xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1965 Dátum: 14 aug 04, 14:58:40 » |
|
Most eszembe jutott ez: https://www.youtube.com/watch?v=4QDraZQCxBE (elég gáz ez a tvből felveszem telefonnal xD) És Syzy engem mindig sérteget meg bánt de tudom hogy csak azért mert szeret
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1966 Dátum: 14 aug 04, 15:02:00 » |
|
Tudod jól, hogy most is az vagy, de egy körszakáll dobna rajtad. Ötletnek nagyon jó, lehet most csinál valaki, de majd max, ha megjön az ihlet. Cöhh egy szakáll bárkit feldobna. Erre csak annyit tudok mondani, hogy ha valakinek van ihlete de fogalma sincs hogy mit kezdjen vele, segíthetek összerakni. Tudjátok még mi a jó? Sisakok! Lehet valami beteg állat vagyok de nagyon dögösek tudnak lenni. Csak ijesztő ha leveszi az illető és egy randa fej van alatta. Boba Fett, Daft Punk, Master Chief, stb... de akár sokkal hétköznapiabbak is. HOT!
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1967 Dátum: 14 aug 04, 15:05:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1968 Dátum: 14 aug 04, 15:10:35 » |
|
Tudjátok még mi a jó? Sisakok! Lehet valami beteg állat vagyok de nagyon dögösek tudnak lenni. Csak ijesztő ha leveszi az illető és egy randa fej van alatta. Boba Fett, Daft Punk, Master Chief, stb... de akár sokkal hétköznapiabbak is. HOT! Beteg állat vagy bizony! Amúgy azért olyan dögösek az ilyenek, mert a titokzatosság, hogy az arcát nem látod, csak a teste többi részét, az arányait, az szexi tud lenni. Ilyenek akár a motorosok is. Ez olyan mint a pasiknál, mikor egy eléggé kivágott ruhában van a nő, amiben valamennyire látszódik a mell, de teljesen nem és az kicsit titokzatos és szexi. Szerintem persze.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 04, 15:11:38 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1970 Dátum: 14 aug 04, 15:38:02 » |
|
Beteg állat vagy bizony! Amúgy azért olyan dögösek az ilyenek, mert a titokzatosság, hogy az arcát nem látod, csak a teste többi részét, az arányait, az szexi tud lenni. Ilyenek akár a motorosok is. Meglehet amúgy, de akkor se mindegy, hogy milyen sisak. >w> Szmexi legyen. Oké akartam enni pár szem sósmogyit, de már a negyediket ejtem a földre... ;_;
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1971 Dátum: 14 aug 04, 15:46:52 » |
|
Szerintetek ha Magyarországon hoznának egy törvényt, ami alapján a rendőrség a mosdatlan, büdös, igénytelen embereket bevihetné az őrszobára és lefürdethetné erőszakkal, akkor lebombázna minket a NATO?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1972 Dátum: 14 aug 04, 15:51:44 » |
|
Hogy képzeled hogy bárkinek is lenne gyomra ilyesmire Aes? Még a feltételezés is sértő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1973 Dátum: 14 aug 04, 15:52:44 » |
|
Akkor jönne a szokásos, elverik az adófizetők pénzét duma. Ja és a Nato szerintem leszarná, az EU viszont bepofázna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1974 Dátum: 14 aug 04, 15:57:07 » |
|
Munkahelyteremtésnek is jó lenne Ám a Vendéglő a világ végén című remekműben a golgafrinchamiek fogták a fajuk felesleges harmadát feltették egy hajóra és elküldték őket Fodrászok voltak marketingesek producerek telefonkagyló tisztítók könyvelők tanácsadók stb. Ám miután ez megtörtént a civilizációjuk kihalt egy vírus miatt amit egy koszos telefonkagyló okozott.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1975 Dátum: 14 aug 04, 16:01:36 » |
|
Elbúcsúzom tőletek, hiszen nekem már késő! Háh 1 spangli / buli =D Ezt még nem léptem át, szóval nekem nem késő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1976 Dátum: 14 aug 04, 16:18:48 » |
|
még 3/4 óra és mehetek haza szobát bontani nem bírom fáradt vagyok és most még rovarírtás késszé tenni a lakást elbaszott egy hangulatom van az tuti
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1977 Dátum: 14 aug 04, 16:41:26 » |
|
A zöldeléssel 3 problémám van: -illegális -drága -mindig meghányat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1978 Dátum: 14 aug 04, 16:44:36 » |
|
Szívjál be Micsudi. Nekem a zöldeléssel az a bajom hogy depressziós leszek tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1979 Dátum: 14 aug 04, 17:04:56 » |
|
Senki nem csinált szerepjátékot? Megcsinálnám, de ötletem sincs, hogy egy fórumon ezt hol lehet kivitelezni és KM sem akarok lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|