xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3285 Dátum: 14 aug 25, 11:18:41 » |
|
És inkább 3 napig az utcán élt minthogy hazamenjen és megbánja bűneit vagy esetleg elviseljen 1-2 pofont vagy akármi? Nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3286 Dátum: 14 aug 25, 11:37:18 » |
|
Szerintem nem dobta ki az apja. Én úgy emlékszem életérzésből csinálta. Elég durva egy arc volt, de jófej különben. Gdat azért az, hogy öcsém is meg én is írunk még messze van a családi vállalkozástól. ^^" Ne essünk túlzásokba. Egyik húgom amúgy vendégként olvassa a fórumot, ha gyűrűk ura téma jön fel. Ezt jelezzük neki és ő belép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3287 Dátum: 14 aug 25, 11:44:20 » |
|
Eskü semmit sem értek az előző két oldalból. Én vagyok a hülye, hogy visszaolvasok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3288 Dátum: 14 aug 25, 11:45:53 » |
|
Legalább most átérzed, milyen érzés lehet nekünk sokszor a te kommentjeidet olvasni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3289 Dátum: 14 aug 25, 12:15:43 » |
|
Ma megyek éjszakára melózni és csak azért írtam be ide, mert tudom hogy ez az info itt mindenkit érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3290 Dátum: 14 aug 25, 12:23:26 » |
|
Hát elég érdekesnek hangzik a forma. Én is szoktam hülye dolgokat csinálni de azért ez már sok. Ayumi legalább ismernéd el hogy csak hozzászólást farmolsz...
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3292 Dátum: 14 aug 25, 13:25:53 » |
|
Átérzem az éjszakai munka okozta traumát. Kitartást Ayumi! Lusta vagyok visszaolvasni kiről beszéltek, ki durva arc ?
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3293 Dátum: 14 aug 25, 13:31:37 » |
|
Rólad beszéltek. Elmondták egymásnak hogyan fognak kihasználni téged.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3294 Dátum: 14 aug 25, 13:38:31 » |
|
Visszaolvastam, kösz a választ. Eszembe jutott a "Ki Degecen született" c. nóta
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3295 Dátum: 14 aug 25, 13:43:15 » |
|
Kikérem magamnak én nem Degecen hanem a szomszédos Gecen születtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3296 Dátum: 14 aug 25, 14:05:02 » |
|
Ami azt illeti a másik kettőnek (délelőtt, délután) több a negatív része mint ennek.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3298 Dátum: 14 aug 25, 15:59:49 » |
|
Cseh szlengszótár:
Sz mint szlovák: a hegyekbe dobált porontyok leszármazottai, miután a magyarok és csehek megbaszták a kecskéket, amik torzszülötteket szültek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3299 Dátum: 14 aug 25, 16:20:09 » |
|
Apám amikor egyszer Csehszlovákiában járt, és csehekkel, bocs' morvákkal ivott, azok pont így mesélték el a szlovák őstörténetet. xD Kihagyva belőle a magyaros részt persze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|