Én be is vallom legalább, hogy ilyen szennyoldalakat nézek. Már akkor tudtam, mi az a Tor, amikor te még a disznótorról sem tudtál, sőt még rosszabb: azt sem tudtad, mi az az alkohol.
De legalább tudtam első kézből is informálódni, mikor mindenki csak a szar médiából tájékozódik. Például szinte azonnal feltették a kiszivárogtatott NSA infókat, még a top secret pecsét is rajta volt, bár bevallom, informatikatudásomból adódóan a felét sem értettem, de megérte elolvasni (már amennyit én láttam, és az csak töredéke volt). Nem beszélve a rengeteg politikai/terrorista/háborús írásról, bár azokat Aes által ismert okok miatt az elmúlt két évben elkerültem.
Nemcsak szennyoldalak léteznek ott. Attól függ, a te lelkületed milyen, és bűnözésre vagy fejlődésre használod-e fel.
hogy a titkosszolgálatok nem látják.
Nem látják, pont a megszállt országokban, diktatúrában élők fejlesztik főképp, például észak-koreaiak, akik a Tor segítségével szervezkednek. Persze, ha nem tudod használni, lebukhatsz, mert ennek is megvannak a maga veszélyei.
Amúgy nem szokás csak úgy terjesztgetni, de látszik, hogy Lew a wikipediáig jutott.