Syzygy
|
|
« Válasz #1995 Dátum: 14 aug 04, 19:00:44 » |
|
Hogy legyek baszd meg konstruktív, ha elvből eldobtok minden ötletet, ami nem az örióbariktól jön? Légyszíves ne húzz már fel kérlek ezzel a hülyeséggel! eldobTOK? mi ez a többes szám? ha meg már többes szám második személyben dobálózol, legalább konkrétan megneveznéd a személyeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1996 Dátum: 14 aug 04, 19:12:19 » |
|
Wow... azért nem kell leugatni nem a *****ba küldtelek el bár most fontolóra veszem. De tudod mit? Leszarom. Azt csináltok amit akartok.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1997 Dátum: 14 aug 04, 19:18:06 » |
|
Ritli, Gman, csak , hogy témához köthetőek maradjunk. Mert ugyebár Gman ignorálása egyértelműen azt jelzi, hogy nem érdekelte a dolog, így dobta az ötletet(ahogy te is, mert téged sem érdekelt, hogy mit írok, csak kikerestél egy részt a szövegkörnyezetből, amibe beleköthetsz.) Téged pedig szintén nem érdekelne semmilyen ötletem, egyedül azért kommunikálsz velem, hogy megkapd az adagodat időnként vitából. Úgy sejtem ezért is szólogatsz be folyton, már a "humorra" is. Mert amikor én linkelek mondjuk C&H képet az nem vicces, ha meg Coelho vagy Lew akkor az vicces. Értem én nem vagyunk haverok, nem is kell annak lennünk, de ez, hogy kikéred magadnak , hogy a többesszámban benne vagy az önámítás, vagy csak taktikai lépés egy meg nem történő flameléshez.
Ritli: Örülök Ritli, hogy ennyi jutott el hozzád, amennyit beidéztél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1998 Dátum: 14 aug 04, 19:33:12 » |
|
Engem sem érdekelnek ilyen kocka szerepjátékok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1999 Dátum: 14 aug 04, 19:49:59 » |
|
Tudjátok mit? Legyetek boldogok, csináljatok amit akartok. !!!!
xd még valaki egy ehhez hasonló mondatot írjon már, amikor ishida+ritli leírta ezt, nem nevették el magukat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2000 Dátum: 14 aug 04, 19:50:41 » |
|
ha meg Coelho vagy Lew akkor az vicces.
Ez így van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2001 Dátum: 14 aug 04, 19:51:33 » |
|
Jaja, de csak mert a haverjaim.
Lew te meg nyomjad már a képregényt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2002 Dátum: 14 aug 04, 20:03:45 » |
|
Lesz. Most csinálom. A mai részben kaptok egy kis flahback-et
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2003 Dátum: 14 aug 04, 20:09:22 » |
|
Tudjátok mit? Legyetek boldogok, csináljatok amit akartok. !!!!
Bármit csinálhatunk most, hogy megengedted? Erre az engedélyre vágytam mindig is!!! Soha a büdös életbe nem gondoltam volna, hogy ide felkerülök. 2 hozzászólással megelőztem Noémi babát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 04, 20:12:55 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2004 Dátum: 14 aug 04, 20:13:51 » |
|
A sok hsz vadászat és a töménytelen alibi "beszélgetés", és még 5000-nél sem húztad be a kéziféket.
Durva hogy nem tudod megállni a floodolást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #2005 Dátum: 14 aug 04, 20:14:27 » |
|
Amikor az emberre az otthoni környezetében ömlik a szar destruktív duma (sajnos reaális tények a nagybetűs életről) akkor tök jó olvasni ezeket a nagy komoly fórumos vitákat. És nem ironizálok hanem komolyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #2006 Dátum: 14 aug 04, 20:14:58 » |
|
Csak mert megengedted, hogy azt csinálhatok amit akarok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2007 Dátum: 14 aug 04, 20:35:45 » |
|
Sok a kocka errefelé. --------- Milyen flashbacket kapunk? Arról hogy miként fordult dehunter fórumfalva ellen? --------- Urálok nagy melegben főzni. Állni a rezsó előtt és kavargatni a kaját, ami sugározza a hőt az amúgy is melegtől gyötrődő testemre. A főttkajáért meg kell szenvedni úgy látszik.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2008 Dátum: 14 aug 04, 20:38:28 » |
|
Na. Mai élményem. kövér cigány nő 1 odamegy a Blaha aluljáróba kövércigány nő 2-höz. kcn1 szórólapokat osztogatott, kcn2 pedig egy nagy reklámtáblát viselt magán. Kcn1: (Lehajtott fejjel, nem túl magabiztos hangon.) Szia, bocsi. Nem tudnál ilyen táblás munkát? Kcn2: Nem sajnos. Kcn1 szomorúan elballagott, hogy nem tudott feljebb lépni a ranglétrán. Kcn2-n pedig éreztem egy kis örömöt, hogy neki legalább összejött az élet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2009 Dátum: 14 aug 04, 20:51:09 » |