Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3525 Dátum: 14 aug 27, 20:37:37 » |
|
Jobbulást Mini! Elég sok mindenkinek van valami kínja, ahogy nézem. Nekem meg enni kéne, meg én is akarok főzni egy kis teát. Csak nincs kedvem lemenni a konyhába. Ma mondjuk büszke voltam magamra, mert finom ebédet csináltam és mindenkinek ízlett. A kettő kombinációja sajna nem mindig jön össze. Sörös alaplében párolt csirkét készítettem. Olyan cukik: http://www.csirip.hu/a-legaranyosabb-kepek-allatgyerekek-es-szuleik/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3526 Dátum: 14 aug 27, 20:38:33 » |
|
Olyan, de olyan édes a kutyám. Itt di-di-didergek mert felment a lázam és oda jött hozzám, hogy megnézze jól vagyok-e majd nyalogatta folyamatosan az orrom. Nekem a nyulam ugrik fel folyton az ágyamra, hogy vakargassam kicsit a füleit, cserébe nyalogatni szokta a kezem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3528 Dátum: 14 aug 27, 20:42:25 » |
|
Oh attól még jól vagyok. Egy kis láz nem vesz le a lábamról. Olyan csirkét én is szoktam csinálni. Nagyon finom volt akkor is, de el lehet cseszni, így gratulálok!! És köszönöm amúgy! De cuki nyuszi. Valamit valamiért. A macskám is csinál ilyet!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3529 Dátum: 14 aug 27, 21:16:38 » |
|
Nekem a nyulam ugrik fel folyton az ágyamra, hogy vakargassam kicsit a füleit, cserébe nyalogatni szokta a kezem. Az enyém most egy kis g*ci, rajta van a kufircolhatnék és nekimegy a kezemnek. Mini te meg gyógyuljál, fér fórum hadirokkant. Rita amúgy ez a sörös csirke jól hangzik, anyu is szokott ilyet csinálni, jól bedörzsöli sóval meg sörrel és be a sütőbe.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 27, 21:18:23 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3530 Dátum: 14 aug 27, 21:18:11 » |
|
Tök rossz idő van :S Szerintetek is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3531 Dátum: 14 aug 27, 21:19:30 » |
|
Én cukrosan csináltam. Meg ment hozzá asztalt szilva meg olajbogyó is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3532 Dátum: 14 aug 27, 21:21:22 » |
|
Elpazarolni a drága sört...
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3533 Dátum: 14 aug 27, 21:23:06 » |
|
Ezen nevettem. Mondtam már, hogy úgy nevetek néha, mint egy delfin?
valahogy így ? Minagi kecske nevetés az milyen ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3534 Dátum: 14 aug 27, 22:41:56 » |
|
Jobbulást, Mini Nyuszi? *-* Pics or it didn't happen!
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3535 Dátum: 14 aug 27, 23:04:02 » |
|
Jobbulást... a megfázás az nem jó. De ebben az időben nem is csodálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3536 Dátum: 14 aug 27, 23:22:41 » |
|
Hát a megfázás az kellemetlen tud lenni, én (még) megúsztam ezt a dolgot, de olyan hűvös van augusztushoz képest hogy ettől még szeptemberben is enyhébb "szokott" lenni az idő.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3537 Dátum: 14 aug 28, 00:00:54 » |
|
Na igen, elő is került a hosszú nadrág Eléggé elromlott az idő egész nap fázom mint télen Főleg reggel jó mikor bringára pattanok és majd ráfagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3538 Dátum: 14 aug 28, 00:04:36 » |
|
Hosszú nadrág? Még a kardigán/melegítőfelső is előkerült, ma rövid ujjúba megfagytam volna.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3539 Dátum: 14 aug 28, 00:07:04 » |
|
egész nap farmerdzsekiben flangáltam annyira fáztam... :-S pedig jó lett volna még kicsit élvezni a meleget a nyarat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|