Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4125 Dátum: 14 szep 06, 14:36:17 » |
|
Utálom mikor veszek egy fésűt és beletörik a hajamba Barátnőm ezért nem engedi hogy használjam a fésűjét mert már többet is eltörtem. Használj balzsamot. O.o Én se fésűt, se balzsamot nem használok, és nem kócos. Máshogy emlékszünk Lew.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4126 Dátum: 14 szep 06, 14:37:43 » |
|
Lew közbe elkezdtem nézni, de ha ennyire nem akarsz velem beszélni hát jó, nem is megyek többé ts-re pedig úgy volt, hogy lehet tudok játszani veletek. Buzik vagytok mind!
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4127 Dátum: 14 szep 06, 14:39:12 » |
|
Ti buzultatok tegnap is egész este =/ És engem meg kihagytatok :S Dumálhattam Verával meg Minivel =/
Így néztél tegnap minket "buzulás" közben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4128 Dátum: 14 szep 06, 14:40:50 » |
|
Lew közbe elkezdtem nézni, de ha ennyire nem akarsz velem beszélni hát jó, nem is megyek többé ts-re pedig úgy volt, hogy lehet tudok játszani veletek. Úgy is feljössz, mert Tsundere vagy és nem mondod ki a valódi érzéseid, de mind tudjuk, hogy nem sértődtél meg :3 Mini meg a moe elsőéves, Syzy a felsőbb éves mogorva senpai, Ishida meg a barátságos bishi srác.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 06, 14:42:38 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4129 Dátum: 14 szep 06, 14:46:27 » |
|
És te ki vagy? Amúgy lassan kijön egy egész tagozat. De igen megsértődtem, nem foglalkozik velem senki és sírni fogok. :'DDD Bár mivel Tsundere vagyok el kell fojtanom az érzéseimet és pokerface-kedni.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4130 Dátum: 14 szep 06, 14:49:25 » |
|
Inkább elmész vizezett kannás sört inni meg gyenge kékmultit szívni, mint sem hogy a képregényt csinálnád. Nekem ebből a sulis shounenből már csak Aya meg Maya hiányzik. ( tenjou tenge )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4131 Dátum: 14 szep 06, 14:52:08 » |
|
Maya, ő még cuki is, főleg mikor picike. Miért vagyok moe?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4132 Dátum: 14 szep 06, 15:52:34 » |
|
Mini ezt mondtuk tegnap, túl cuki vagy. Behalt az automata a vonatnál, bementem jegyet venni az állomásra mondom a csajnak: Nem működik az automata?-Honnan tudjam semmi közöm hozzá.-Akkor mégis mi a francért kapod a pénzedet? Azért dolgozol itt. Látszott az arcán, hogy így még nem küldték el az anyjába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4133 Dátum: 14 szep 06, 15:53:05 » |
|
Van egy moemon című pokémon hack, ahol moe lányokat kell fogni és harcoltatni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4134 Dátum: 14 szep 06, 19:02:14 » |
|
Egy kérdés: csak én nem látom a saját avámat/alámat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4135 Dátum: 14 szep 06, 19:04:47 » |
|
Mi se látjuk (legalábbis én nem). Csak nem a képfeltöltés.hu-n tároltad őket? D:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4136 Dátum: 14 szep 06, 19:17:09 » |
|
Én sem látom az avád/alád Aes... Elvitte a kiscica?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4137 Dátum: 14 szep 06, 19:25:21 » |
|
Biztos államosították a példaképei.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4138 Dátum: 14 szep 06, 19:58:15 » |
|
Mi se látjuk (legalábbis én nem). Csak nem a képfeltöltés.hu-n tároltad őket? D:
Nem dehogy, azért már nem 2008 van. xD Imagerz. Remélem hamarosan helyreáll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4139 Dátum: 14 szep 06, 19:59:30 » |
|
Nem fog, Nekem is ott volt a bannerem, úgyhogy most képfeltöltésre raktam a képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|