xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #4050 Dátum: 14 szep 04, 23:25:07 » |
|
Xencsi nyugtasson, hogy legalább nem kell messzire menned dolgozni, nem úgy mint suliba.
Már szerencsére a sulim is kb olyan messze van mint a BSI Jah amúgy bíztatok mindenkit hogy jelentkezzen a Wizz Air Félmaratonra mert azon fogok dolgozni egész jövőhéten hogy tökéletes legyen az a verseny szóval ne hagyjátok hogy feleslegesen gürizzem ki a belem. Csak röpke 21 km mi az nektek. (Puhányoknak van váltó is.)
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4052 Dátum: 14 szep 05, 11:48:58 » |
|
Tisztelt Egyetemi Polgár! A Miskolci Egyetem Természetjáró Szakosztálya a most induló félévben is szeretettel vár minden természetkedvelőt a hétvégi túrákra. Az aktuális túrákról a szakosztály honlapján lehet információt találni: http://www.uni-miskolc.hu/tura/naptar.php Egyetemi hallgatók testnevelés óraként is felvehetik a túrázást. Ez ügyben is a szakosztály honlapján található információ: --- Akkor megyünk túrázni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4053 Dátum: 14 szep 05, 12:33:14 » |
|
Vegyél fel inkább súlyzós edzést, különben hogy lesz így megint 50-es bicepszed? Túrázástól?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4054 Dátum: 14 szep 05, 12:58:32 » |
|
Fizetésnap. Végre van a munkának gyümölcse. Másnak isz sz*rakodik a képfeltöltés? A legközelebbi aláírásomat, lehet nem oda töltöm fel.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #4055 Dátum: 14 szep 05, 13:00:24 » |
|
Képfeltöltés? Pfffffff..... Szerencsére nem használok ilyen amatőr oldalakat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4056 Dátum: 14 szep 05, 13:48:46 » |
|
Ha lenne egy 10 kredites dohányzásról leszoktató előadás, Lew felvenné?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4057 Dátum: 14 szep 05, 13:50:02 » |
|
Nyilván, mivel úgyse járna be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4058 Dátum: 14 szep 05, 13:55:15 » |
|
Jó, de a teljesítés feltétele a tényleges leszokás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #4059 Dátum: 14 szep 05, 14:08:11 » |
|
Ez nem életszerű. Hogy ellenőrzik, hogy tényleg leszokott-e? Utánkövetéssel mint a pályázatoknál? Személyiségi jogok miatt nem működne ez sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4060 Dátum: 14 szep 05, 14:21:39 » |
|
Annyira a valóság talaján álltok, hogy legszívesebben belétek rúgnék akkorát, hogy egy évig a képzelet szárnyán szállnátok! Ez mindenkire vonatkozik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4061 Dátum: 14 szep 05, 14:31:06 » |
|
Ha lenne egy 10 kredites dohányzásról leszoktató előadás, Lew felvenné? Nem. Ahhoz nem elég erős az akarata.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4062 Dátum: 14 szep 05, 14:51:54 » |
|
Ha lenne egy 10 kredites dohányzásról leszoktató előadás, Lew felvenné? Igen, mert ha 10 kredites, valószínűleg kötelező tárgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4063 Dátum: 14 szep 05, 16:17:51 » |
|
Tudok jobbat.. Tüdőgyuszi... Nem kell rágyújtani...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4064 Dátum: 14 szep 05, 16:55:22 » |
|
Van ts lehet jönni. Nővérem nagy császár, asztmás volt és cigizett. Olyat kapott a fejére, hogy az csoda. Pedig neki se lett volna szabad. Szóval egy tüdőgyuszi se biztos, hogy bárkit megállít. :S Ma nem voltam bent a suliban mert valami projektmunka volt, erre a fél osztály aki dolgozik nekem írt, hogy: Szólj már légyszi ofőnek, hogy az egyéni tanrendes papírt stb stb blabla szöveggel... Aztán írtam, hogy én itthon nagytakarítok. Egyszer nekem is kijár a pihenőnap.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
|