Micsudi
|
|
« Válasz #1905 Dátum: 14 aug 04, 11:53:15 » |
|
2 órát aludtam az éjjel de ellenpélda is van Fanka az meg elég jobbos hamár zene és politika
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1906 Dátum: 14 aug 04, 12:25:40 » |
|
Macis szobor Oroszországban: Lehet unják már Lenint?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1907 Dátum: 14 aug 04, 12:42:21 » |
|
Hát sanszos. Bár vezetők jönnek vezetők mennek de az oroszok oroszok maradnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1909 Dátum: 14 aug 04, 12:55:35 » |
|
Egy orosz barátom azt mondta, hogy nincsenek részeg medvék Oroszorszában. " I assure you, there is no drunk bears"
Szerintem hazudik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1910 Dátum: 14 aug 04, 12:56:16 » |
|
Majd állítanak Putyin szobrot. És igen visszatértem Ritka. Egy pár hónapja feloldották az örök bannom Képzeljétek el hogy ahelyett hogy normális munkát végezhetnék normális fizetésért, egésznap ülhetek a máv egyik irodájában és nem csinálok semmit és legalább meg se fizetik... Nice... Szakmai gyakorlat... lófaszt. úgy voltam vele hogy legalább majd lesz valamit amit tanulok vagy ilyesmi erre itt ülünk 3-an 1 géphez van hozzáférésünk és semmibe vagyunk véve :'D Mint akik itt sincsenek. Nice one.
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1911 Dátum: 14 aug 04, 13:01:02 » |
|
A medvék nem mernek berúgni, mert félnek a részeg szibériai tigrisektől xD Coelho, ezt én se értettem soha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1912 Dátum: 14 aug 04, 13:02:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1913 Dátum: 14 aug 04, 13:34:05 » |
|
Az azért nagyon laza XDXD milyen occó gamer egeret és billentyűzetet vegyek ? uncsim leszólt hogy hogy tudok így játszani.(átvolt nálunk géphez engedtem) legolcsóbb 10000 éves egérkém és billentyűim vannak szóval újítanom kéne de ehhez a részéhez nem értek sokat. inkább a beltartalom érdekelt mindig nem ezek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #1914 Dátum: 14 aug 04, 13:37:56 » |
|
Hát ha nem MMO-zol akkor nem kell sok gombos egér, ha meg nem játszol FPS-t akkor meg nem kell gyors egér. A többi játékhoz meg teljesen jó a sima mezei egér
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1915 Dátum: 14 aug 04, 13:43:39 » |
|
Ha híres esportoló lennél, akkor kapnál ingyen. Egyébként Logitech vagy Steel Seriest ajánlom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1916 Dátum: 14 aug 04, 13:44:54 » |
|
Gigabyte is gyárt nagyon jó gamer egereket. Persze ezeknek megkérik az árát azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1917 Dátum: 14 aug 04, 13:44:54 » |
|
Ha esportoló lenne, akkor már overuse-olta volna a kappa jelet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1918 Dátum: 14 aug 04, 13:53:57 » |
|
Olcsóbb egérre én is a Logitechet mondanám. Az még megfizethető és elég jó. Billentyűzet már nehezebb kérdés, abból már nem egyszer megjártuk az olcsóbbakkal (nem a legolcsóbb gagyikról van szó). Vagy vegyél valami normálisabbat vagy egy olyan oldschool fehér tescosat. Az legalább mindent túlél. esportolók ingyen cuccai. topkek xD
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1919 Dátum: 14 aug 04, 13:55:57 » |
|
Egy occó Trust egérkét néztem ki. Billből meg nemtudom mi lesz ami szép drága ami nem szép az olcsó de az meg nem tudom mitől gamer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|