Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4725 Dátum: 14 szep 15, 18:39:54 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4727 Dátum: 14 szep 15, 18:42:58 » |
|
Csak akkor mainstream ha nem ismerted előtte. Deal with it. Szerk: Nemsokára ő az enyém lesz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 15, 18:47:57 írta Kazekage sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4728 Dátum: 14 szep 15, 18:49:32 » |
|
Egyértelműen Drogo győzne. láttuk harcolni és sokkal képzettebb mint a hegy, aki csak erős.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4729 Dátum: 14 szep 15, 18:51:10 » |
|
Lassan elhúzok dolgozni (gondolom mindenki nagy örömére) akár reagál erre bárki is, akár nem, akár pozitívan, akár oltva, akár csak úgy simán. Élvezzétek ki ezt a hetet.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4730 Dátum: 14 szep 15, 18:53:46 » |
|
Random kép felkelő ikersárkány csapás!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4731 Dátum: 14 szep 15, 18:54:46 » |
|
Akkor örül a lelked Az enyém is, mert végre rájöttek, hogy a régi zenék mennyire jók mai filmekhez. *-* Syzygy, ha a Wise Enough meg a Veil megy együtt, akkor az Awesome Mix és az Only Lovers OST miért ne működne? Amúgy is, I AM GROOT.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4732 Dátum: 14 szep 15, 18:55:34 » |
|
valaki vidítson fel Hallgass szomorú ("emós") zenét. Fel nem vidít, de 'azonosulsz' vele és feldolgozod a pillanatnyi emózásodat. Ja. És ha valaki kigyulladt véletlenül azt öntsd nyakon 2 lityó benzinnel. heo végre felismerted a moe kawaiii lolik erejét Nem úgy mint Sabaku aki még mindig nem néz mechát =/ , mert még arra sem vagyok képes hogy megdögöljek már végre. Ez van. Am Micsudi jó nagy paraszt vagy =/ Anime ajánlásokat kérsz. Ajánlok neked egy csomót és nem is reagálsz rá. Legalább egy "kössz te f*szfej" -t ideb*szhattál volna =/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 15, 18:59:36 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4733 Dátum: 14 szep 15, 19:01:12 » |
|
Most szinte átmenet nélkül áttértünk a Punisher vs. Ada Wong harcra. Ilyeneket a ki nyerne témákban nem lehetne, mert a hülye animések nem értenek az ilyenhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4734 Dátum: 14 szep 15, 19:02:49 » |
|
Kár hogy Ada túlértékelt. Mindig Leon húzza ki a sz*rból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4735 Dátum: 14 szep 15, 19:05:15 » |
|
Kit érdekel, ha egyszer ő a legdögösebb csirke a sorozatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4736 Dátum: 14 szep 15, 19:05:38 » |
|
De akkor már legalább valami értelmeset vitatnátok meg mint pl.: Taskmaster vs Deadpool.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4737 Dátum: 14 szep 15, 19:06:26 » |
|
Ada dögös? Egy nagy ribanc, Jill meg Claire is szebb nála. Na áttértünk virtuális csajokra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4738 Dátum: 14 szep 15, 19:07:33 » |
|
valaki vidítson fel Hallgass szomorú ("emós") zenét. Fel nem vidít, de 'azonosulsz' vele és feldolgozod a pillanatnyi emózásodat. Ja. És ha valaki kigyulladt véletlenül azt öntsd nyakon 2 lityó benzinnel. Nem éppen a legjobb példa, nyilván nem. De ha valaki kigyullad és nyakon öntik 2 liter benzinnel annak legalább megoldódnak a problémái. Mondjuk halálmódnak túl fájdalmas lenne... Na elhúztam, vár a Nestlé (remélem a kiszerelő).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 15, 19:08:28 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4739 Dátum: 14 szep 15, 19:08:29 » |
|
Kit érdekel, ha egyszer ő a legdögösebb csirke a sorozatban.
Majdnem elhittem, ha nem tudnám hogy csak trollkodsz és szerinted is Jill a legjobb. edit: az egyetlen értékelhető jelenet is hozzá köthető a moslék Resident Evil filmekből.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 15, 19:12:56 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
|