Ayumichan
|
|
« Válasz #2310 Dátum: 14 aug 07, 14:28:54 » |
|
Látom, jó sok oldalt telebeszéltek itt amíg a csokikat szedegettem a formákból.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2311 Dátum: 14 aug 07, 14:31:56 » |
|
Haku, éppen annyira érdekli itt az embereket, hogy informatikát tanulsz, honlapot fejlesztesz és könyvet tudnál írni ebből, mint az, hogy Ayumichan csokikat szedegetett a formákból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2312 Dátum: 14 aug 07, 14:34:04 » |
|
Tavona ludátusz visszausz megátusz. Én csak ezt ismerem. De ez meg csak egy rossz vicc Saphi annyira kegyetlen vagy velük szerintem igenis tök érdekes. Meséljetek még.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2313 Dátum: 14 aug 07, 14:34:25 » |
|
Kerestem az alkalmat már reggel óta, hogy megosszam ezt itt, de azóta se jött el.... http://9gag.com/gag/aEGvnNNSzóval öröm és bodottá :3
Haku, éppen annyira érdekli itt az embereket, hogy informatikát tanulsz, honlapot fejlesztesz és könyvet tudnál írni ebből, mint az, hogy Ayumichan csokikat szedegetett a formákból.
Huh, akkor jó helyen járok. Pedig már azt hittem senkit se érdekel. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2314 Dátum: 14 aug 07, 14:34:31 » |
|
Most azon gondolkodom, hogy Saphirát mi szeretjük vagy megszoktuk. Még nem jöttem rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2315 Dátum: 14 aug 07, 14:35:42 » |
|
A kettő nem feltétlen zárja ki egymást. Lehet mind valamiféle Stockholm szindrómában szenvedünk, megszerettük mert nem volt más választásunk
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2316 Dátum: 14 aug 07, 14:35:55 » |
|
Szerintem erre egyértelmű a válasz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2317 Dátum: 14 aug 07, 14:38:40 » |
|
Stockholm szindróma :DDD ez jó volt. Én (amikor nem engem olt) nagyon jókat szórakozom, mert hatalmas beszólásai vannak és találóak is legtöbbször.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2318 Dátum: 14 aug 07, 14:41:44 » |
|
Engem is szórakoztat, kicsit olyan, mintha lenne az embernek egy idegesítő nővére, aki mindig mindent jobbat tud és folyamatosan próbálja oltogatni a "kisebbeket", de te csak röhögsz az egészen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2319 Dátum: 14 aug 07, 14:42:51 » |
|
Annyi szent, hogy mikor legutoljára itt jártam - jó négy évvel ezelőtt - sokkal vadabb volt a kisasszony. :3 De nem tehetek róla, mazochista vagyok, csak miatta jöttem vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2320 Dátum: 14 aug 07, 14:44:54 » |
|
folyamatosan próbálja oltogatni a "kisebbeket" Csak azokat, akik idegesítenek. Ha meg nem idegesít senki, akkor Gdatot. Engem is szórakoztat Előbb be akartam írni, hogy a szenvedés sosem szűnik meg a világban, így én is maradok örökké. Aztán megláttam ezt, és tényleg elgondolkodtam, hogy nem írok többé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2321 Dátum: 14 aug 07, 14:47:02 » |
|
Hq kérlek ne legyél ilyen tudod hogy én utálom ezt nézni. Féltékeny leszek tőle :'D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2322 Dátum: 14 aug 07, 14:48:33 » |
|
Senkit nem érdekel, hogy hogyan petézek egy hullába.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2323 Dátum: 14 aug 07, 14:49:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2324 Dátum: 14 aug 07, 14:54:00 » |
|
Szeretem gmannek az önbizalmát, azt hihetné, hogy nem is reagálunk. De elmondom, hogy titokbab mindig mosolygunk a hülyeségeiden. Legalábbis én. És akkor más is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|