Saphira
|
|
« Válasz #5790 Dátum: 14 szep 28, 20:04:50 » |
|
Osszon meg mindenki egy teljesen érdektelen információt az életéből, ahogy egyesek teszik folyton! Én kezdem: Délután elfogyott a tej, így nem tudok kakaót csinálni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 20:07:39 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5791 Dátum: 14 szep 28, 20:08:17 » |
|
Igen Ayumi, ez neked szólt. Mi tartja össze ezt a fórumot, ha mindenki elbeszél egymás mellett? Szarból habarcs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5792 Dátum: 14 szep 28, 20:09:23 » |
|
Még mindig nincs DW felirat. Francba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5793 Dátum: 14 szep 28, 20:12:26 » |
|
Tanulnom kell. Fárasztó. Olyan világban akarok élni, ahol csak gózni, thai boxolni, dugni, olvasni és sorozatozni kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5794 Dátum: 14 szep 28, 20:16:36 » |
|
Lehetséges,de ahhoz nagy szerencsére van szükséged.
Nyugi,Aes!Kibírod. Addig keress valami mást!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5795 Dátum: 14 szep 28, 20:17:14 » |
|
Itt van kiscsikó. Már csak zita meg ayumi hiányzik *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5797 Dátum: 14 szep 28, 20:26:00 » |
|
Akkor itt nagy forgalom lesz ha újra egyesülnek. *-* Ők lesznek egyesített hatalmukból a Fórum Kapitánya. És reggel arra jövünk fel, hogy átbeszélgették az éjszakát. Gdat, akkor kezd el ezt álmodni és soha ne ébredj fel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 20:27:32 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5798 Dátum: 14 szep 28, 20:52:24 » |
|
Lew még midig sunyít a képregénnyel kapcsolatban persze az egészet a kolira fogja, nem mintha tanulna...............................................................
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5799 Dátum: 14 szep 28, 20:58:31 » |
|
Dehunter, egyébként nem mond hülyeséget, mert pl: Debrecenben ki a fene akar megismerni debrecenit, biharit vagy szabolcsit? Mert kb az a három típus van többségben. Dunántúl legalább kicsit más a kultúra, kell a vérfrissítés. Ezt már régen is tudták, hogy messzi területekről kell asszonyt rabolni. Mindegy csak NE BÁTÁRÓL!!!!!(onnan se nőt se disznót nem szabad venni) Senpai kire gerjednek ezek a mű deáktéri picsák ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5800 Dátum: 14 szep 28, 21:00:49 » |
|
Senpai kire gerjednek ezek a mű deáktéri picsák ? Kérdezd gdat-ot, ő a fasza laza strici-cici muff mágus, én csak a feka pina inas.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 28, 21:31:21 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5801 Dátum: 14 szep 28, 21:04:38 » |
|
Mi tartja össze ezt a fórumot, ha mindenki elbeszél egymás mellett? A 'csordaszellem' nevezetű alantas elemi ösztön, amely összehozza a homosapiens egyedek bizonyos alacsony empátiával rendelkező csoportját, hogy engedelmeskedjenek a 'természetes szelekció' nevű undormány által sugallt evolúciós állati ösztöneiknek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #5802 Dátum: 14 szep 28, 21:06:40 » |
|
Várják itt a képregényt, mint éhező a falat kenyeret, de Lew újgazdag, tőzsdés magánvállalkozó. A deáktéri - külföldi - csajoknál nincs is jobb. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5803 Dátum: 14 szep 28, 21:07:00 » |
|
Jó-jó, elég lesz már a mindenki utál szövegből.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5804 Dátum: 14 szep 28, 21:10:04 » |
|
Képregényt akarok! Másért már nem is érdemes fórumozni. Érdektelen információ: a facebook azt állítja Syzy a legjobb barinőm, ezt el is meséltem neki, de nem reagáll az információra, azthiszem itt fog végetérni a facebook barátságunk, őt volt padtársam követi akivel fél éve nem is beszéltünk.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|