Micsudi
|
 |
« Válasz #5595 Dátum: 14 szep 26, 11:59:00 » |
|
Jobbulást Vera, infra lámpázd az arcod,bár az a vérnyomásoddal nem tudom mit csinál, ha nem szedsz olyan gyógyszert amire nem lehet akkor egy feles pálesz nem árthat 
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5596 Dátum: 14 szep 26, 12:12:07 » |
|
Lámpázok meg gőzölögtetek, pálinkát meg még mindig nem iszok. >.> Bár lekopogom most egész tűrhető, csak félek hapcizni is.
Ishida, ez bizony szomorú... pedig az a tegnapi 64'es Impala eléggé deáktércsajmágnes. (És ezt nem húzta alá wtf.)
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5597 Dátum: 14 szep 26, 12:21:01 » |
|
Csak a gyengék betegszenek meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #5598 Dátum: 14 szep 26, 13:26:31 » |
|
Egyszer az orrmelléküregek anatómiája kapcsán a vizsgán baratnőmtől megkérdezte a tanár, hogy hogyan kezelné az arcüreggyulladást, ő meg azt mondta, hogy infralámpával, a tanár meg szó szerint kiröhögte. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5599 Dátum: 14 szep 26, 13:39:23 » |
|
Nekem mondjuk nem is használ csak anyám erőltette, hogy próbáljam ki hátha, de valahogy a gőzölögtetés jobban beválik, és legalább kapok levegőt. *-* Egyedül a masszírozó funkciója miatt van haszna ennek a gépnek. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 26, 13:40:53 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #5600 Dátum: 14 szep 26, 13:42:57 » |
|
Fu de rohadt másnapos vagyok  Szobatársam meg összehányta a szobát. Rohadt büdös van. Így mulat a magyar értelmiség.  De így kimarad a mai edzés és akkor hogyan lesz belőled Ronnie Coleman?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5601 Dátum: 14 szep 26, 14:24:21 » |
|
Rájöttem, hogy a szerzetes a legerősebb d&d kaszt. Van ez a pathfinder cucc, ahol szanaszét tápoltak minden kasztot, a szerzetes viszont maradt a régi és még így is ő a legállatabb. A varázshasználókat sose szerettem, de itt a mágusnál behozták a vérvonal erőt, amitől mocsok menő lett az eddigi legsemmilyenebb kaszt. Az új alapkasztok meg szintén jók lettek, főleg az alkimista, aki többek között szuperkatona-szérummal tolja, meg a boszorkány, aki hihetetlenül frappáns ötvözete az isteni és a misztikus mágiahasználóknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #5602 Dátum: 14 szep 26, 14:35:52 » |
|
Mi a gond az infralámpával Saphi? Akkora geciség nem válaszolni a másiknak, hogy kis se bírom mondani. Nem szeretem a gerinctelen geciket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #5604 Dátum: 14 szep 26, 14:52:12 » |
|
nem, de a kép üt  nincs az az úr isten hogy én bárkinek érzéseket valljak be elsőként. Az olyan mint egy M9-essel oroszrulettezni  Csak egy szia hogy vagy-ra nem képesek az felhúz ez nemtől független utolsó suttyó parasztságnak tartom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5605 Dátum: 14 szep 26, 14:53:13 » |
|
Na akkor mire gondoltál Micsudi? Elég hirtelen kitört ez most ahogy elnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5606 Dátum: 14 szep 26, 14:53:55 » |
|
ez nemtől független
Szóval lány volt az illető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #5607 Dátum: 14 szep 26, 15:00:13 » |
|
Unom hogy ha jajj telepítsd már újra a win-t vagy beszart ez a szar akkor mindenki megtalál de ha én szeretnék 2 szót váltani valakivel akkor egyesek még válaszolni is basznak. kezd a sima mezei emberundorom embergyűlöletbe átmenni... sztem hazafelé betérek valami kocsmába és iszok pár péntek esti megérdemlem sört
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5608 Dátum: 14 szep 26, 15:02:49 » |
|
Micsudit mindig csak kihasználják
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #5609 Dátum: 14 szep 26, 15:04:38 » |
|
Szeretem a megtört emberek panaszait hallgatni. Lehet valahol szerezni ilyesmit cd-n?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|