Syzygy
|
|
« Válasz #3510 Dátum: 14 aug 27, 19:05:48 » |
|
Kommentelő? Inkább szerkesztő, feltéve ha belpesti zsidócsaládból származik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3511 Dátum: 14 aug 27, 19:06:29 » |
|
Lew gyere TS-re. Hiányol a kandúrnép.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3512 Dátum: 14 aug 27, 19:12:52 » |
|
Pedig már kezdtem volna a tüntetést szervezni a japán nagykövetség elé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3513 Dátum: 14 aug 27, 19:16:16 » |
|
Megyek Vera, de beszélni nem nagyon tudok, mert kaptam egy fasza kis torokgyulladást így nyár végére.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3514 Dátum: 14 aug 27, 19:19:44 » |
|
Az nem gáz, én meg fújom az orrom és köhögök, meg fáj a torkom. Vera is lerokkant.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3515 Dátum: 14 aug 27, 19:25:51 » |
|
Mindenki le van némítva ne aggódj, de legalább lesz aki beszélget velem amíg a fiúk kockulnak. (Nem mintha amúgy sokat kommunikálnánk de érted. xD) Kell a jelszó le van írva megtalálod. :3
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3516 Dátum: 14 aug 27, 19:41:48 » |
|
Amilyen az időjárás mostanában nem csoda hogy támad a nátha.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3517 Dátum: 14 aug 27, 19:48:10 » |
|
Felvettem az óráimat. Kedden 12 órázok, csütörtökön pedig nincs órám. Nehéz megmondani, hogy ez most jó vagy rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3518 Dátum: 14 aug 27, 19:53:48 » |
|
Inkább rossznak vélem. Nekem az izületeim fájnak folyton mintha megfáztam volna. Már alig várom, hogy ne kelljen minden reggel 5:30-kor kelnem és fagyoskodnom a vonatra miatt, számolom a napokat mintha a börtönből való szabadulást várnám, (de a sör hiányozni fog).
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3519 Dátum: 14 aug 27, 19:58:00 » |
|
Tippeljetek kinek töröltek három hsz-éből kettőt a Naruto manga topicban <3
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3520 Dátum: 14 aug 27, 20:00:59 » |
|
Fontos, hogy ez ember megtalálja magában azt amire büszke lehet Sabaku. Örülök, hogy neked ez sikerült.
A nyári gyak vége már nekem is ilyen volt. Csak nem volt ennyire szar idő. De legalább szerdán ha berúgunk, másnap van idő másnaposnak lenni. Meg tanulni. Viszont pénteken labor van, ami szar mert nem lehet ellógni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3521 Dátum: 14 aug 27, 20:04:13 » |
|
Akkor szerdánként fogunk inni. Elmehetünk bulizni bátyád kolijába is bár nem tom ott mikor van buli, idén még nem is voltam és alhatsz a kanapénkon.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3522 Dátum: 14 aug 27, 20:05:59 » |
|
Jól hangzik. Utoljára gólyaként voltam ott bulizni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3523 Dátum: 14 aug 27, 20:32:23 » |
|
Olyan hűvös van kint, hogy kifejezetten jólesik teázni.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3524 Dátum: 14 aug 27, 20:34:35 » |
|
Olyan, de olyan édes a kutyám. Itt di-di-didergek mert felment a lázam és oda jött hozzám, hogy megnézze jól vagyok-e majd nyalogatta folyamatosan az orrom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|