Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5055 Dátum: 14 szep 20, 12:49:56 » |
|
Inkább Resident Evil fanok értik ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5056 Dátum: 14 szep 20, 12:55:24 » |
|
Mondtad neki, hogy "Vili, én vagyok az apááád" és erre jött ez a reakció? Nem, csak porszívózás miatt ideiglenesen el lettek pakolva a cuccai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #5057 Dátum: 14 szep 20, 15:26:07 » |
|
Gondolom, te porszívóztál, miután ebédet csináltál az asszonynak, aki egy sörrel a kezében nézett közben egy focimeccset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5058 Dátum: 14 szep 20, 15:30:15 » |
|
Heh, nagyon tévedsz, barátocskám! Kézilabdát nézett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5059 Dátum: 14 szep 20, 15:52:43 » |
|
Valakinek kell porszívózni is ha már az asszony a kenyérkeresô. Vettem egy okostelefont de ezzel az írás egy külön tudomány.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 20, 18:34:28 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5060 Dátum: 14 szep 20, 16:07:10 » |
|
Milyen mobilt vettél, na meg hogyhogy? Most volt a születésnapja Vilikének, nem? Micsoda szavak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5061 Dátum: 14 szep 20, 16:17:53 » |
|
Múlt hét csütörtökön volt az a születésnap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5062 Dátum: 14 szep 20, 17:42:49 » |
|
Ildikó jó dolgot csinált megdícsérem. De tuti a nőit nézte az meg...>.> Amúgy aki akar jöhet ts. Szüleim meg itthon hagytak végre egyedül, olyan boldog vagyok. Csend van és nyugalom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 20, 17:44:05 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5064 Dátum: 14 szep 20, 18:28:11 » |
|
Nekem a Galaxy mini első verziója van meg, de ezek a telók kalap szart nem érnek... Én már megbántam már a váltást... Csak azért nem váltottam vissza a régi telómra, mert rácseszett a mini valami SIM kódot a sim kártyára, és ha másik telóba akarom tenni a kártyát, kéri a kódot... A kódot meg nem tudom... Amúgy tegnapi sztorim: Nagyban nyomom a melót, odajön a minőségellenőr kiscsaj, és nyújtja nekem a kismérleg kábelt... Kérdem -Bedugjam? -Aha.. -Nagyon? -Nagyon.. -Hát jó... Mondom a mögöttem vigyorgó kollegának, hogy én nem épp a mérlegre gondoltam... Kollega: Kérdés hogy a csajszi mire gondolt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5065 Dátum: 14 szep 20, 18:31:36 » |
|
Valószínűleg a mérlegre. Vagy ki tudja... Nekem most először van okostelóm. Szerencsére a t9 szótár ki van rajta kapcsolva, mert tesómén amikor írtam bármit bárhova, az ment az agyamra de nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5067 Dátum: 14 szep 20, 20:39:42 » |
|
6000 - küldött kép - Válassz saját rangot Végtelen
Gdat-nak nincs új rangja és képe.
Azt hiszem ilyen érzés lehet, ha rájössz, hogy az egész életed egy óriási hazugság volt és már nem tudod, miben kellene hinned ezek után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5068 Dátum: 14 szep 20, 20:44:16 » |
|
Gondolom, a rendszer nem gondolatolvasó és nem lát bele senki pici fejecskéjébe (még Gdatéba se) hogy a rangot és a képet automatikusan átírja valami mássá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5069 Dátum: 14 szep 20, 20:44:46 » |
|
Gondolom nem bírtad megállni, hogy ne válaszolj az egyértelműen poénnak szánt hszemre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|