Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2505 Dátum: 14 aug 11, 13:49:35 » |
|
Az se rossz... Én úgy vagyok a sörözéssel hogyha olyan helyen vagyok akkor max 500 ft amit hajlandó vagyok kiadni egy korsóért.
Azért a szombati ingyensör jobban esett, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2506 Dátum: 14 aug 11, 13:54:48 » |
|
Nagyon jó volt az az ingyensör hakci Tudtam hogy szeretsz
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2507 Dátum: 14 aug 11, 14:01:05 » |
|
Imádlak, különben nem kaptál volna. Ahova én járok kocsmázni, ott hála Istennek normális sörárak vannak. Pedig jóféle kézműves söröket árulnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2508 Dátum: 14 aug 11, 14:02:44 » |
|
Örülök hogy van pénz focistadionra, de egy szar ultrahangos vizsgálatot egy hét múlva csinálnak meg. Még jó hogy "csak" a térdemmel van baj -.- A francnak kell akkor Tb-t fizetni?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2509 Dátum: 14 aug 11, 14:03:47 » |
|
Életkorodból ítélve te még nem fizetsz TB-t de ha tévednék, mea culpa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2510 Dátum: 14 aug 11, 14:06:04 » |
|
Te egy hetet vársz ultrahangra? Hol élsz te? Én 2 hónapot vártam pedig csak a kezemmel volt baj. Úgyhogy az az egy hét kibírható. Haku csak nem Rizmajer? Szegény Petinek 3 éve tartozom 2 liter sörrel.
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2511 Dátum: 14 aug 11, 14:08:17 » |
|
Haku csak nem Rizmajer? Szegény Petinek 3 éve tartozom 2 liter sörrel. Hova máshova. Csepel egyetlen normális sörözője a Kapufán és a HÉV-en kívül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2512 Dátum: 14 aug 11, 14:13:26 » |
|
Mindenki tudja hogy az egészségügy nálunk kész röhej. Nem tudom miért vagy meglepődve. Én volt hogy a balesetin vártam 14 órát. Mondván hogy ráérek nem vérzik semmim csak járni nem tudok. (Valahol igazuk van de azért 14 óra.... ) Állítólag a Rizmajerben már van valami bodzás-almás sör o.O
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2513 Dátum: 14 aug 11, 14:50:50 » |
|
Tanulság ha eltörik a lábad akkor már vágd is el valamivel hogy hamar ellássanak
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2514 Dátum: 14 aug 11, 15:09:36 » |
|
Nem tört el mint végül kiderült a röntgenből de azért azon is meglepődtem hogy azt mondta a doki hogy csak borogassam. Borogattam aztán még 2 hét múlva is kibaszott módon fájt meg be volt dagadva de aztán végül meg gyógyult úgy ahogy... azóta ha rosszat lépek mindig 1-2 napig fáj
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrainBox
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2515 Dátum: 14 aug 11, 15:14:01 » |
|
Engem egész hamar elláttak, mondjuk lehet mert elütött egy kis teherautó és mentővel vittek be, de még így is belekötöttek a papírokba miután kiengedtek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2516 Dátum: 14 aug 11, 15:17:53 » |
|
Oké, de ezt a szöges izét mire véljük?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2517 Dátum: 14 aug 11, 16:14:41 » |
|
Kellett a hozzászólás szám és nem találta meg a vicctopicot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2518 Dátum: 14 aug 11, 16:18:27 » |
|
Komoly kérdéseket vet fel, hogy azt viccnek lehet-e nevezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2519 Dátum: 14 aug 11, 16:27:59 » |
|
Nekem szerencsére nem kellett elolvasnom mert már ismerem, és az ilyenek mindig akkor viccesek amikor meséled őket nem amikor halgatod/olvasod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|