Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5700 Dátum: 14 szep 27, 16:45:35 » |
|
Fogjunk össze Noémi. Baromira szeretem azt amit leírtál a második bekezdésben, meg a hasonló csipegetéseket. Viszont most nincs konyhánk, tök üres egyelőre és kicsit már hiányzik, hogy valamit főzzek. Még egy rántotta is jó lenne. Régebben, általános iskolában, mindenki furán nézett rám, hogy a szendvicsemben van alma karika. Pedig az alma sajttal nagyon ütős dolog. Hozzá még valamilyen sonka-kolbász, hús féle meg ugyan csak jól illik. Az már túl sok lenne egyszerre, előbb ezt jegyezzék meg végre. Nem fogják, de jó próbálkozni. Bár az egyelőre is időbe telt, lehet csak türelem kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5701 Dátum: 14 szep 27, 16:49:55 » |
|
Mi csak sült kolbászt ettünk. Ha van olyan szó, hogy elkolbászol, van olyan is, hogy elsültkolbászol? Mi lehet a különbség a kettő között?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5702 Dátum: 14 szep 27, 18:20:14 » |
|
Mi ez a nagy kihaltság? Mindenki elmenekült gman kolbásza elől?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5703 Dátum: 14 szep 27, 18:22:22 » |
|
Biztos beszippantotta ôket a tauri ts.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5704 Dátum: 14 szep 27, 18:25:39 » |
|
Tévedsz Ayumi most csak én vagyok ts-en de én se figyelek oda. Szóval ez bukta. Szombat van, ilyenkor aki tud megy amerre lát, nem lennék beteg tuti nem itthon fetrengenék én se. Almát csak almás pitében szoktam megenni, inkább a körte de abból is a lédús.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5705 Dátum: 14 szep 27, 18:34:23 » |
|
Én mindent megeszek amiben van alma: alma, almabefôtt, lé/szörp, alma ízû alkoholos pia, almás pite; rétes, akármilyen almás süti, alma leves, meg nem tudom mi van még. Most pont van itthon alma is meg körte is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5706 Dátum: 14 szep 27, 19:07:42 » |
|
Se Ishidának se Ayuminak nincs új blogbejegyzése. : ( (
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 27, 19:11:51 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5707 Dátum: 14 szep 27, 19:12:26 » |
|
És csak Ishida meg én vagyunk bloggal rendelkezô személyek? Ott van még pl Gabesz, akár ôt is elolvashatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5708 Dátum: 14 szep 27, 19:19:56 » |
|
Én kizárólag Ayumit és Gabeszt olvasok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5710 Dátum: 14 szep 27, 19:42:34 » |
|
Eszembe jutott egyik régi fórumos blogja, amin olyan jókat röhögtem amikor elmentünk közösen "kirándulni" bárhova, hogy most elszomorodtam, hogy már régóta megszűnt. Pedig ott voltak olyan sztorik leírva, amiken mai napig akaratlanul elröhögöm magam. xDDD De ja Ayumi, miért nem blogolsz? >.> Ishidának meg nem is tudtam, hogy van blogja. ._. Biztos már csak arról írna, hogy sose lesz olyan karja ami kilóg a kocsijából... Nekem meg az az ötletem támadt, hogy Worms-özni akarok. Ilyen is szökőévente van hiába nincs most az.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 27, 19:43:29 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5711 Dátum: 14 szep 27, 19:46:10 » |
|
Én kizárólag Ayumit és Gabeszt olvasok. Amilyen sűrűn írkálok oda mostanában, tőlem aztán nyugodtan! Fentebb írta valaki, hogy nagyon sok a fizujából a levonás... Nálam az kb 60 db ezres... De a jogcímeket megkérdőjelezném.. Gyakorlatilag úgy érzem, hogy a bruttómmal állam bácsit tartom el, a nettómmal, meg a közmű szolgáltatókat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5712 Dátum: 14 szep 27, 19:49:08 » |
|
Munkavállalótól levonásra kerül a
10 százalék nyugdíjjárulék 8,5 % egészségbiztosítási és munkaerőpiaci járulék (4 % +3 % + 1,5 % ) és a 16 százalék (szja) személyi jövedelemadó
A munkáltató fizeti munkavállalója után a
szociális hozzájárulási adót, ami 27 százalék és a 1,5 százalék szakképzési hozzájárulást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5713 Dátum: 14 szep 27, 19:50:20 » |
|
Ez van. Robotok vagyunk akik a létfenntartásért robotolnak. Pedig utálom ha be kell osztani a pénzt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5714 Dátum: 14 szep 27, 19:57:13 » |
|
Robot akkor leszel mikor vállakozásod lesz kft, bt rt stb stb. Annyi járulékot fizetek, hogy beszarás. Mellé még jön az adó és ha sikeres a vállalkozásom még nyereség után is fizetek. Évente nem akarom megszámolni hány millát adok az állam bácsinak. Még én is elkezdenék lopni csalni hazudni... de nem panaszkodom jól élek csak ne kéne ennyit dolgoznom érteXD Ne csodálkozzanak az emberek, ha nem jelentik be őket. A másik vicc, hogy a kft tulajdonosa a táppénz első két hetét zsebből fizeti magának. Yippi!
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
|