noemimi-chan
|
|
« Válasz #4590 Dátum: 14 szep 12, 21:16:48 » |
|
Xeni gonosz, amúgy meg nem gyár, hanem főzde.
Amúgy meg Vera üzeni a TS-eseknek, hogy nem elég kockák, mi az, hogy nicsenek fent ilyenkor, ha ivás közben fel tud nézni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4591 Dátum: 14 szep 12, 21:19:12 » |
|
Mi pedig csak miatta járunk fel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4592 Dátum: 14 szep 12, 21:23:33 » |
|
Vera azt mondja: "Csak poénnak szántam. >.> Ne ironizálj. "
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4594 Dátum: 14 szep 12, 21:38:39 » |
|
Csúnyákat mond és leitta vörösborral a fehér felsőm. -.-" Azt üzeni, hogy jól halad a Nisekoi-val. Rájöttünk, hogy én Onodera vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 12, 21:53:24 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4595 Dátum: 14 szep 12, 22:03:08 » |
|
Aludtam 10ig, jól esett ez a szabadnap, meg a szabad hétvége is jól fog, hétfőn is csak estére megyek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4596 Dátum: 14 szep 12, 22:07:58 » |
|
Rájöttünk, hogy én Onodera vagyok. Ezen most jót nevettem =D Amúgy Onodera a legjobb. Nekem ő a kedvencem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 12, 22:08:38 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4597 Dátum: 14 szep 12, 22:11:34 » |
|
Mi ezen olyan vicces? T_T Igen is kis aranyos vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4598 Dátum: 14 szep 12, 22:22:49 » |
|
Ezt nem láttam. Amit érdemes megnézni, az: Hadashi no Gen, Szentjánosbogarak Sírja, Aoi Bungaku Series, Szél Támad, Bakuman, Basilisk, Bastard, Black Lagoon, Casshern Sins, Hashire Melos, Hokuto no Ken, Jin-Roh, Memories, Yesterday - Vissza a gyerekkorba, Rurouni Kenshin, Shigurui, Shin Angyo Onshi. Rengeteget láthattál, de ezeket érdemes látni. Plusz a Millennium Actress kötelező, akkor is, ha csak engsub van!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4599 Dátum: 14 szep 12, 23:43:27 » |
|
Nemszerettekminket. T______________________T (engem) 4 szó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4601 Dátum: 14 szep 13, 14:22:09 » |
|
Én mostanában úgy nagyjából egyformán (nem) szeretem az embereket...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 13, 14:30:29 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4603 Dátum: 14 szep 13, 15:54:43 » |
|
Syzygy mikor lesz képregény péntek Lew 12.9.2014 20:15 vasárnap lesz A remény és a hitegetés a legrosszabb dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|