03 » |
|
Mindenre válaszolsz komolyan, nem vagy troll kompatibilis. My fingers are restless. Üdv, Masashi. Ha erős vagy akkor oké, de ha nem akkor menekülj, mert ezek elevenen felfalnak.Hah, ne viccelj. Ha az előző szériát túléltem, ez már nem lesz nagy kunszt. Köszönöm Saphi, ez jól esett. És igen, most azt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5834 Dátum: 14 szep 29, 06:04:12 » |
|
Masashi csak nem visszatértél? xD Lehet elvittek az ufók de aztán vissza is hoztak, mert kiidegelted őket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|