Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #5805 Dátum: 14 szep 28, 21:11:44 » |
|
Pedig nekem állandóan tolja a kamu csajozós szövegeket. Mondjuk úgy se vesz le a lábamról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5806 Dátum: 14 szep 28, 21:13:06 » |
|
Ha valahová odaírod, hogy evolúció, az tudományosabban hangzik, még ha nem is illik a szövegbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5807 Dátum: 14 szep 28, 21:13:36 » |
|
Azoknál tényleg nincs jobb Annyira az napos vagyok a barack, birs alma pálinka a sörök, és a sprite-os bortól, hogy az valami fantasztikus de láss csodát a 40 négyzetméter betonozás meg van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5808 Dátum: 14 szep 28, 21:14:09 » |
|
Kérdezd gdat-ot, ő a fasza laza strici muff mágus, én csak a feka pina inas. Kihagytál egy szót belőle, just saiyan........... Érdektelen információ: a facebook azt állítja Syzy a legjobb barinőm,
Ez nem is lehetett kérdés, bff !!!444!4 < 3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5809 Dátum: 14 szep 28, 21:15:40 » |
|
Szaffi-chan te még szűz vagy?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5810 Dátum: 14 szep 28, 21:19:28 » |
|
Heo te úgyis itt lurkerkedsz, írj már valamit a viccek topicba hogy tehessek olyan képet amin még dehunter is nevet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5811 Dátum: 14 szep 28, 21:24:27 » |
|
Na jó majd írd meg püben is, mert most lépek aluszni.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5812 Dátum: 14 szep 28, 21:32:24 » |
|
Üdv! Sokszor gondolkoztam azon, hogy ha a Naruto Kun Hu, illetve bármilyen animés lap, blog stb nyereményjátékot rendezne, akkor milyen versenyen indulnátok el. Pl rajz verseny, kritika/vélemény író verseny, karakter/opening-ending felismerés stb. Ti szerintetek milyen verseny lenne a legjobb és legközkedveltebb? kacsint Kritika író mert az mindenki tud, még a bölcsészek is. és ti milyen versenyen indulnátok el?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5813 Dátum: 14 szep 28, 21:32:38 » |
|
We're going down in a spiral to the ground
És még megdögleni sem tudok már végre.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5814 Dátum: 14 szep 28, 21:36:11 » |
|
We're going down in a spiral to the ground
Where do you expect us to go when the bombs fall ? : ( ( Aes megöl minket ezekért az angol dalszövegekért. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #5816 Dátum: 14 szep 28, 21:49:39 » |
|
Aes is love, Aes is life!
Mondjuk ezt úgy sem ismered a hipszterkedésed miatt... : (( Seven seconds till the rise Can't believe I'm still alive
A versenyhez meg, én sajnos nem vagyok tehetséges még a megdöglésbe se... bár ha úgy vesszük, akkor életben maradásban az vagyok!!44!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 21:50:25 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5817 Dátum: 14 szep 28, 21:52:43 » |
|
Én sajnos beneveztem arra a versenyre, hogy "kapj agyfaszt amiért nem tudod megnézni az új DW-t mert nem lett kész a felirat mára", és meg is nyertem a versenyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5818 Dátum: 14 szep 28, 21:54:48 » |
|
Külföldi filmet/sorozatot felirat nélkül menő csak nézni. Kivéve, ha nem angolul van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5819 Dátum: 14 szep 28, 21:57:19 » |
|
Az a baj, hogy ez is olyan nekem, mint a szinkron vs felirat. Amit megszoktál, meg ahogy eddig nézted, azt akarod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|