Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2085 Dátum: 14 aug 05, 17:58:17 » |
|
Gman jól megél majd az adófizetők pénzéből. Ez a hasznos élősködés. Lew: Szeretek egyértelmű dolgokat is kimondani néha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2086 Dátum: 14 aug 05, 18:25:54 » |
|
Nagyon szomorú vagyok, hogy mióta rendes munkaidőben dolgozom, annyian lehagytak hsz számban. Már a fecsegés sem megy jól. Na ok ez azért nem teljesen igaz.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2087 Dátum: 14 aug 05, 18:30:58 » |
|
Szint hiányzik ahogy Noémi panaszkodik a sok tanulni való miatt. Amíg rinyált, legalább láttam, hogy van akinek még nálam is szarabb, de így :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2088 Dátum: 14 aug 05, 18:56:44 » |
|
Jéé, van új dumatopic, asszem hosszú lehetett a kihagyásom xD.. egy új tag se maradt meg?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2089 Dátum: 14 aug 05, 19:14:18 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2090 Dátum: 14 aug 05, 19:19:33 » |
|
Köszi Árpi! Már gyűröm hátra.... Láttam jelentkeztél munkára, de nem volt mellédírva hova mész... szal merre dolgozol?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2092 Dátum: 14 aug 05, 19:32:17 » |
|
Na ezt megnézem, remélem szűk 390 pont elég lesz a képzéshez. Ha nem akkor besz*ptam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2093 Dátum: 14 aug 05, 19:48:12 » |
|
Felesleges erről beszélni, úgy sem fog változni tőle semmi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2094 Dátum: 14 aug 05, 19:54:38 » |
|
Tudjátok mit? Akkor csináljatok azt amit akartok, itt úgyis mindenki okosabb mindenkinél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2095 Dátum: 14 aug 05, 19:55:27 » |
|
Jaj de jó megjött már az okos Syzy. Milyen kis okos vagy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2096 Dátum: 14 aug 05, 20:01:22 » |
|
Nem is ismersz Lew, mégis hogy ítélkezhetsz így?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2097 Dátum: 14 aug 05, 20:02:19 » |
|
Gman menne már inkább dolgozni... ja, mondjuk földrajzos "diplomával" más kérdés. Nocsak, megszólalt a bölcs szociológus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2098 Dátum: 14 aug 05, 20:02:50 » |
|
Szerintem én azért már többet letettem az asztalra mint te. Te mit tettél le eddig az asztalra, hogy így fölényeskedsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2099 Dátum: 14 aug 05, 20:07:18 » |
|
Úgy látszik Lewnek rossz kedve van, igencsak kötekedős a hangulata. Persze amíg nem velem kötekedik addig hidegen hagy, meg amúgy is mert most nincs rossz kedvem (jön a munka=pénz).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|