Lew
|
|
« Válasz #5550 Dátum: 14 szep 25, 18:37:56 » |
|
Megyek leiszom magam, mert mindenki tudja, hogy az Egyetemistáknál a Csütörtök már a hétvégéhez tartozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #5551 Dátum: 14 szep 25, 18:39:09 » |
|
A képregény meg majd magát rajzolja meg? Üdv.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5552 Dátum: 14 szep 25, 18:42:42 » |
|
Megyek leiszom magam, mert mindenki tudja, hogy az Egyetemistáknál a Csütörtök már a hétvégéhez tartozik.
Kihagytad, hogy nem tudsz megdögleni se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5553 Dátum: 14 szep 25, 18:45:09 » |
|
Majd elkészül egyszer az is. Türelmesek vagyunk, nem igaz? Hellóka!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5554 Dátum: 14 szep 25, 18:49:08 » |
|
Majd megcsinálja egyszer, majd ha nem lesz gyengeakaratú alkoholista, aki lesérült 15 évesen.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5555 Dátum: 14 szep 25, 18:51:56 » |
|
Hát akkor már ne is várjunk. Azért még elolvasom az eddig megjelenteket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5556 Dátum: 14 szep 25, 19:19:11 » |
|
Van ts aki akar jöhet. Lew meg sose fogja már megcsinálni, fogadjuk el a tényt. Ez van. Viszont rájöttem, hogy az esszémmel 1 oldalt se haladtam. Nem szeretek betegnek lenni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 25, 19:23:43 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5557 Dátum: 14 szep 25, 19:42:30 » |
|
Egyáltalán miért kellett annyival mennie? Még az a szerencse, hogy senkinek sem esett baja.
Mennyivel? Az autós szabályosan közlekedett amúgy... Egy az egyben a nyugger volt a hibás... Az autós annyiban hibázott, hogy nem gondolt arra, hogy a nyugger majd a zebrától 5 méterre 2 teli bevásárló szatyorral, féktávon belül majd kiszalad a kocsija elé... 1 sör nekem is jólesne... De nem szabad kockáztatni..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5558 Dátum: 14 szep 25, 19:47:46 » |
|
Nincs jogsim, de annyit még én is tudok, hogy zebra előtt lassítani érdemes. Gabesz, te egyáltalán hogy vezethetsz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 25, 19:48:38 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #5559 Dátum: 14 szep 25, 19:50:32 » |
|
Csak mondom. A hatályos KRESZ előírások szerint a jármű vezetőjének a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet csak fokozott óvatossággal és olyan sebességgel szabad megközelítenie, hogy adott esetben a gyalogos részére elsőbbségadási kötelezettségének maradéktalanul eleget tudjon tenni. Persze nekem is van jogsim és pontosan tudom hogy sok esetben, pont leszarod hogy valaki álldogál a zebránál...
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5560 Dátum: 14 szep 25, 19:54:42 » |
|
Ein begombázott *-* Imádom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5561 Dátum: 14 szep 25, 19:55:43 » |
|
Gabesz biztos kamukaze ôrült. Hajj de szokatlan nekem telefonról írni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5562 Dátum: 14 szep 25, 19:56:23 » |
|
Ez a kedvenc részem, meg amikor a mutáns kajamaradékkal harcolnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5564 Dátum: 14 szep 25, 20:43:18 » |
|
Csak mondom. A hatályos KRESZ előírások szerint a jármű vezetőjének a kijelölt gyalogos-átkelőhelyet csak fokozott óvatossággal és olyan sebességgel szabad megközelítenie, hogy adott esetben a gyalogos részére elsőbbségadási kötelezettségének maradéktalanul eleget tudjon tenni. Persze nekem is van jogsim és pontosan tudom hogy sok esetben, pont leszarod hogy valaki álldogál a zebránál... A videón a zebránál nem álldogál senki! A zebra messziről látható... Öreglány áll az út szélén, ott, ahol nincs kijelölt gyalogos átkelő hely, tehát az autónak van elsőbbsége... Ha a zebránál áll a gyalogos, akkor hadd álljon... Ha szétnézés után lelép, akkor már neki van elsőbbsége... A lényeg, hogy menj annyival, hogy ha lelép, meg tudj állni... Megint más kérdés, ha a gyalogos átrohan a zebrán, vagy fogja magát, és féktávon belül kilép eléd... Ayumi.. Igen.. Volt egy kamikaze őrült oldalam.. De már lenyugodtam... Túl sokmindent láttam már az utakon... Jópár tízezer kilométer mögöttem van....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|