Az a legalja népnek a gyűjtőhelye.
Azt hittem a kuruc info.
Amúgy meg, én nem is tudtam, hogy ilyesmik mennek a neten.
Látszik, hogy ilyen téren nem olvasgatok utána és nem nézegetek ilyen oldalakat.T_T A kisebbik bátyám mesélt anno a 4chan-ról, hogy mennyi hülye ember van ott, meg micsoda sztorik, de ő nagyon szerette olvasgatni, sokat nevetett rajtuk.
Olyan szomorú tudni, hogy vannak, akik késsel, villával eszik a rántott húst. Jobb nem enni, mint nem tudni normálisan enni.
Terjedsz az igét gman. Gondolom, ha esetleg netán talán olyan helyre mész ahol nem csak
egy kés-villa-kanál van hanem kicsit több, a akkor nem tudod melyikkel kezd, mi?
Fantasztikusak a tüntetők. Sok nyugdíjas aki unatkozik persze, hogy tüntet és kiabál, mi mást csinálna?
Ki kellett volna menni popcornnal.
-------------------------------------------
Meghalt hajnalban egy ismerősöm.
Megölte magát, emiatt nagyon mérges vagyok rá. Megnéztem a Facebook üzenő falát és azt látom, hogy állandóan írogatja valaki, hogy "Oda át találkozunk. Nyugodjék békében" s társait. Elgondolkoztam azon, hogy ha nem lenne Facebook, akkor mit tennének az emberek? Nem az ismerősömnek írják, hanem sokan csak maguk miatt, hogy ne legyen "ciki", hogy nem írják, ki, hogy milyen borzalmas, hogy meghalt, vagy R.I.P. Ha valaki magában emlékezik meg, nem túl feltűnő, de már nem is elég?
Sőt, felkerült erre az oldalra is.
http://gyertyalang.hu/