Lew
|
|
« Válasz #1890 Dátum: 14 aug 03, 23:37:54 » |
|
Kockaság nem kifogás.
ha kipróbálnád te sem bírnál vele leállni Főleg ha olvastad a könyvet is Mivel az elképesztően jó, Metro 2033 című könyvet, a Metro Last Light nevű játék története viszi érdemben tovább. vagy is a helyzet kicsit bonyolultabb, de annyira úgy sem érdekel senkit, hogy fél oldalt írjak róla Inkább itt egy trailer:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 03, 23:38:45 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1891 Dátum: 14 aug 03, 23:56:10 » |
|
Metro 2033al játszottam, meg van steamen. Jó kis játék, főleg orosz szinkronnal. A Last lightal még nem játszottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1892 Dátum: 14 aug 04, 05:22:03 » |
|
Szépjóreggelt... pár éves kihagyás után gondoltam, visszanézek egy röpke pillanatra...nézem a neveket...Haku...mhm...Lew, stimm, XENON?!...ő meg mikor jött vissza Aes mod lett? Syzy itt van, Saphira jelen, Seva...SEVANNA TEAM-TAG LETT?! Hát mi minden történt itt, te jó ég... Tartana valaki nekem egy gyorstalpalót az elmúlt év nagy "távozóiról", illetve visszatérőiről? Kik vannak még a "régi" magból (régi fórum, stb.)
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1893 Dátum: 14 aug 04, 06:23:13 » |
|
Én itt vagyok. Nem tudom, hogy ki vagy, de egyelőre nem zavarsz, szóval üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1894 Dátum: 14 aug 04, 07:19:04 » |
|
szia Ritka! Jó, hogy visszanéztél. Nagyon régóta nem fórumozol, ha nem tudtad, hogy Aes modi lett én meg teamtag. Már jópár éve azok vagyunk. Szerintem inkább csak elfelejtetted. Ezek után viszont nem tudom kik neked a régi tagok, akikről írhatnék. Slane-re biztos emlékszel, na ő már nem fórumozik régóta. Most van a dumának egy aktív és jó kis csapata, akik között sok régi motoros van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1895 Dátum: 14 aug 04, 07:42:30 » |
|
Aes, te voltál az?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1896 Dátum: 14 aug 04, 08:45:36 » |
|
Múltkor pont hallgattam. xD
De az Amuri partizánok a legjobb mozgalmi dal.
Ja, és üdv, Ritka!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 04, 08:57:31 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #1897 Dátum: 14 aug 04, 08:50:16 » |
|
Szerintem az "Április 4-ről szóljon az ének" és a "Poljuska" a legszebb mozgalmi dal. Legalább ennyi értéket létre tudtak hozni még a kommunisták is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 04, 08:52:51 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1898 Dátum: 14 aug 04, 08:59:36 » |
|
A Varshavianka is jó. A Fel vörösök proletárok se hangzana rosszul, csak abban már nagyon benne van az igazi arcuk, ott már lehetetlen csak a zenére koncentrálni. A Néppel a párttal egy az utunk, hát az meg pont olyan, amilyennek egy mozgalmi dalnak lennie kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1899 Dátum: 14 aug 04, 09:23:18 » |
|
Nagy nehezen sikerült meghallgatni a Varshaviankát, mert mindahányszor megpróbáltam, a teló megadta magát. Jobb is, tudta, milyen undorító szöveget játszik épp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1900 Dátum: 14 aug 04, 09:26:22 » |
|
Ez a szöveg még hagyján. A Fel vörösök, proletárok, na annak tényleg nagyon gáz a szövege. xD De úgy tűnik a telefonod se tolerálja az ilyesmit. Egyébként az NS indulók sokkal jobbak. Bár én mindenfajta politikai meg katonazenét szeretek, nekem még a parasztos-cowboyos hangulatú amerikai menetdalok is tetszenek. A régi déli indulók meg főleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1901 Dátum: 14 aug 04, 09:37:18 » |
|
Viszont magyarul tényleg nem olyan rossz, csak az orosz szöveg nem jön be bizonyos okokból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1902 Dátum: 14 aug 04, 09:43:00 » |
|
Érthető módon. A magyar azért visszafogottabb. De a mai ideológia "mozgalmi dalai" rap meg pop liberós szöveggel, hát ennél a régi jobb volt. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1903 Dátum: 14 aug 04, 11:21:24 » |
|
Érdekes hogy a zenében is látható a politika meg az ideológia. Ha így vesszük akkor a rock meg erősen jobbaos bár abban is van anarchista is meg abból is van liberális.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #1904 Dátum: 14 aug 04, 11:32:37 » |
|
Micsudi ezt most nagyon megmondtad.
|
|
|