MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #810 Dátum: 14 júl 25, 19:52:40 » |
|
Azért mert egy macska vagy! Én csatlakozom hozzád. Már párszor majdnem felvágtam az ereimet, amikor elolvastam pár blogbejegyzésed. Nekem a Dust In The Wind ment közben a fejemben. De szerencsére olvasás közben már automatikusan javítottam gondolatban a negatív hiedelmeket pozitívakra. Pszichológiai keretezés rulez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #811 Dátum: 14 júl 25, 19:54:28 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #812 Dátum: 14 júl 25, 19:56:39 » |
|
Azért mert egy macska vagy! Végül is. Folyton nyávogok, élesek a karmaim, nappal alszok,néhány emberre fújok és nyalogatom a sebeimet.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #813 Dátum: 14 júl 25, 19:57:20 » |
|
Ez megnyugtató. Viszont "megszállt az ihlet" és "alkottam". Erről a mondatról mindig eszembe jut ez a jelenet:
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #814 Dátum: 14 júl 25, 19:57:47 » |
|
Azért mert egy macska vagy! Végül is. Folyton nyávogok, élesek a karmaim, nappal alszok,néhány emberre fújok és nyalogatom a sebeimet. A képre írtam, nem rád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #815 Dátum: 14 júl 25, 20:00:36 » |
|
De a macskákat mindenki szereti, kivéve gman, mert ő utálja őket. .
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #817 Dátum: 14 júl 25, 20:55:21 » |
|
Én csatlakozom hozzád. Már párszor majdnem felvágtam az ereimet, amikor elolvastam pár blogbejegyzésed. Ez olyan szemét volt, hogy hangosan felnevettem. hogy felettébb intellektuális, ha 10 percenként filozófiai monológot tart, de valójában semmi rálátása nincs a világra,
Van egy ilyen ismerősöm. Tényleg 10 percenként valami filozófiai monológot benyög és, ha normálisan szeretnél egyáltalán beszélgetni vele, az se megy, mert akkor is hasonlókról akar beszélni, ami eleinte nem gond, de egy idő után borzalmas és unalmas. Főleg mert nincs értelme legtöbbször.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #818 Dátum: 14 júl 26, 00:30:56 » |
|
Szemét? :O Ez színtiszta empátia csupán...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #819 Dátum: 14 júl 26, 03:48:59 » |
|
Amikor a japánok először láttak európaiakat, az európai arcvonásokat fogyatékosságnak tekintették. Azért ahhoz képest most elég durván európaiasan akarnak kinézni. Győztünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #820 Dátum: 14 júl 26, 09:30:31 » |
|
Tegnap tényleg nem volt lew comic? Utoljára ilyet 15 évesen éreztem, amikor nem volt naruto manga 1 hétig, de aztán lesérültem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #821 Dátum: 14 júl 26, 10:36:34 » |
|
S a múlt megismétli önmagát... Remélem Lew betartja az ígéretét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #822 Dátum: 14 júl 26, 11:11:23 » |
|
Azt az ígéretét hogy megiszunk 5l szürkebarátot és 1 doboz betonszofit elszívunk közben? Nem nem tartotta be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #823 Dátum: 14 júl 26, 13:08:26 » |
|
Gdat volt olyan kedves és figyelmeztetett. Ennek már a fele sem tréfa. Kezd hatni az algopirin. Nemsoká neki tudok állni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #824 Dátum: 14 júl 26, 13:16:00 » |
|
Beakartam írni a fórumra, erre a google beírom, hogy "Gdat"... Azt akartam írni, hogy Gdatnak igaza van, tudja a tutit és, ha nem csinálod meg időre a munkát, Jenny-vel az ajtód elé áll és leharapja a férfiasságodat. Mármint Jenny, nem Gdat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|