heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #975 Dátum: 14 júl 27, 20:43:05 » |
|
Szerencséd, hogy csak én ismerlek igazán. Ez felettébb idegesít engem is. Kérdezz hát! Soul jó arc, Kroli meg régebben rendszeres volt a Grafikai topicban, kocsikat rajzolt mindig. (Lew és a halas napok, meg a másnaposság. )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #976 Dátum: 14 júl 27, 20:44:37 » |
|
Megvilágásodás: Luidzsy azért luidzsy mert ő volt a fiatalabb testvér? 90's kids will understand.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #977 Dátum: 14 júl 27, 20:45:01 » |
|
Csak Luidzsyt engedtem be kis közösségünkbe, de csak azért, mert ő annyit nyalizott pü-ben, hogy tudtam, hű katonám lesz.
Én jobban preferálok egy maroknyi elit gyilkost, mint több száz újonc zöldfülűt. De hát te tudod, ha neked jó a szamár is....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #978 Dátum: 14 júl 27, 20:45:11 » |
|
Mrsaiyannak milyen könnyű dolga volt, hogy végig ott voltam mellette, mint a védelmező bátyja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #979 Dátum: 14 júl 27, 20:46:32 » |
|
Milyen ciki, hogy egy megvilágosult embernek gyám kell, nehogy kibukjon innen. Én legalább bevallom, hogy nyuszi voltam és egy ideig sehova nem írtam. >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #980 Dátum: 14 júl 27, 20:46:53 » |
|
De a maroknyi elit gyilkos ti vagytok, mostmár el kell kezdeni gyűjteni a feláldozható tömeget, akiket pajzsként is használhatsz. Gondolkozz kicsit taktikusabban, Lew!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #981 Dátum: 14 júl 27, 20:47:45 » |
|
Azért lehetséges, hogy egyszer Sannin lesz.
Hát Saphi, attól tartok a manga jelenlegi állása szerint nem lesz Sannin :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #982 Dátum: 14 júl 27, 20:47:56 » |
|
Én már számítok az árulásodra Saphira. És ha elrabolnak nem megyünk megmenteni, mert tudjuk mi lesz a vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #983 Dátum: 14 júl 27, 20:48:30 » |
|
Gyerekek, én sosem a saját véleményemet írom. A provokatív hozzászólásaim többnyire egy hipotézis vizsgálat kellékei. Várok egy választ és megnézem, hogy a kapott válasz mennyire tér el a várttól.
Bikalon meg pont nem dugtunk, mert túl tartalmas napok voltak azok, az ágyak meg túl pihepuhák.
Asszem most egy két oldallal ezelőtti beszélgetésre reagáltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #984 Dátum: 14 júl 27, 20:48:56 » |
|
Szeritem az igazi művészet az Amaterasu és a Tsukuyomi tehát a Mangekyou Sharingan. Nem lehet leírni egyszerüen érezni lehet e két jutsu szépségét Ez is jó. Syzy és a művészet :asd:asd Komolyan mondom nekem kínos ilyen hsz-eket olvasgatni Ne izgulj Syzy érezzük. És te érzed?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 20:49:58 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #985 Dátum: 14 júl 27, 20:50:19 » |
|
Mrsaiyannak milyen könnyű dolga volt, hogy végig ott voltam mellette, mint a védelmező bátyja. Ez nem egészen így volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #986 Dátum: 14 júl 27, 20:51:50 » |
|
Megvilágásodás: Luidzsy azért luidzsy mert ő volt a fiatalabb testvér? 90's kids will understand. Amúgy már leírta ezt a gigászi rejtélyt. öhm: "sziasztok" a keresztnevem Márió, gondolom ebből kaptam még régen focin a Luigi-t, ami általában elég foglalt ezért módosítottam Luidzsy-ra, öhm 24 éves vagyok, kábé 170 centi magas, a súlyom 60 és 65 kiló között mozog állandóan, szeretek új emberekkel megismerkedni, azt hiszem hirtelen ennyi elég lesz belőlem
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #987 Dátum: 14 júl 27, 20:52:09 » |
|
Én már számítok az árulásodra Saphira. És ha elrabolnak nem megyünk megmenteni, mert tudjuk mi lesz a vége.
De Gatts, hiszen olyan jó barátok vagyunk! Én őszintén szólva nem emlékszem, coelho mikor bukkant fel. Szerintem akkor, amikor én nem voltam itt, azért nem lett elüldözve. Bár őt nem hiszem, hogy elüldöztem volna, mert helyesen ír, nem hallucinál UFO-kat, és sosem ír a Dr. Whoról.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 20:53:10 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #988 Dátum: 14 júl 27, 20:53:23 » |
|
Emlékszem, egyszer írtál nekem vita-topicban valami 3 oldalas oltást, mert nem értettem veled egyet valamiben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #989 Dátum: 14 júl 27, 20:53:45 » |
|
azt hiszem hirtelen ennyi elég lesz belőlem Sok is. Nekem az első emlékem Saphira-ról, ami úgy megragadt bennem, amikor méltatta a Hungarys rajzomat a grafikai munkák topicban és olyan büszke voltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|