MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5115 Dátum: 14 szep 21, 10:44:40 » |
|
barátom miután a számba nyomott egy darab kolbászt Az emberhússal lenne problémám, de ott se morális megfontolásból, hanem valószínűleg a szervezet reakcióba lépne és egyből kijönne, kb gyümölcsöknél is ez van, ha ezt le lehetne kapcsolni miért is ne. Hiába van 50-es karod ha cuki állatok húsát nem eszed meg, nem fogod túlélni az apokalipszist. Vagy ha egy aranyos fürj nyakát képtelen vagy kitekerni egy lakatlan szigetre vetődve. Random Arrow-utalás, bár azt itt senki sem nézi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5116 Dátum: 14 szep 21, 10:46:43 » |
|
Nekem a nyúl nem ízlett annyira. Valahogy olyan rágósnak meg száraznak éreztem, bár lehet az elkészítésében volt a hiba. De az íze se nagy szám. De alapvetően nincs gondom a fogyasztásával. Meg ez hülyeség, hogy valaki azért nem eszi meg a nyulat mert cuki állat. A disznó is cuki, mégis megesszük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #5117 Dátum: 14 szep 21, 10:47:39 » |
|
Na nee. Már téged is molesztál noe barátja Aes? Ez azért több a soknál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5118 Dátum: 14 szep 21, 10:48:16 » |
|
Ezt hogy raktad össze?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5119 Dátum: 14 szep 21, 10:49:38 » |
|
Miért nem lepődöm meg azon, hogy valaki kiemeli ezt a részletet a mondandómból? De nem tudtam máshogy írni, amikor tényleg így történt.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5120 Dátum: 14 szep 21, 10:53:12 » |
|
Mr. Saiyan rávilágított az igazságra. Én pedig folytattam a gondolatmenetét Aes. Ne félj, a mi figyelmünket nem kerülhetik el a részletek és kiállunk mindenkiért, akit bántanak! Szerkesztés: Nem szerkesztetted a hsz-t? Elsőre is nyulat írtál? Ha igen, akkor bocs a félrement félreértelmezésért. Abban a pillanatban keltem fel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 21, 10:54:48 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5121 Dátum: 14 szep 21, 10:54:44 » |
|
De nem tudtam máshogy írni, amikor tényleg így történt. Ajaj de még mennyiszer az évek alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5122 Dátum: 14 szep 21, 10:55:39 » |
|
Ja értem már. Akkor jó reggelt, mit ittál tegnap? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5123 Dátum: 14 szep 21, 10:57:52 » |
|
Semmit, de ma 7:40-kor feküdtem le aludni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5124 Dátum: 14 szep 21, 10:59:49 » |
|
De nem tudtam máshogy írni, amikor tényleg így történt. Ajaj de még mennyiszer az évek alatt. Tudd meg, ismét nem beszélek veled egy ideig.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5125 Dátum: 14 szep 21, 11:01:16 » |
|
Semmit, de ma 7:40-kor feküdtem le aludni. Biztos megint a Deák téren hajkurásztad az elérhetetlen nőket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5126 Dátum: 14 szep 21, 11:18:43 » |
|
Meg ez hülyeség, hogy valaki azért nem eszi meg a nyulat mert cuki állat. A disznó is cuki, mégis megesszük.
Ennyi erővel kutyát is ehetnénk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5127 Dátum: 14 szep 21, 11:30:01 » |
|
Mindjárt jön Ayumi és leírja, hogy még soha nem evett ló húst, de biztos érdekes íze lehet ... mert még arra sem vagyok képes, hogy megdögöljek már végre. Ez van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5129 Dátum: 14 szep 21, 12:05:41 » |
|
Ez valami Astro Boy koppintás?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|