Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1470 Dátum: 14 júl 30, 19:18:01 » |
|
Ki kell iktatnom Veronikát.
Nöeeeeeeeeeeem vagyok Veronika! FUJJ. De igen, Mini már régóta csal téged velem. És nem tudsz bántani, mert engem megvéd a cukiságom. Köszi Lew, megyek is vissza mindjárt. ~.~ Gdat, mi van a négerkereskedelemmel?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 19:19:07 írta Veracchi »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1471 Dátum: 14 júl 30, 19:19:51 » |
|
Kezdem úgy érezni, hogy megcsalsz és már nem is szeretsz.
Az, hogy ilyen butaság eszedbe jut, csak azt igazolja, hogy nő vagy, aki nem bízik bennem. Pedig én mindent megtettem a bizalmadért és a szerelmedért. T_T Ilyen soha nem fordulhat elő. Hagyd élni szegény párát, ha megölöd, csak elüldözöl magad mellől, hát nem látod a jövőt? Anyádat Vera, erre beírsz elém. Rita, öld meg ezt a nőszemélyt, hazudik itt össze-vissza.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 19:21:48 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1472 Dátum: 14 júl 30, 19:22:27 » |
|
Lew: Nekem nem munka kell hanem pénz. Pénz az nekem is kell. Ha lehet akkor jó sok.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1473 Dátum: 14 júl 30, 19:23:36 » |
|
És nem tudsz bántani, mert engem megvéd a cukiságom. Cöhh ahhoz az kéne, hogy én tartsalak cukinak, de szerintem inkább hasonlítasz valami gonosz szörnyetegre. ·-· Pedig én mindent megtettem a bizalmadért és a szerelmedért. T_T Rita, öld meg ezt a nőszemélyt, hazudik itt össze-vissza. De Mini velem nem is beszélgetsz mostanában. ;_; Sőt velem soha senki nem beszélget. Kitaszított vagyok. T_T Helyes. *w* Indulok.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1474 Dátum: 14 júl 30, 19:26:35 » |
|
Innen senki se taszított ki! Amíg én itt vagyok addig valaki emlékezni fog rád. Más csak a póni mániád miatt. Tényleg, nem használd gift-ket. Akkor beszélgessünk. Hogy vagy? Nem, nem szabad itt maradnom, még írnom kell. Vedd föl videóra ahogy kinyírod. *-*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 19:27:19 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1475 Dátum: 14 júl 30, 19:28:32 » |
|
Sőt velem soha senki nem beszélget. Kitaszított vagyok. T_T
Megnézted a Psycho Passt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1476 Dátum: 14 júl 30, 19:34:50 » |
|
"Tényleg, nem használd gift-ket."Hogy mi? Ezt nem értem. ._. Nincs velem semmi, dolgozok és semmire sincs időm amire szeretném. ;_; Utálok mindent és mindenkit. De legalább van egy aranyos kismacskám, aki szeret. Vagy legalábbis úgy csinál. Psycho Pass... 5. résznél járok asszem. Arra sincs időm. ._. De eddig tetszetős. btw pónik manapság már eléggé hidegen hagynak.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #1477 Dátum: 14 júl 30, 19:35:02 » |
|
Lew. DW, Monogatari, PP, ezeket mind imádom, esetleg valami más? xD //Tera Formarst, meg el akarom kezdeni. xD még jó, hogy "All I need is kill-es" cuccaid vannak. xD Azt is el akartam kezdeni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 19:45:24 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1478 Dátum: 14 júl 30, 19:37:32 » |
|
Hogy mi? Ezt nem értem. ._.
btw pónik manapság már eléggé hidegen hagynak.
Azt, hogy "tényleg, mostanában nem használsz giftket." Csak kapkodtam megint. -.- Volt egy időszak mikor gyakrabban tettél be képecskét a hozzászólásodba, olyat, mint most. Felnőttél. Büszke vagyok rád. Ha nem szeretne a macska, Szabi komolyan gondolja a keresztapa szerepét. Elbeszélget vele, ha akarod.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 19:38:42 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1479 Dátum: 14 júl 30, 19:44:41 » |
|
Jól van Minagi jól van megjegyeztem...
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1480 Dátum: 14 júl 30, 19:51:03 » |
|
Oh Cukimukimakikám, ettől nem félek, hamar elfelejted. De tudod mit, ha 1 hét múlva emlékszel erre, meghívlak egy sörre, vagy valamire.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1481 Dátum: 14 júl 30, 19:53:58 » |
|
Nem tegnap beszéltük hogy milyen jó a memóriám te aranyhal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1482 Dátum: 14 júl 30, 20:14:15 » |
|
Psycho Pass... 5. résznél járok asszem. Arra sincs időm. ._. De eddig tetszetős. Még az a Hyouka gif =D Én hétről hétre néztem a PP-t Lew. DW, Monogatari, PP, ezeket mind imádom, esetleg valami más? xD //Tera Formarst, meg el akarom kezdeni. xD még jó, hogy "All I need is kill-es" cuccaid vannak. xD Azt is el akartam kezdeni *All YOU need is kill kedvenc mangám nagyon ajánlom. Ha szereted a mechat: Macross Frontier, Aldnoah.Zero ezek nagyon jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1483 Dátum: 14 júl 30, 20:20:28 » |
|
Azt, hogy "tényleg, mostanában nem használsz giftket." Csak kapkodtam megint. -.-
Mi az a gift? .-. Mármint... tudom mit jelent, de szerintem a gifre gondolsz. xD Ajándékot nem szoktam osztani, csak kivételes esetekben. D: Macross Frontier jó. *w* De rég láttam. Pedig nem szeretem a mechákat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 20:21:01 írta Ritli »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1484 Dátum: 14 júl 30, 20:22:06 » |
|
Nekem osztogathatnál. Amúgy arra gondoltam. -.- Hirtelen nem jutott eszembe és gift-tet írtam, sebaj. Kérek ajándékot. *.* Cukimukimaki, nem vagyok aranyhal, emlékszem csak olyan lényegtelen, hogy Ritli megakart ölni, hogy el fogod felejteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 30, 20:22:56 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|