Syzygy
|
|
« Válasz #2760 Dátum: 14 aug 16, 19:02:51 » |
|
Nyugi van már emberek, nem gondoltam komolyan. Azért nem vagyok ekkora visszataszító nagyképű paraszt élőben, remélem. Igen kihagytam az r betűt, mea culpa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2761 Dátum: 14 aug 16, 19:05:42 » |
|
Jé tényleg, rég jártam arra. Már emlékszem. Azért nem vagyok ekkora visszataszító nagyképű paraszt élőben, remélem. Ezt még át kell gondolnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2762 Dátum: 14 aug 16, 19:08:22 » |
|
Hát de az mi hogy Akama betrayeli Illidant, csak mert az kiljaeden miatt hatalommániás türanisszá vált? Pedig Akama volt a kedvencem a kamáival. Lehet újranézem az azerothian super villianst.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2763 Dátum: 14 aug 16, 19:14:20 » |
|
Akama azt remélte, hogy minden szép és jó lesz miután Magtheridon eltűnik a képből. Azzal nem számolt, hogy Illidan sem jó célokra akarja használni a Black temple-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2764 Dátum: 14 aug 16, 19:27:27 » |
|
Nekem van d&d Warcraft. Sokkal értelmesebb, mint a számítógépes változat. A trollok meg csalók. Példátlan, hogy egy játszható fajnak gyors gyógyulás képessége legyen. Mindenki troll akar lenni, vagy élőholt, mert az se mindennapi az asztali játékoknál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2765 Dátum: 14 aug 16, 22:12:56 » |
|
Volt egy újonc? Látom a társaság hozza a szokásos formáját.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2766 Dátum: 14 aug 16, 22:13:59 » |
|
Micsudis anekdota következik. Nem panaszkodásból, hanem a szórakoztatásotok céljából. Akinek nem tetszik azt erőszakolja meg a patásördög análisan extracsípős üvegszilánkos vazelinnal. Most értem haza koncertről, rég nem látott leányismerősömmel voltam, akinek én miért ne alapon kifizettem a jegyét mert nem nagy dolog de azért reménykedjünk értékeli. Aztán kiderül hogy jön a röpke 15 évvel öregebb barátja is akit elfelejtett megemlíteni. Ha tudom hogy 3. kerék leszek inkább el se megyek. m1 legalább elhoztak egy darabon kocsival szóval idézőjelben benzinben visszakaptam a jegyet és a csajnak vett korsó sört Címeres ökör vagyok A koncert kárpótolt részben, az ütött, de hogy egy koncert közepén is milyen egyedül tud lenni az ember. "Apu találatot kapott szíve vagyok."
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2767 Dátum: 14 aug 16, 22:23:47 » |
|
Én most nem panaszkodok mert nincs miért. Ma nem volt szopacs a napom a munkában, a délutánosnak is vége most. Ja de van, kezdődik hétfőtől a hajnalban kelés. De az még odébb van. ------------- Vannak emberek akik nem szerelemre/párkapcsolatra születnek és még ha valaki kedveli is őket akkor is magukra maradnak (nem Micsudira értettem, csak a panaszáról eszembe jutott, hogy én is olyan vagyok)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 16, 22:27:01 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2768 Dátum: 14 aug 16, 22:25:05 » |
|
Nem panaszkodok én is röhögök szerintem be kéne rakni egy végtelen valószínűtlenségi hajtóműbe magnak és meg lenne oldva az űrutazás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2769 Dátum: 14 aug 16, 22:28:47 » |
|
Micsudi én ilyenkor szoktam bevágni még 2-3 korsó sört, és leszarom az egészet, elkezdek figyelni a zenekarra, és valahogy elkezdem mindig jól érezni magam,(még akkor is ha este 8-tól hajnal 5-ig ugyan az a zenekar játszik, és 21 millioszor ujra játsszák a számomra utálatos zenéket is ) és olyankor történek a váratlan dolgok de azt itt most had ne fejtsem ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2770 Dátum: 14 aug 16, 22:29:16 » |
|
Nincs olyan ember akit soha senki sem szeretett, csak nem mindegy hogy ki, mikor, hol van/tartózkodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2771 Dátum: 14 aug 16, 22:34:23 » |
|
Na m1 inkább örüljünk hogy jövő héten csak 4 napot kell melózni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2772 Dátum: 14 aug 16, 22:37:28 » |
|
Nekem 5öt, vagyis 2+3at mert ott van egy augusztus 20. szerdán amikor nem kell mert ünnep, tuti hogy 6ot kéne ha az nem lenne ott. De jó hogy pont délelőttbe van az ünnep, szerdán kipihenem magam, alszok vagy délig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2773 Dátum: 14 aug 16, 22:38:39 » |
|
Szívemből szóltál mostanában azt érzem sose leszek többé kipihent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2774 Dátum: 14 aug 16, 22:45:57 » |
|
Én hajnal 4kor kelek délelőttben. Ma is ilyen göbböket (csokidísz) kellett rakni zacskóba és hipersebességgel lezárni a zacskót, de elvoltunk, jó volt a hangulat, főleg hogy volt egy férfi a gyártóból (ideiglenesen, mert ott elromlott valami) és ment az "add ide a zacsit" meg "ne engedd ide a golyóidat", hasonló szövegek. Lehet hogy kikészítettük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 16, 22:48:39 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|