Ayumichan
|
|
« Válasz #2460 Dátum: 14 aug 09, 19:26:03 » |
|
Menni kell dolgozni pedig semmi kedvem hozzá. Hogy én milyen egy lusta dög vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2461 Dátum: 14 aug 09, 19:46:16 » |
|
Látod, ha bölcsész lennél, most dolgoznod sem kellene menni. Élhetnél a szociális ellátórendszeren.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2462 Dátum: 14 aug 09, 20:06:28 » |
|
Miért, eddig nem abban éltél? Én még ott tartok hogy nincs munkád. Plusz még lány is vagy. Tehát neked a konyhában van a helyed.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2463 Dátum: 14 aug 09, 20:08:33 » |
|
Próbáltam ugyanolyan színvonalú oltást találni, mint te, mert ha szellemeset mondtam volna nagyon megalázlak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2464 Dátum: 14 aug 09, 20:13:14 » |
|
Nézd a jó oldalát Saba-chin, ő legalább nem akar halálra verni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2465 Dátum: 14 aug 09, 20:17:57 » |
|
Az pedig sokkal viccesebb, főleg ha tartalmazza a "szittad" szót Próbáltam ugyanolyan színvonalú oltást találni, mint te, mert ha szellemeset mondtam volna nagyon megalázlak.
Most akkor vedd úgy hogy a kontextust ignorálva beszólok valamit a színvonalra, és akkor mindenki boldog.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2466 Dátum: 14 aug 09, 20:26:24 » |
|
Luidzsy nem ilyen cicomás korsóra gondoltam, hanem erre: 1L-es. Ha rosszul tudom, javítsatok ki, de ezt bajor korsónak hívják, ha jól tudom. Bár lehet tévedek és akkor a vendéglátóegység is... Na igen ez már valami szeretek literes korsóból inni Oktatóm mesélte, hogy amikor diákok voltak, a cimborája Sopronba járt suliba, ott volt egy jó szokása a főiskolásoknak, egyetemistáknak, addig nem veheted el a szádtól a korsót, amíg a liter el nem fogyott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2467 Dátum: 14 aug 09, 21:12:13 » |
|
inkább iszom valakinek a koponyájából sör Kár, hogy nem is lehet koponyából inni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2468 Dátum: 14 aug 09, 21:25:00 » |
|
No, aztán miért ne lehetne?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2469 Dátum: 14 aug 09, 21:29:12 » |
|
inkább iszom valakinek a koponyájából sör Kár, hogy nem is lehet koponyából inni. Tőled minimum egy 2-3 oldalas, részletes kifejtést vártam a témában, teletűzdelve latin kifejezésekkel (amit aztán maximum a feléig olvasok el).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2470 Dátum: 14 aug 09, 23:01:32 » |
|
Coelho akárhogy próbálkozol, nem fog összejönni. tudom mert a haverom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2471 Dátum: 14 aug 09, 23:03:15 » |
|
Jaja, most is bebizonyosodott, hogy minden nő csak a pénzre hajt. Basszus, Micsudinak végig igaza volt!!!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 09, 23:08:01 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2472 Dátum: 14 aug 09, 23:10:25 » |
|
Apának volt egy ismerőse fiatal korában. Azt hiszem amúgy, hogy azóta polgármester is volt egy városban, aki járt egy gazdag csajjal. Azt mondta a csajnak, hogy befekteti a pénzét. Közben a legdrágább éttermekben ettek, meg nagy lábon éltek. És a végén mondta a csajnak, hogy nincs meg a pénze. Kérdezte a csaj, hogy hol van. Mondta, hogy: Szerinted miből éltünk? Úgyhogy az egyenjogúság nevében kijelentem, hogy köcsögök mindenhol vannak, de ha valaki köcsög, az legalább csinálja menőn.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2473 Dátum: 14 aug 09, 23:17:29 » |
|
Most elképzeltem a sztorit megfilmesítve, Stohl Bucival a főszerepben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2474 Dátum: 14 aug 09, 23:39:01 » |
|
Az érzés, amikor gédat meg sabaku szétfloodolják a fészbukodat, szóval most élvezzétek ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|