Lew
|
|
« Válasz #765 Dátum: 14 júl 25, 13:28:12 » |
|
A te hibád =D Teljesen olyan stílusban írsz mint aki mindenki mást lenéz =D Még ha nem is szeretnéd ez jön le az írásodból De valóban ezt benéztem. Kíváncsi vagy a véleményemre? Pont nekem? Ez hízelgő
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 13:29:10 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #766 Dátum: 14 júl 25, 13:46:28 » |
|
Én azt nem értem az ilyen típusú animéknél, hogy van egy tök jó alapsztori, karakterek, mondanivaló akkor minek "megfűszerezni" értelmetlen gyilkolászással meg véres jelenetekkel? Enélkül is biztos megállná a helyét az igényes animék között. Így viszont én pl biztos nem fogom megnézni, mert nem bírom a vérengzést és fel is bosszant. A Monster sem egy kislányoknak való dajkamese mégis meg tudták oldani sok és fölösleges vérontás nélkül, hogy legyen egy helyenként félelmetes hangulata, izgalom stb. Lew a részeg embernek sokszor jobb a fantáziája mint a józannak. Ezt használd ki a képregény írásához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #767 Dátum: 14 júl 25, 13:48:31 » |
|
Amúgy már alig emlékszem rá, mert suliban sajnos nagyon erőteljesen szelektálni kell a régi és feleslegesnek titulált emlékeket. Trónok harcát is ezért akarom újraolvasni. De most beletekertem pár emlékezetesebb részbe, és vicces volt, mikor Kogami mondja Makishimának, hogy "us agreeing something doesn't really make me happy" , pont, miután ugyanezt megállapítottuk Gdattal. Hah, ő lehetne Kogami én meg Makishima... ja, várjunk, mégse. Inkább ne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 25, 13:49:18 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #768 Dátum: 14 júl 25, 13:51:29 » |
|
Mert ők milyen viszonyban vannak egymással?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #769 Dátum: 14 júl 25, 13:52:23 » |
|
Olyanban, mint mi. Kogami meg akarja ölni Makishimát, Makishima meg csak röhög azon, hogy Kogami milyen szerencsétlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #770 Dátum: 14 júl 25, 13:53:45 » |
|
De miért akarsz megölni engem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #771 Dátum: 14 júl 25, 13:57:35 » |
|
És végül mégis ki harap fűbe Amúgy nekem Makishima volt a kedvencem. Meg az öreg asszem Masaoka volt a neve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #772 Dátum: 14 júl 25, 14:01:04 » |
|
Nekem is Makishima volt. Ez természetes. Szeretnék olyan lenni, mint ő. Olyan pszichopata őrült zseni. Lehet, hogy a hasonlatból kiindulva én halnék meg, de akkor is megérte Makishimának lenni egy pillanatra. De miért akarsz megölni engem? Olvasd vissza. Te akarsz megölni, én meg röhögök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #773 Dátum: 14 júl 25, 14:03:24 » |
|
Nekem ilyesmi nem tűnt fel. Jobb pillanataidban kifejezetten bírlak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #774 Dátum: 14 júl 25, 14:10:44 » |
|
Néha azért felfoghatnád az iróniát. De látom, az csak Lewnek megy, szóval ezentúl ő lesz Kogami, és az örök ellenségem. Az a baj, Gdat, hogy te alfahímnek hiszed magad. És alfa csak egy lehet egy közösségben. Én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #775 Dátum: 14 júl 25, 14:15:28 » |
|
Te alfanőstény lehetsz legfeljebb, ami majdnem olyan jó, mint az alfahím. Szóval megfértek egymás mellett és lehetnek alfa gyerekeitek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #776 Dátum: 14 júl 25, 14:25:48 » |
|
Majdnem? Mi van, ha matriarcha birodalmat építek? Te meg inkább meg se szólalj, mert te csak egy másolat vagy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #777 Dátum: 14 júl 25, 14:26:33 » |
|
Saphira, mint alfa nőstény? Lefejezi az összes férfit maga körül akik alfa hímnek hiszik magukat. Két dudás nem fér meg egy csárdában, MrSaiyan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #778 Dátum: 14 júl 25, 14:27:28 » |
|
Saphira az alfa hím és hatalmas péniszét mindenki dicsőíti.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #779 Dátum: 14 júl 25, 14:28:58 » |
|
Egyre jobb irányt vesz ez a beszélgetés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|