Ayumichan
|
|
« Válasz #4305 Dátum: 14 szep 08, 21:53:00 » |
|
Mondok helyette jobbat megtörtént esett egy gyárba két alkalmazott egy pár ténylegesen is geciztek az egyik munkatársukkal erre ő felmondott mire másnap a két köcsögöt majdnem kibaszták és lehordták őket még egy ilyen és repülnek benne van a cég szabályaiba aki el lehetetleníti a másik munka végzését repül nálatok is így van tuti Elvileg nem lehet nem normálisan beszélni másokkal. Van egy ilyen dolog amúgy hogy SUSA beszélgetés, a lényege hogy van egy papír (nyomtatvány) amire ráírod a neved meg milyen műszak stb, és olyan eseteket írsz bele amit észlelsz hogy szabálytalan (rossz hangnem az, viselkedés kategóriában) vagy éppen hogy jó amit látsz mert egyébként lehet dicséretet is.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4306 Dátum: 14 szep 08, 21:53:49 » |
|
Én meg egy csóró közalkalmazott vagyok, aki ezzel a Coelhózással próbál erőltetetten a középpontba kerülni és összefarmolni 5000 hozzászólást a fórumon, hogy végre elmondhassa, hogy elért valamit az életben. Ja, és már 50-es bicepszem sincs, ráadásul csajozni se tudok és gdat árnyékában élek!!4!!!
Ez azért nem vicces mert tényleg így van, bár a tudod még kevés, el kellene kezdeni ezen változtatni. Szerintem bárki ezt mondaná rólad itt, szóval jól összefoglaltad. Jól van, akkor elmegyek ügyvédnek és nulla munkával szanaszét keresem magam (bár nettó 400-at nem azzal keresnék ), gdat a csicskám lesz, körbevesznek majd az Emilia Clarke-hasonmás gold diggerek és a bicepszem is magától megnő 60-asra, a hsz számom meg over 9000-re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4307 Dátum: 14 szep 08, 21:54:49 » |
|
Kijavítottam neked a durva helyesírási hibákat, így neked nem kell vele fáradni ! Kijavítottam a hibádat! Mondat végére tégy mondatvégi írásjelet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4308 Dátum: 14 szep 08, 21:56:10 » |
|
A smiley írásjelnek minősül
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 08, 21:57:00 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4309 Dátum: 14 szep 08, 21:58:29 » |
|
Hangulatjel nem minősül mondatvégi írásjelnek! Matthew 21:12
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4310 Dátum: 14 szep 08, 21:58:46 » |
|
Állítólag az IFA vezetéstől 50-es karja lesz az embernek Nem ilyenre gondoltam Ayumi, amiről én meséltem sima szóbeli bejelentés valamelyik nála nagyobb főnöknél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4311 Dátum: 14 szep 08, 22:01:19 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 08, 22:01:57 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4312 Dátum: 14 szep 08, 22:02:44 » |
|
Nem mindegy hogy ki mit rak a mondat végére? ______ Inkább megyek és eszek valamit már végre fél 9 óta, mert legutóbb az egész instant levespor kiborult és vizestől repült a mosogatóba (szerencse hogy nem tört el).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 08, 22:05:00 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4313 Dátum: 14 szep 08, 22:02:56 » |
|
Mégis mi az amivel ti morális értéktöbblettel rendelkeznétek és csak nevetni jártok ide mások több világot átívelő gondjain? Ennek a kérdésnek nincs értelme, másrészt, ha átfogalmazom, hogy legyen, akkor meg benne van a válasz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4314 Dátum: 14 szep 08, 22:06:28 » |
|
Nekem erről a nevetésről Nikuccia jut eszembe aki csak nevetni járt ide mások hozzászólásain, bár már nem vágom pontosan hogyan is fogalmazott, nevetett a tudatlanságon azt hiszem. Közben meg két mondatot nem tudott érvelni semmiről sem.
Vera te meg menj már aludni. Jeadnef meg ne lurkerkedjen itt, rosszabb mint heo.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 08, 22:07:58 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4315 Dátum: 14 szep 08, 22:10:24 » |
|
Kapd be. Kár, hogy ez nem 4 szó. Nem tehetek róla, túlságosan is elememben vagyok és nem tudok aludni. Ayumi erre a válasz:neeem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 08, 22:11:19 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4316 Dátum: 14 szep 08, 22:11:35 » |
|
Volt amikor nem nevetni járt ide, csak aztán megváltozott.
Én és a lurkerkedés... My life for Aiur!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4318 Dátum: 14 szep 08, 22:19:47 » |
|
Én a blogomra járok "panaszkodni". Az a baj hogy csak akkor írok oda ha csalódok a világban és ki akarom írni magamból. De ezt a nőt susa formájában fogom kiírni nem blogban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4319 Dátum: 14 szep 08, 22:20:39 » |
|
Syzy: Mondom, hogy egy-kettő ki fogsz előzni, ezt is csak azért írom, hogy lassabban tedd meg és ne legyen olyan alacsony a hsz számom a begyöpösödöttségem miatt. ajjj...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|