Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3855 Dátum: 14 szep 01, 17:52:28 » |
|
Mert a mecha igenis jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3856 Dátum: 14 szep 01, 17:56:10 » |
|
A Code Geass az nem mecha, csak van benne
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3857 Dátum: 14 szep 01, 17:58:00 » |
|
Mert ha valami nincs tele bishikkel Sabaku már fikázza is =/ És a mechára nem jellemző, hogy telenyomják =/ Ott inkább a sztorira és az epic harcokra fókuszálnak. Ezért nem tetszik neki =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3858 Dátum: 14 szep 01, 17:58:19 » |
|
Olyan szánalmas, ha egy harcost kivesznek a gépéből, vagy elromlik, akkor nem tud mit tenni a továbbiakban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3859 Dátum: 14 szep 01, 18:00:48 » |
|
És? Minek hoztad föl? Más mecha is van a világon, elég sok és nagyon jók. Kár, hogy nem látod be. T_T Tuti a BSG-t se nézted végig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3860 Dátum: 14 szep 01, 18:24:18 » |
|
A Bokurano pl egy elég durva lélektani és drámai mecha, ahol az egész szereplőgárda meghal. És tetőzi, hogy tudják, hogy meg fognak halni. Vagy a Fafner in the Azure ahol szintén nagyon drámaian hullanak az emberek és senkinek, még a főszereplőnek sincs plot shieldje. De mondhatnám a Gundam, vagy a Macross univerzumot is. De a Valvrave széria is tele van plot twsittel és fordulattal. És ott sincs biztonságban senki. A Broken Blade mozifilmek meg gyönyörűek és olyan harcok vannak benne, hogy az eszem megáll. Nem mellesleg a mecha animéknek vannak a legjobb openingjeik. https://www.youtube.com/watch?v=n7QmXJ-gff0https://www.youtube.com/watch?v=xChqT5_o50ohttps://www.youtube.com/watch?v=VMOOsaqLP9ghttps://www.youtube.com/watch?v=eEQ3JLP8cxQvagy a személyes kedvencem: https://www.youtube.com/watch?v=mqYvjaa2UvoÉs amúgy mélyebb dráma van bennük, mint egy alapvetően dráma animében. Lásd Gundam Seed Stellar halála. Kár hogy ezt Sabaku úgy sem fogja elolvasni és végignézni a videót pedig egyből rájönne, hogy hülyeséget beszélt =/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 01, 18:24:53 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3861 Dátum: 14 szep 01, 18:41:01 » |
|
Mondja ezt az aki folyton ecchit néz Amúgy igazad van, nem olvastam/néztem végig, nem állítok le egy Van Canto számot vmi robotért... Mini: Tervbe van még mindig, csak ahhoz nagyon depis hangulat kell nekem, ami nyáron szerencsére elkerült
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3862 Dátum: 14 szep 01, 18:47:36 » |
|
Igazából ezt benézted, mert ritkán nézek ecchit. 1-2 van amit szeretek. Sajna ritka a jó ecchi, ami nem úgy akarja magát eladni, hogy telenyomják fanservice-el.
Azért mondjuk van 1-2 kivétel: Bakemonogatari Boku Wa Tomodachi Ga Sukunai Kore Wa Zombie Desu Ka Date a Live Hataraku Maou-sama!
de ezekben sem az ecchi dominál igazából.
Ezért nem szeretek gyerekekkel vitatkozni =/ Nem hallgatják meg a másik álláspontját és ugyanazt hajtják egész nap. Pl a CG beszólásod már egyszer ellőtted és ki szeretnélek ábrándítani: A CG MECHA !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 szep 01, 18:50:08 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3863 Dátum: 14 szep 01, 18:48:49 » |
|
Nem akarok sabaku mellé állni. Mechát utálom, a neon genesis-t se tudtam végig nézni mert mecha van benne. Messziről kerülöm azt a műfajt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3864 Dátum: 14 szep 01, 18:59:31 » |
|
Jól van na, tényleg van egy-két darab ami eléggé nézhető. Ez például az e kedvenc mecha jelenetem, már láttam vagy százszor, de még mindig meghat a StarBlade007 halála: De ez egy kivétel, én továbbra is fenntartom, hogy a mechák 99,99%-a béna, erőltetett fos :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3865 Dátum: 14 szep 01, 19:01:39 » |
|
Akkor syzy nem vagy igazi sznob. Egy sznob minden Gundam szériát látta. Nekem amúgy sok a mecha. Annyi giant robot elég, amennyi az fmp-ben van. Annál több már zavaró számomra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3866 Dátum: 14 szep 01, 19:05:06 » |
|
Pár ember érteni fogja. : ( Nekem egy robot is sok, komolyan nem bírom végignézni őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3867 Dátum: 14 szep 01, 19:08:27 » |
|
Én csak a Gantzot szerettem, de nem a robotok miatt, hanem a robotok ellenére. És a Transformers a főellenségem. A robotok nem ellenségek ellen harcolnak, hanem az unalom korának megteremtéséért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3868 Dátum: 14 szep 01, 19:12:12 » |
|
De ez egy kivétel, én továbbra is fenntartom, hogy a mechák 99,99%-a béna, erőltetett fos :S
De miért nem mondasz legalább 1 példát. Mondj 3 olyan mechát amit végignéztél és erőltetett fos volt. De lehetőleg ne ilyen, egyértelműen 10 éveseknek szánt szarral gyere mint a Dice. Meg amúgy is, mi az hogy erőltetett? Megsúgom hogy az animék történelmében, mindig a mechák voltak, amik meg mertek lépni bizonyos dolgokat és korszak alkotóak voltak. Csak hogy párat említsek: Gundam széria, CG, Bokurano. A Mecha animékben ráadásul mindig értelmes, kidolgozott konfliktus van. Ishida én láttam az egész Gundam szériát =/ Sőt a macross és a Yamato szériát is =/ Akkor én most sznob vagyok? Syzy az rendben van, de te legalább nem fikázod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3869 Dátum: 14 szep 01, 19:28:41 » |
|
Láttam három nyomorult, keserves és ál-deep Evangeliont, meg egy hihetetlenül túlértékelt és fárasztó TTGL-t. Meg ha ragaszkodsz, a Code Geass-t, aminek annyira gyűlöltem a mechás jeleneteit, hogy az első évad első felét kb. fél év alatt néztem meg. Meg mi volt még robotokkal...? Robotic;Notes, meg az az űrtenger-robot-medúzás cucc amit legutóbb rámsóztál, és már a címét se tudom. Igazad van, nem láttam sokat, méghozzá azért mert ez egész műfaj annyira nevetséges, hogy kerülöm mint Győzike a vizet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|