24 nov 16, 11:45:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 334 335 [336] 337 338 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2368954 alkalommal)
0 Felhasználó és 33 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5025 Dátum: 14 szep 19, 19:30:05 »

Ne légy rosszul emiatt! Vakmerő minden nő, aki nem érzi magát gyengének.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #5026 Dátum: 14 szep 19, 19:32:04 »

Hát ez érdekes:

A red aura is one high in energy, which shows that you may have some unresolved anger or fear. However, it also shows that you have a lot of strength and passion, which will help you resolve any conflicts. This passion can be in relation to romance as well, as a red aura signifies that love is an important factor in your life.

Ez viszont teszik:

You are most like Wisp, the light spirit.

Traits/characteristics you probably have and/or words that describe you: soft spoken, polite, proper, simple, wise.

Amúgy Xeni, ha olvasod kések kicsit, (máris indulok).

Ma nem szakdogáztam, holnap fogok, október elejéig megírok mindent. Durci Mármint amit tudok, mert a Biokontollhoz csak októberben megyek. Durci

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #5027 Dátum: 14 szep 19, 19:35:50 »

River Phoenix,

John Frusciantéval drogoztak együtt, ő adta aznap az adagot. Bár akkor ezt tudod a videóból.

Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5028 Dátum: 14 szep 19, 19:37:35 »

Nem szeretem az első két Resident Evilt, mert túl akciószegények.

Azok azért jók, mert csalás nélkül figyelned kell, hogy mikor lősz és mikor futsz. Igazi túlélő horror.
re4 is jó volt LEON miatt, de ennyi. Az utolsó játék, ami a Biohazard nevet is kiérdemelné, az a Veronica X. It's a fact, not opinion.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5029 Dátum: 14 szep 19, 19:39:18 »

Ja, tudom, hogy jó barátok voltak. De örülök, hogy anno volt annyi eszem, hogy az idióta egri ismerőseimmel nem alkoholizáltam túl sokat, mert azok sem voltak magasabb szellemi szinten, mint River "barátainak" nagy része... hihetetlen, miket csináltak, simán meg lehetett volna menteni az életét. Nem hívták ki a mentőket azonnal, nehogy bajba kerüljenek, amiért drogoztak, pl.
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 19, 19:40:45 írta Saphira » Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #5030 Dátum: 14 szep 19, 19:42:01 »

Gyerünk Saphi akkor tanulj kicsit, légy erős!

http://www.playbuzz.com/jonb10/which-song-should-be-your-sex-anthem Azért van pár igazi wtf.
"Lets Get It On" - Marvin Gaye
Először azt hittem a dallama alapján, hogy ez a Mr. Bombastic :"DDD

Veronica X.

*-*
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 19, 19:44:28 írta Veracchi » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #5031 Dátum: 14 szep 19, 19:48:28 »

az idióta egri ismerőseimmel nem alkoholizáltam túl sokat, mert azok sem voltak magasabb szellemi szinten, mint River "barátainak" nagy része...

Nyugodtan kimondhatod hogy Lew.  Nevet
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5032 Dátum: 14 szep 19, 20:20:45 »

Hát emlékszem, amikor összefutottunk Lew bandájával, éppen véresen-sebesen fetrengett a földön az egyikük, és mindenki csak röhögött rajta. Szerencsére ilyen nem fordulna elő a mi kis eminens közösségünkben.

Csak akkor engedje el magát az ember ennyire (na jó, ennyire azért sose), ha tudja, hogy tényleg megbízható barátok között van, nem olyanok között, akik hagynak betört fejjel a földön fetrengeni, vagy - az eredeti témához kvisszakanyarodva - elbagatellizálni a szavaidat, mikor azt mondod nekik, hogy szarul vagy, hogy aztán 5 percen keresztül nézzék, ahogy haldokolsz, ahelyett, hogy mentőt hívnának. Eh, mindenki jól válogassa meg a barátait. Nevet
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #5033 Dátum: 14 szep 19, 20:27:36 »

Akik nevetnek a vicceimen azok a barátaimmá válnak automatikusan. : ( (

[Az utolsó játék, ami a Biohazard nevet is kiérdemelné, az a Veronica X. It's a fact, not opinion.

Sosem tudom eldönteni hogy a 2 vagy a CV a jobb. X verzió csak azért menőbb mert a végén még megveri Wesker Christ és az megér mindent.
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5034 Dátum: 14 szep 19, 20:52:53 »

Steve megölése is az epic irányába viszi az X storyját. A 2 klasszikus, X-et meg kijátszottam két konzolon is. 2 mellett Leon szól még talán.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #5035 Dátum: 14 szep 19, 20:54:25 »

Nem így értettem, bár nem fogalmaztam világosan.  Nevet

Szóval a CV meg a CV:X között tettem menőbbségi mutatót. Mennyivel jobb lenne ha fészen is nem like lenne hanem hogy menő. : ( (

Az X-et 3 konzolon játszottam, de mindegyiket gépen.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 19, 20:55:05 írta Syzygy » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5036 Dátum: 14 szep 19, 21:04:42 »

Leon csak szerintem b*zi? Milyen haja van már!
Akuma a legjobb Resident Evil karakter.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5037 Dátum: 14 szep 19, 21:10:40 »

Bazdmeg.

Hazaértem kettőre, mondom most erős leszek és késlekedés nélkül leülök tanulni. Nem tudom, ez miért nem történt meg, körülbelül 2 óra kiesett az emlékezetemből. Utána elkezdtem 9gaget böngészni, majd megnéztem egy videót hosszú hajstílusokról férfiaknál, majd megnéztem egy-egy filmet Heath Ledger, River Phoenix, Kurt Cobain, majd I. János spanyol király öccsének haláláról, majd megnéztem egy természetfilmet a szarvasbőgésről, és most ezeket a szar kvízeket bújom.

Mindebben a legszörnyűbb, hogy tényleg nagyon kéne tanulnom, és most gyengének érzem magam ezek miatt.... Nevet
A hosszú hajas vidi az jöhet.

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #5038 Dátum: 14 szep 19, 22:19:34 »

Én mostantól csak Mike haverommal megyek a Deák térre és nevetek a viccein is.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5039 Dátum: 14 szep 19, 22:29:14 »

Gdat, ezt majd lesd meg. http://bejovouzenetek.tumblr.com/ Mondik Noémi mint tudjuk leszólta Dancsót és emiatt kis pisisektől beszólásokat és fenyegetéseket kapott. ikszdé Kicsit túl komolyan veszik ezek a gyerekek. -.-
https://www.youtube.com/watch?v=pAL2IUCyG5A&list=PLwZtTJKHNDYj6w4ufvULWLuRLmETc_RwT
3:24-től kicsit róluk van szó.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 334 335 [336] 337 338 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins