Syzygy
|
|
« Válasz #4935 Dátum: 14 szep 19, 10:04:16 » |
|
Noémi Peczenová ja meg még írni kell gyak beszámolót és tanulni szigorlatra meg államvizsgára Baráth Árpád Gergő hát de nem is bölcsészkaron vagy Noémi Peczenová ilyen szépet még sose mondtál nekem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4936 Dátum: 14 szep 19, 11:04:33 » |
|
Azt álmodtam az éjjel, hogy a Resident Evil 4-et végig lehet vinni Kratossal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4937 Dátum: 14 szep 19, 11:07:51 » |
|
Én meg azt álmodtam, hogy behugyoztam. Riadtan ébredtem föl, mert féltem, hogy nem csak az álmomban vizeltem be. Szerencsére vaklárma volt. Szirmai próbál bevágódni Gdatnál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4938 Dátum: 14 szep 19, 11:41:09 » |
|
Hol van Baróti Star Sanyika? Ő már szart ér?!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4939 Dátum: 14 szep 19, 11:44:59 » |
|
Engem csak az zavar, hogy Radics Peti bejutott. Az a szar amit csinált már bántóan rossz volt. Le is írtam és a tizenéves fanjai nekem támadtak, hogy tegyek ki akkor videót, amiben jobbat csinálok. Ezt leírták ötször és legyáváztak, hogy én nem teszek ki. Mondtam az egyiknek, hogy tegyen ki arcképet, hogy megismerjem amikor találkozunk és megbeszéljük. Érdekes módon ott már nem volt ilyen bátor.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4941 Dátum: 14 szep 19, 11:53:24 » |
|
Igen. Azok írnak körülbelül 150 hozzászólást minecraftos videókhoz. Feltettem egy olyan kérdést, a gyakorikérdéseken, hogy bölcsész diplomával mcdonaldsba vagy kfc-be menjek dolgozni, erre törölték.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 19, 11:55:38 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4943 Dátum: 14 szep 19, 13:50:34 » |
|
NY Times-tól tök jófej dolog hogy lehozott egy ilyen vidit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 19, 14:11:18 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4944 Dátum: 14 szep 19, 13:51:46 » |
|
NY Times pont a kedvenc #rvnytelen YouTube Link# -emet hozta le.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4945 Dátum: 14 szep 19, 13:53:32 » |
|
Divine_Chaos 21 perce Itthon is rengeteg a bérsorbanálló, csak itt nem iphone-ért, hanem bérért. 11 VálaszMegosztás ›
Coelhora reagálva. Ezen hangosan felröhögtem. A 444 azért veri oda vissza az indexet, mert lehet kommentálni. Illetve annyira ízlésesen tudják a humort vegyíteni a hírekkel. A Kuruc.info is próbál humorizálni, de az inkább az óvodás csúfolkodásokat részesíti előnyben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4946 Dátum: 14 szep 19, 13:56:36 » |
|
Jómagam is idén néztem meg először az arc kiálítást, bár kicsit nehéz volt odatalálni, de lány vagyok, én megtehetem, hogy nem értem meg a telefonos segítséget. (Mondjuk szerintem a segítség nem magyarázott elég világosan. ) Syzy látod olyan ritka, hogy nem csak bántasz a beszélgetéseink során, hogy ezt még neked is meg kellett osztani a nagyvilággal. Amúgy tényleg csinálni kéne ezeket, de olyan nehéz, hiszen még csak nem rég volt a közgázos diplomaosztó. Faja volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 19, 13:59:03 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4947 Dátum: 14 szep 19, 13:57:07 » |
|
De most halál komolyan embereknek ennyire kell ez az iphone? Én is láttam egy másik ezzel kapcsolatos hírt, hogy tömegek vannak a boltokban, de azt hittem kamu. Ez beteges és elkeserítő egyszerre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4948 Dátum: 14 szep 19, 13:58:56 » |
|
Azért kellett neki ennyire, mert kétszeres áron adta el. Bár én 11 napot akkor sem állnék érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4949 Dátum: 14 szep 19, 14:10:50 » |
|
Az én telefonommal csak telefonálni és sms-ezni lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|