Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3000 Dátum: 14 aug 20, 15:55:13 » |
|
OP-t se néztem már hónapok óta. Nem is tudtam még hogy olvasod, mondd már el mi volt 2 mondatban azóta hogy Dofi azzal a ketreccel fenyegetőzött vagy mi. Nekem a kedvencem most akkor is a "Sage art supert tailed-beast rashenshuuriken' mára A Watchmen magyar kiadását én is néztem, de nem csak 3 részbe van kiadva? Meg akartam venni, az első kötetből volt is vagy 6 db a boltban meg volt egy második is, én a harmadikat nem találtam sehol.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3001 Dátum: 14 aug 20, 15:59:23 » |
|
Ki az a Trafalgar? Meg az a Bartolomeo?
Tudom, tudom, OP-t senki nem olvas, de számomra örök első helyezett az a manga. Ha látok valamit, ami jobb nála, azt többnyire második helyre rakom, de már nem, mert a HxH megkapta az örök második helyet, szóval egy nagyon jó anime/manga már csak a harmadik helyen végezhet nálam. Szilvi: Zoro vs. Pika, Sabo vs. Fujitora, Franki a f*szát méregeti és elégedett, a gnómok retardáltak, Luffy megy szétütni Doffyt, a Donkihóte család gangbangel az aréna harcosokkal, Barti pityereg, Sanji meg nincs.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 20, 16:05:04 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3002 Dátum: 14 aug 20, 16:03:31 » |
|
Engem inkább az érdekelne, hogy ki az a Trigun-szökevény steampunk arc
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 20, 16:08:43 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3003 Dátum: 14 aug 20, 16:07:38 » |
|
Valami robbantós ember, Doffy csicskája. Robin kivégzi. A CP0 Sanjival lebeg az éterben, Sabo meg olyan, mintha kereszteznénk Ace-t és Reylight-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 20, 16:10:29 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3004 Dátum: 14 aug 20, 16:16:19 » |
|
Kár, pedig ő néz ki legmenőbben az egész arc-ból Meg jézuskibaszottfaszom, mióta jött vissza Sabo? Nagy kár amúgy, hogy olyan olvashatatlan a manga amilyen, az anime meg érfelvágás, régen nekem is nagy kedvenc volt OP. Persze SK, CB meg a SE kapásból jobb, de akkor is, nem véletlen van az hogy egy éve nem néztem semmilyen animét, és még mindig tudom azt hogy "Ano hata uchi nuke". Rohadj meg amúgy, most rám tört a nosztalgia xD szerk: És Sabo mit tud, azon kívül, hogy akkor a menőségével öli a népet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 20, 16:17:27 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3005 Dátum: 14 aug 20, 16:21:09 » |
|
Fejezzétek most már be ezt, úgy viselkedtek mintha egy animés fórumon lennétek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3006 Dátum: 14 aug 20, 16:35:19 » |
|
gg wp Syzy szépen kinyírtad a témát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3007 Dátum: 14 aug 20, 16:37:36 » |
|
Amúgy is azt mondta, hogy bezárta a fórum kapuit. #u-liar-scum
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3008 Dátum: 14 aug 20, 18:11:30 » |
|
Rontása tört ránk a dúló viharnak, Ordas had áradata kelt ellenünk. Vesztünkre esküdtek ádáz hatalmak, S tudtuk, egy életen át kell küzdenünk.
Álltunk a vészben, álltunk merészen, Lelkünkben tűzpirosan izzott a cél. Munkások, álljunk a nagy harcra készen, Melyből az emberi nem új napja kél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3009 Dátum: 14 aug 20, 18:31:27 » |
|
Ez milyen vers? __________ Az előbb jól megáztam amikor jöttem haza.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3010 Dátum: 14 aug 20, 18:34:12 » |
|
Valami komcsi fércmű... fújjj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3011 Dátum: 14 aug 20, 18:40:38 » |
|
Ez milyen vers?
Minek kérdezed meg ha úgy se érdekel? Ha tényleg érdekelne 2 kattintással kideríthetnéd. Vagy lemaradtam valamiről és fizetős lett a google?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3012 Dátum: 14 aug 20, 18:52:34 » |
|
Lewnek rossz napja van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3013 Dátum: 14 aug 20, 18:52:48 » |
|
Kínzó igában legörnyedt a hátunk, Mégis reméltük ama nagy diadalt, Szenvedve távol jövendőbe láttunk, S harsogva zengtük a szent csatadalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3014 Dátum: 14 aug 20, 18:59:06 » |
|
Lew nem kellett volna visszatérned Ayumi hozzászólásainak elolvasására.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|