Syzygy
|
|
« Válasz #3480 Dátum: 14 aug 27, 16:47:35 » |
|
Nekem meg még kellene 80 alibi hsz hogy felülemelkedhessek a női léten, és végre megint férfi lehessek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3481 Dátum: 14 aug 27, 16:49:50 » |
|
Hát ahhoz kell egy jó téma, aktív társaság ... vagy mindenhova beposztolsz és hozzászólsz instant igyekezve hogy ne tűnjél hsz gyártónak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3482 Dátum: 14 aug 27, 16:52:19 » |
|
Azt vágjátok, hogy coelho annyira fél a többi embertől hogy wc3-azni sem mer velünk? Pedig nem kell hozzá tudás, csak fun mapok vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3483 Dátum: 14 aug 27, 17:01:46 » |
|
Miért, csak nem válaszolt arra amit írtál neki? Mini meg jöjjön vissza ts-re. >_< Főleg azután ami után ilyen idióta jelszót kreált... bolond nőszemély. Borzasztóan furcsa lesz most két napot melózni aztán jövő héttől újra suli.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #3484 Dátum: 14 aug 27, 17:03:18 » |
|
Grat Lilus. Most csak írva tudok ott lenni Vera. Syzy, szerintem vissza kellene fokozni őt, mert így nem igazi férfi. Se szakáll, se bátorság és még Gdat ribanca is. Elég sok jel utal erre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 27, 17:04:13 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3485 Dátum: 14 aug 27, 17:06:04 » |
|
Lew meg coelho közül lew lenne a bika, és ez már így nagyon sokat elmond a helyzetről. : ( (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3486 Dátum: 14 aug 27, 17:06:56 » |
|
A Munkaügyi központ arra jó hogy növeld a statisztikát. Az én lábujjam fázós (én magam nem vagyok az csak a lábam), de zokniban néha még jobban fázik mint anélkül. Alváshoz meg így itthon nem húzok zoknit (zárt orrú papucs 4ever), de ki csak 25 fok felett megyek mezítláb.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3487 Dátum: 14 aug 27, 17:09:01 » |
|
De nem úgy volt, hogy Lew a bika és Ishida a köcsög? Szegényt kitúrják a helyéről. Amúgy tényleg Gdat ribanca, múltkor a boltban is mögötte állt és csendben figyelt.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3488 Dátum: 14 aug 27, 17:11:30 » |
|
De nem úgy volt, hogy Lew a bika és Ishida a köcsög? Szegényt kitúrják a helyéről. Úgy volt, hogy lew a köcsög, ishida meg a bika, és pont ez a lényeg hogy coelho mellett lew lenne a bika. : ( (
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3489 Dátum: 14 aug 27, 17:12:09 » |
|
Azt vágjátok, hogy coelho annyira fél a többi embertől hogy wc3-azni sem mer velünk? Pedig nem kell hozzá tudás, csak fun mapok vannak.
Ilyen kockaságokból engem hagyjatok ki. De ha mondjuk beb*szva kell karaokézni, arra egyszer-egyszer hajlandó vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3490 Dátum: 14 aug 27, 17:14:47 » |
|
Most azt hiszi jól elterelte a szót és annyiban hagyjuk, közben ezzel csak ezt erősíti: Se szakáll, se bátorság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3491 Dátum: 14 aug 27, 17:17:07 » |
|
Milyen munkaügyi központ? Már megvan hová megyek, csak a formaságokat még el kell intézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3492 Dátum: 14 aug 27, 17:22:13 » |
|
Most azt hiszi jól elterelte a szót és annyiban hagyjuk, közben ezzel csak ezt erősíti: Se szakáll, se bátorság
Szakáll Gyepál is megmondta, hogy a benned lévő szakáll az igazán fontos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3493 Dátum: 14 aug 27, 17:24:02 » |
|
Úgy volt, hogy lew a köcsög, ishida meg a bika, és pont ez a lényeg hogy coelho mellett lew lenne a bika. : ( (
És tényleg. Fúha ott milyen orgiák lennének ha ez összejönne dehát... Sajnos Lew még engem is képes volt felülmúlni. Szegény Ishidának így ki lesz a köcsöge ha mindenki elhagyja? De Mester ne kerülgesd a forró kását, légy részese ennek a nagyszerű társaságnak. Jé Gdat és hová mész? Ez a kép meg szerintem nagyon cuki. De attól még kamu. :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 27, 17:26:45 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|