Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #855 Dátum: 14 júl 26, 22:57:58 » |
|
XDD Izgalmas csata elébe nézünk, vagy majd szerelem lesz első látásra? :O Ugye még messze a vége, Művész Lew?
Szerk.: Na szép, új kép. Micsudi nem áruló, milyen csavar ez kérem szépen?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 22:59:31 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #856 Dátum: 14 júl 26, 22:59:33 » |
|
Az majd a BD eladásokból kiderül mindfuck fordulatok, epikus csaták, szemkápráztató rajzolás Mi kell még kérem szépen?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 23:03:08 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #857 Dátum: 14 júl 26, 23:02:43 » |
|
Micsoda? Micsudi kinyír? Ő lesz a gyilkosom? Most már nagyon kíváncsi vagyok arra a csuklyás, űrállomáson tartózkodó ürgére.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 23:03:43 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #858 Dátum: 14 júl 26, 23:03:34 » |
|
Nyugi, még nem haltál meg. A következő fejezetben lesz csak a harc java, oda van írva a kép alá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #859 Dátum: 14 júl 26, 23:05:56 » |
|
Csak nem az I love emo táblával fogok harcolni? De nem tudom, miért voltam bedutyizva. Olyan veszélyes vagyok?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 23:12:21 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #860 Dátum: 14 júl 26, 23:06:37 » |
|
Mellékszereplők nem lesznek, akik csak hátulról fognak figyelni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 23:07:46 írta dehunter »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #861 Dátum: 14 júl 26, 23:08:09 » |
|
Mindennek eljön majd az ideje. Én inkább magam miatt aggódnék, mert ha megtudjuk mi történik elbánunk veletek !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #862 Dátum: 14 júl 26, 23:10:25 » |
|
A fórumfalva olyan aranyos elnevezés. Amúgy régen, évekkel ezelőtt sokszor panaszkodtak az emberek. Általános közhely volt, hogy már nem írok, mert elmentek a régiek és csak új gyökerek vannak. De mostanra gyűlt össze egy olyan társaság, amit a fórum aranykorának lehet nevezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #863 Dátum: 14 júl 26, 23:10:56 » |
|
Ennyi? Három oldal egy fejezet? Húzz bele, Lew, mindenki kíváncsi a folytatásra. Amúgy régen, évekkel ezelőtt sokszor panaszkodtak az emberek. Általános közhely volt, hogy már nem írok, mert elmentek a régiek és csak új gyökerek vannak. De mostanra gyűlt össze egy olyan társaság, amit a fórum aranykorának lehet nevezni. Nevet Szerintem is. Mindig az volt a probléma, hogy új és új emberek szivárogtak be, akik aztán egymással kötöttek jó barátságot, és a régiek meg el-eltűntek egy idő után, így folyton új nemzedékek születtek. De amióta itt vagyok, és elzavarom az újakat, halhatatlanságra tett szert e nemzedék nekem hála.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 23:12:35 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
dehunter
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #864 Dátum: 14 júl 26, 23:11:08 » |
|
elbánunk veletek !
Ez most egy spoiler?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #865 Dátum: 14 júl 26, 23:13:30 » |
|
Az "az" Ayumi arra utal, hogy Ayumi, mint külön álló faj? Nagyon felröhögtem Saphira, de ebben amúgy lehet valami.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 26, 23:14:25 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #866 Dátum: 14 júl 26, 23:15:17 » |
|
Mi kell még kérem szépen?
Mindig csak több-több és több. S ez azért van, mert mindenki kíváncsi a munkádra,mivel többet akarunk, szeretünk. *-* A követelőzésünkkel mutatjuk ki szeretetünket és érdeklődésünket. Amúgy Szabi szerepelni fog? De amióta itt vagyok, és elzavarom az újakat, halhatatlanságra tett szert e nemzedék nekem hála. Mint egy cuki kutya, aki mindenkit megharap, ha a területére próbál belépni egy idegen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #867 Dátum: 14 júl 27, 00:28:59 » |
|
Saphira meg Griffith! Először nem tudtam eldönteni, hogy ez egy nő vagy férfi, vagy esetleg valami transzvesztita, meg hogy mégis mit gondoljak arról, hogy az általad elképzelt animealteregóm nőket erőszakol, aztán megláttam ezt: https://www.youtube.com/watch?v=S-wwSufWnB0 (1.) Haha, levágta a karját, kiszúrta a szemét, mi kell még? Liviana Dumitru6 hónapja People, all of you who say that Griffith doesn't OWN the 1st place, go watch Berserk, aaaaand, you talk to me after that. I just fucking love Griffith, because i really like villains, i think they are very interesting characters, and Griffith just blows the standards, but at the eclipse, i wanted to just kill that motherfucker sooo baad, you, as a watcher, are feeling wrecked to the fucking core seeing how twisted he is and what he did to his friends, to Guts, and especially to Casca, the way he humiliated her was just evil, so yeah, absolutelly no villain i've seen so far comes close to Griffith Fordítás Válasz · 17 Válaszok elrejtése
Pheonix King6 hónapja Yea it was definitely one of the evilest things in animeElég morbid alak lehet, úgy tűnik. ------------------------------------------ Utánaolvastam ennek a sztorinak, kicsit olyan beütése van, mint a Gyűrűk ura világában az orkok születésének. A legenda szerint hajdan az első orkok is tündék voltak, csak Melkor elfogta és annyira megkínozta őket, hogy testük, lelkük és elméjük is teljesen eltorzult és szörnyetegekké váltak. A másik részről meg hasonlított Theon Bűzössé való alakulására.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 00:59:49 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #868 Dátum: 14 júl 27, 01:11:27 » |
|
Mindig csak több-több és több. S ez azért van, mert mindenki kíváncsi a munkádra,mivel többet akarunk, szeretünk. *-* A követelőzésünkkel mutatjuk ki szeretetünket és érdeklődésünket. Amúgy Szabi szerepelni fog? Kezdem átérezni mit érezhet George R. martin :S Még nem tudom Mini Az a baj heoval, hogy nincs semmi olyan szokása amit ki lehetne paródizálni ő normális. Gdat, Coelho ezt nektek ajánlom Akárhogy is nézzük ez az anime művészet =D Már-már olyan szinten férfias ami nem normális Az "az" Ayumi arra utal, hogy Ayumi, mint külön álló faj? Nagyon felröhögtem Saphira, de ebben amúgy lehet valami. olyasmi Igazából Titánok harca utalás lett volna ( release The Kraken ) , de úgy látzsik csak én imádtam azt a filmet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 27, 01:13:10 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #869 Dátum: 14 júl 27, 01:28:51 » |
|
Szabi normális? Hm... Érdekes meglátás. Amúgy csak kérdeztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|