MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3360 Dátum: 14 aug 26, 12:25:54 » |
|
Még nyílnak a völgyben a kerti virágok, Még zöldel a nyárfa az ablak előtt, De látod amottan a téli világot? Már hó takará el a bérci tetőt. Még ifju szivemben a lángsugarú nyár S még benne virít az egész kikelet, De íme sötét hajam őszbe vegyűl már, A tél dere már megüté fejemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3361 Dátum: 14 aug 26, 12:38:38 » |
|
Ez egy vers? Hmm, szerintem az. Szerintetek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3362 Dátum: 14 aug 26, 12:44:39 » |
|
Nem ismerem a Google-t/lusta vagyok rákeresni, honnan van? Vagy te írtad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3363 Dátum: 14 aug 26, 12:47:30 » |
|
Gdat, azért ez egy elég szabálytalan hsz volt. xD Előző hsz idézés, és nem is írtál magad semmit. Ezt igazából ki kéne törölnöm.
Ez nem volt igazából idézés. Átírtam a hsz-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3364 Dátum: 14 aug 26, 12:56:59 » |
|
A vers egy olyan szöveg, ami benne van egy könyvben. Különös ismertetőjele, hogy nem ér ki a sor a lap széléig. source: http://unciklopedia.org/wiki/Vers
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3365 Dátum: 14 aug 26, 12:58:28 » |
|
Egy négydimenziós lény képes egyszerre látni a kocka mind a hat oldalát?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3366 Dátum: 14 aug 26, 13:32:43 » |
|
Mindegyik lány 4 dimenziós, de ha a kockában van, akkor tudja érzékelni mind a hat oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3367 Dátum: 14 aug 26, 17:21:41 » |
|
Na gipsz lett a dologból, így a hero td-k és Dragon Ball kilőve Syzygy...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3368 Dátum: 14 aug 26, 17:54:34 » |
|
Még szerencse hogy a jobb kezed szabad. Egyébként kazekage nem akarna wc3-azni? Őt bírom csak azért kérdezem. jah és dehunter mielőtt megsértődne nem azért basztam ki mert nem szimpatikus hanem mert végig afkolt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 26, 17:57:32 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3369 Dátum: 14 aug 26, 18:15:13 » |
|
Lew-nek meg Tabinak meg nagyon ajánlom, hogy majd feltolják a seggüket még pluszba akárhova, hiába nem maradok én már ott sokáig. Utóbbival amúgyis még van pár megbeszélnivalóm. :3 Amúgy csináltam TS-re szobát aki akar majd jöjjön, főleg az előbb említettek meg egyéb érintettek, Fórumfalva név, jelszó asd321. Tudom, nagyon kreatív de bevált dolgon ne változtassunk. : D Ishida akkor jobbuljál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 26, 18:16:25 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3370 Dátum: 14 aug 26, 18:34:06 » |
|
jah és dehunter mielőtt megsértődne nem azért basztam ki mert nem szimpatikus hanem mert végig afkolt.
?? Soha nem játszottam warcraft 3al, ráadásul most a hamachi sincs fent, tehát tuti nem én voltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3371 Dátum: 14 aug 26, 18:51:54 » |
|
dehunter, ki van az avádon és miért néz ki úgy, mint Terriermon? Sokszor meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3372 Dátum: 14 aug 26, 18:55:45 » |
|
Akkor valaki kiadta magát dehunternek tegnap...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #3373 Dátum: 14 aug 26, 19:03:26 » |
|
dehunter, ki van az avádon és miért néz ki úgy, mint Terriermon? Sokszor meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtettem.
Ohachiyo van rajta a Mappa Douji-ból.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3374 Dátum: 14 aug 26, 19:25:39 » |
|
Bizony ő az, Ohachiyo. Akkor valaki kiadta magát dehunternek tegnap...
Hívjuk Sherlockot! ez vért kíván. De elhiszem hogy sokan szeretnének dehunterek lenni, 18évesen havi 400K forintot keresni nem is olyan rossz De még így sem vagyok egy ocelote aki 200millió forintot keres évi szinten
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 26, 19:29:01 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
|