gman
|
|
« Válasz #795 Dátum: 14 júl 25, 17:38:26 » |
|
Ilyenkor határozottan örülök, hogy nincsenek barátaim.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #796 Dátum: 14 júl 25, 17:43:20 » |
|
Inkább foglalkozz a barátnőddel gman! Hamár barátaiddal nem tudsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #797 Dátum: 14 júl 25, 18:06:48 » |
|
Lew megihletett a képregényével, szóval úgy döntöttem ha lesz időm csinálok valami történetet-pályát én is, meg egyéniesítem a karaktereket. Gondolom egyértelmű, de gmantól balra kezdve: dehunter, ayumi, vérmicsudi, morause. A sötét erők már gyülekeznek !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #798 Dátum: 14 júl 25, 18:07:48 » |
|
Na ilyen szerelmes verset sem láttam még, a facebookon, de máshol sem. SZERETLEK TÉGED MINT VIRSLIT A KUTYA, HA MÁSSAL LÁTLAK MEGÜT A GUTA. BELÉD ESTEM MINT LÓ A GÖDÖRBE, S MIATTAD KÖNNYEZTEM A FELMOSÓ VÖDÖRBE. SZERELMÜNK OLYAN MINT EGY NAGY MOSLÉKOS DÉZSA, MELYBEN TE ÚGY ÚSZKÁLSZ MINT EGY VARANGYOSBÉKA. SZERETEM E ORRODNAK KÉT LIKÁT, MELYBEN EGY AUTÓBUSZ RÖHÖGVE GURULNA ÁT. HA KOVÁCS LENNÉK RÁD ÜTNÉK, HA MÉH LENNÉK MÉZET GYŰJTENÉK NEKED ELESÉGÜL, HA MARHA LENNÉK HOZZÁD MENNÉK FELESÉGÜL!
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #799 Dátum: 14 júl 25, 18:22:40 » |
|
Ha olvasnál fórumot, akkor tudnád , hogy Lew és én mély és igaz barátságot szőttünk! Még közös macis képünk is van. Neked kivel van? Nem kellene az irigységet és a csalódottságodat másokon levezetni...
Az semmi, nekem heo-val van, nem macis, hanem igazi. Syzygy, csináld majd tovább! Baromi jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #800 Dátum: 14 júl 25, 18:30:04 » |
|
Te nagyon profi vagy Minagi! Nyertél!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #801 Dátum: 14 júl 25, 18:47:09 » |
|
Nem értem, miért raktok egy csoportba azokkal a lényekkel, én senki oldalán nem állok. Max Minagién, mert ő olyan kis nünüke. Amúgy én ilyen troll vagyok: http://www.wizards.com/dnd/images/iw_war_troll.jpgBár az erdei troll is jobb, mint a szamurájcigány.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 19:23:42 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #802 Dátum: 14 júl 25, 18:50:18 » |
|
Te nem troll, hanem gnóm vagy. Vagy maxium goblin.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #804 Dátum: 14 júl 25, 19:02:45 » |
|
Te nagyon profi vagy Minagi! Nyertél! Oh köszönöm! Mit nyertem? Max Minagén
Ez én vagyok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #805 Dátum: 14 júl 25, 19:04:05 » |
|
Naná, a goblin lehet kemény harcos is. Amíg haza nem ér goblinné. :ŐP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #806 Dátum: 14 júl 25, 19:30:47 » |
|
Úgy érted Kougami? Még hasonlít is rám Csak én nem vagyok ilyen menő :S Eh, megelégszem a magyar helyesírási tudásommal, nincs szükségem japán skillekre. Nem mondanám menőnek. Agyatlan agresszív szépfiú, aki azt hiszi, hogy felettébb intellektuális, ha 10 percenként filozófiai monológot tart, de valójában semmi rálátása nincs a világra, és nem rendelkezik semmilyen komolyabb világnézettel vagy virtuális megoldásokkal az adott problémákra az agressziót leszámítva. Akkora pöfeteggomábakat találtam, mint a fejem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 19:31:48 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #807 Dátum: 14 júl 25, 19:35:35 » |
|
Bár az erdei troll is jobb, mint a szamurájcigány. Akarod mondani, szamurájcigány papucsokkal a kardja végén. miért raktok egy csoportba azokkal a lényekkel, én senki oldalán nem állok. Ha Lew képregényét nem Lew írná hanem mindenki eldönthetné hogy mit csinál akkor mellettem nem állna senki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #808 Dátum: 14 júl 25, 19:40:40 » |
|
Én csatlakozom hozzád. Már párszor majdnem felvágtam az ereimet, amikor elolvastam pár blogbejegyzésed.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #809 Dátum: 14 júl 25, 19:50:16 » |
|
Ez megnyugtató. Viszont "megszállt az ihlet" és "alkottam".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|