MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4710 Dátum: 14 szep 15, 16:35:16 » |
|
Csak telefonnal irok, és minden második szót átír valamire. Tudom, most jon a kérdés, miért van bekapcsolva az automatikus javítás. Azt hittem, jobban meg fog titeket hatni a kigyurt nő története. Megélhetési rettegő libsi bölcsész vagyok és nem tudom, mi az a bulbospongiosus. Coelho jogdíjat fogok kérni a múzsád vagyok vazze Ezt a képet kivételesen Syzygy csinálta, bár jogdíjat nem fizetett érte, szóval szüksége lesz egy jó ügyvédre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 15, 16:37:48 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4711 Dátum: 14 szep 15, 16:52:43 » |
|
nem figyeltem de ettől a képtől jobb kedvem lett köszi Syzygy
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4712 Dátum: 14 szep 15, 16:53:28 » |
|
valaki vidítson fel Hallgass szomorú ("emós") zenét. Fel nem vidít, de 'azonosulsz' vele és feldolgozod a pillanatnyi emózásodat.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4713 Dátum: 14 szep 15, 17:18:31 » |
|
Ennyi erővel egy üveg vodkát is kínálgathatnál egy alkoholistának. Gyere akkor coelho, ma láb napot tartunk megint. Mostanában lábtoló helyett ifa teheratóval szoktam edzeni, befekszem alá és hadd menjen.
Megvolt az edzés, mert NEM VAGYUNK BUZIK!!!4!! #hannibalforking #nopainnogain #gohardorgohome #leonidasspartanworkout
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4714 Dátum: 14 szep 15, 17:28:43 » |
|
Ha egy üveg vodkát adnék egy alkesznek attól pillanatnyilag megnyugodna, igaz, nagyobb alkesz lenne tőle és még jobban dolgozna szegény mája, de rövidtávon segítene. De én csak azt tanácsoltam neki amit magam is csinálok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4715 Dátum: 14 szep 15, 17:37:44 » |
|
És mint látjuk k.rva jól beválik.
Bocs de eddig bírtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4716 Dátum: 14 szep 15, 17:40:57 » |
|
És egy 10-és hiánnyal zártunk és Meg van rá a sansz hogy az Én hibám. Bár a nyakamat tenném rá hogy nem , de ez nem számít. Ez a nap egyre jobb vajon MIT tartogat Még a jóisten ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4717 Dátum: 14 szep 15, 17:44:37 » |
|
És mint látjuk k.rva jól beválik.
De nem tudod hogy milyen lennék ha nem így "kezelném" magam. Én sem. Úgyhogy nem tudhatod hogy k*va jól beválik e. ___________ Nekem amúgy az a legnagyobb bajom (nem emózás csak közlemény), hogy könnyen sértődök/megbántódok minden kis sz*ron, és utána fél napig sírok közben az illetőt a pokolba kívánom. És napokig sz*r hangulatba kerülök. És ez így csak mostanában van egyébként (pár hónapja, max 1 éve).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 15, 17:48:51 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4718 Dátum: 14 szep 15, 17:47:00 » |
|
Együnk csokis sütit, igyunk alkoholt és hallgassunk depressziós zenét, mert megoldja pillanatnyilag a gondunkat. Ayumi, inkább ne osztogass tanácsokat, főleg mert a saját magad életét se tudod egyenesbe hozni. Jah, te nem is akarod...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4719 Dátum: 14 szep 15, 18:16:47 » |
|
Gyertek babáim ts-re! Mini, olyan büszke vagyok rád. De ez meg milyen tanács már, kb ez a: szar a kedved, legyen mégszarabb! Teljesen logikus. : DDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4720 Dátum: 14 szep 15, 18:21:34 » |
|
Ugyanazt akartam kifejezni mint Mini csak műveletlen vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4721 Dátum: 14 szep 15, 18:28:24 » |
|
Hallgassatok inkább Eye Of The Tiger-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4722 Dátum: 14 szep 15, 18:35:35 » |
|
Milyen harmonikus ez a nagy egyetértés...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 15, 18:38:29 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4723 Dátum: 14 szep 15, 18:35:44 » |
|
Nem hittem volna, hogy ez megtörténhet, de azon vitázunk az asszonnyal, hogy Mountain vs Khal Drogo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #4724 Dátum: 14 szep 15, 18:37:26 » |
|
Hallgassatok inkább Eye Of The Tiger-t. Vagy Awesome Mix Vol. 1-t Valszeg Mountain, Drogonak a szexuális életét jobban ismerjük mint a harci képességeit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 15, 18:38:58 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|