Syzygy
|
|
« Válasz #885 Dátum: 14 júl 27, 10:24:00 » |
|
Persze, úgy hogy csak ígérgeted a kannásboros estéket, de nem teszel érte semmit. Én legalább találkoztam emberekkel innen, meg ittam is csak 1-2 kivétel van akivel nem még, mondjuk te.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #886 Dátum: 14 júl 27, 10:28:19 » |
|
Én is találkoztam már innen emberekkel ! heoval már rúgtam is be !
Hádde... hádde ha nincs rá időm =(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #887 Dátum: 14 júl 27, 10:35:30 » |
|
Persze mert fél napokat lolozol. Pedig tegnap is jó proli kocsmákban fordultunk meg debrecenben, jöhettél volna. T_T
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #888 Dátum: 14 júl 27, 10:41:23 » |
|
Egész pontosan te berúgtál én meg még mentem dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #889 Dátum: 14 júl 27, 10:43:21 » |
|
Gyenge vagy Lew, még leinni se tudtad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #890 Dátum: 14 júl 27, 10:45:21 » |
|
Ishida: Azt értettem a got feeing alatt, hogy finoman adagolják a mágiát. Gutsot meg minimum elárulta, mert amikor ő ment segíteni, akkor ő már nem volt a héják tagja. Mondta is, hogy számára csak az lehet barát, aki nem a "lattvalója" és Guts akkorra már szabad emberként ment oda segíteni. A Ranibowban egy dolog idegesített fel nagyon, de amikor néztem annyira a hatása alatt voltam, hogy nem vettem észre. AZ a lényeg, hogy bekerült egy csapat fiatal a börtönbe és erkölcsi szempontból nézve mind, egytől egyig ártatlan volt. Erre azért mennyi az esély?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 11:20:58 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #892 Dátum: 14 júl 27, 11:33:58 » |
|
Itt már senki nem néz animét ilyen moe szart meg főleg nem. ( kivéve engem :asd ) Egész pontosan te berúgtál én meg még mentem dolgozni. Ez részlet kérdés Gyenge vagy Lew, még leinni se tudtad. Nem az volt a célom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 11:34:50 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #893 Dátum: 14 júl 27, 12:02:31 » |
|
Az elfajzott nagyvárosi népek nem is sejtik, hogy mekkora élvezet puszta kézzel széttépni és állatias módon felzabálni egy egész grillcsirkét. Érzem, hogy tombolnak bennem az ősi ösztönök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #894 Dátum: 14 júl 27, 12:03:26 » |
|
Csak lazán, nyersen, mint Bartos mester?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #895 Dátum: 14 júl 27, 12:15:43 » |
|
De látszik hogy puhány vagy, gondolom belső szervek nélkül. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #897 Dátum: 14 júl 27, 14:18:08 » |
|
Mégis rengeteg kínai meg afrikai van még mindig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #898 Dátum: 14 júl 27, 14:33:26 » |
|
Mert ők gyorsan szaporodnak. Mint a nyulak.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #899 Dátum: 14 júl 27, 15:45:33 » |
|
Régen nem így volt. sok gyereket szültek, de nagyon sok gyermek meg is halt. nem volt akkora éhínség, és az erősek maradtak életben. Csak a civilizált fehér ember odament és látta ezt és mindenkit életben tartottak, nyomorogjál éhezzél de meg ne halj, túlnépesedés még nagyobb éhínséget eredményezett még nagyobb konfliktusokat. Mi fehérek kúrtuk el több ízben is hogy sok országban szar a helyzet. Lehetett volna rajtuk úgy segíteni hogy magától nőhessen először az életszínvonal, és utána a népesség. Ahogy kell. Erre megnöveltük a szar életszínvonalra a népességet, hogy még szarabb legyen az életszínvonal. Tudom általánosító nagyzó nem pontos amit írtam de kb igaz.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|