Mint oly sok embert, engem is a Naruto vezetett be az animék világába
Szégyelld magad. -.- Tényleg ez vezetett be az animék világába? :O Mikor kezdtél ez animéket nézni, hogy ez ismertette meg veled? O.o
de attól még egy szar és ma már 1 részt nem tudnék belőle megnézni, anélkül, hogy ne keringessen hányinger.
Nem is azt mondtam, hogy nézni kell.
Szerintem a sima Naruto máig megállja a helyét erről az "új"-ról nem mondok semmit, mert 5 vagy nem tudom hány rész után meguntam amilyen lassú volt a cselekmény.
A manga viszont, sok hülyeség mellett persze, nagyon élvezhető tud lenni és nem csak a régi emlékek miatt. Képes néha ugyan úgy fellelkesíteni az embert, mint fénykorában és sok elvarratlan szál van sőt idegesítő, hogy még mindig tart a történet, de attól még, ha egybe olvass az ember akár 100 fejezetet, akkor élvezi.
A történet még nem is lett volna rossz, ha van. Buta az egész történet felesleges emozással.
Mivel a manga több, mint 10 éve megy, így persze, kicsit eltér az alaptörténettől. Én most az alapról beszélek, nem arról, hogy a gonoszok nem gonoszok, és már követhetetlen szinte isteni hatalmuk van a karaktereknek. Jaj, itt kitérek, de eszembe jutott, hogy ez utána harc után, ha nem lesz béke kurva sokáig és bárki megmeri támadni Konohat vagy a városokat, nagyon nagyon buta lenne, mert itt csak ketten képesek harcolni, ez azt jelenti, hogy náluk erősebb ember nincs igazán a világban.
Emozás nincs is annyira igazából. Persze, Sasuke-t lehet emosnak nevezni, de ő a szükséges "gonosz-jó" karakter aki a múltja miatt nem tudja mi legyen, ha megnő. A befolyásolható ember.
A rajzolás béna, a poénok rosszak.
A rajzolás tényleg nagyon gyenge, kiakasztó, hogy még mindig ugyan az és kicsit sem újított pl. nem lett olyan, mint az All you need is kill. Az, nem kicsit dobna a mangán.
A poénok meg aranyosak. Nem mondom, hogy felnevet rajtuk az ember, azért annyira tényleg nem olyan jók.
A szereplők reakciói nem emberiek. Szerelmi szál, amire igazából a fél világ kíváncsi nincs, vagy rosszul felépített.
Ezzel egyet értek. A szerelmi szállal meg úgy vagyok, hogy most már leszarom. Kishi nagyon nem ért az emberekhez, kivéve mikor csatában van szó érzelmekről, mert a legtöbb nagyon jó. És most megint régiről beszélek és személyes kedvencem. Mikor Gaara és Naruto bunyózik.
Nem azt mondtam, hogy a Naruto a világ legjobb története, sőt, elismerem hogy vannak jobbak és élvezhetőbbek, de szerintem nem olyan ótvar szar, egyszerűen csak gyenge. Nagyon gyenge.