Sevanna
|
|
« Válasz #405 Dátum: 14 júl 22, 12:20:52 » |
|
Én hosszú idő után tegnap ültem vonaton és teljes agyf*sz volt. Kígyózó sorok miatt nem tudtam jegyet venni és úgy kellett felszállnom. -.- Távolsági busz sokkal jobb, meg ott szinte sose pecsételik be a közalkalmazotti füzetkémet. De Pestre gyorsabb a vonat úgyhogy kénytelen leszek átállni rá. Vagy kipróbálni a telekocsit. Amíg valóban le nem nyomja a NAV-> találó észrevétel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #406 Dátum: 14 júl 22, 12:25:10 » |
|
Semmit se tudó Havas Jonok vagytok ti a vonatozást illetően. Állomáson enni? Ugyanmár. Állomáson az a küldetés, hogy kb. 5-10 perc alatt a k*rva nagy pályaudvar egyik feléből átrohanj a másik felébe, hogy elérd a csatlakozásodat. (Profiknak cigizni is jut ideje. ) Ami nincs meg minimum 6 óra, és nincs benne átszállás, az nem vonatozás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 22, 12:25:50 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #407 Dátum: 14 júl 22, 12:28:44 » |
|
Városból városba utazni (mondjuk Miskolcról Pestre) ezért jó az intercity. Igaz hogy helyjegyet kell váltani, de az csak párszáz ft, ha meg van pénzed utazni akkor annyi még belefér.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #408 Dátum: 14 júl 22, 13:22:06 » |
|
Szerintetek milyen lehet mondjuk a szibériai pusztaság? Vagy valamelyik gyéren lakott himalájai vidék? Nem is tudom, hová költözzek, de mindenképp oda kéne, ahol nincsenek emberek. Nem akarok többé embereket látni e videó után. http://index.hu/video/2014/07/21/szabadsag_ter_atadasra_varva/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #410 Dátum: 14 júl 22, 13:31:42 » |
|
Inkább az Antarktiszra kéne őket küldeni, az nincs összekötve a világ többi részével szárazföldileg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #411 Dátum: 14 júl 22, 13:35:01 » |
|
BTW, egy érdekes megfigyelés: ezek a "tüntetők" nem sokban különböznek a régebbi időszak jobbos tüntetőitől, legalábbis azoknak az aljától. Csak egy jelentős különbség figyelhető meg. A jobboldaliak inkább a késő délutáni, esti órákban mentek hőzöngeni, nem délelőtt. Tudod, munkaidő után. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #412 Dátum: 14 júl 22, 13:39:23 » |
|
Ayumichan, nehogy az Antarktiszra, mert ott már élnek, meg én is ott akarom létrehozni az új Birodalmamat. Azért mekkora poén, hogy a lakosság 1%-a zsidó, de még mindig zsidó autonóm terület.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #413 Dátum: 14 júl 22, 13:45:20 » |
|
Majdnem én is reagáltam az Antarktisz dologra, de aztán átengedtem neked. Ja, nem nevezték át még mindig. Egyébként nem lehet az rossz hely szerintem, csak baromi messze van mindentől. De amúgy több nyugtuk lenne ott, mint Izraelben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #414 Dátum: 14 júl 22, 13:49:48 » |
|
Ha az én nagymamám nem panaszkodik az oroszokra, hogy meghalt miattuk az apja, akkor ez a zsidó nő miért nem tudja elengedni ezt a magyaros dolgot?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #415 Dátum: 14 júl 22, 13:53:01 » |
|
Ezeket fizetik javarészt. Főállásban "tüntiznek" ott. Elég gyakori módszere ez az olyan politikai erőknek, akik képtelenek nagyobb tömegeket mozgósítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #416 Dátum: 14 júl 22, 14:03:30 » |
|
Az Antarktisszal óvatosan! Ha kiolvad a jég és felébred a Gyehenna, akkor nagyon megszívjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #417 Dátum: 14 júl 22, 14:33:59 » |
|
Az antarktiszon más ott vannak jó rég a parancsnokság emberei, szóval nem jó hely, bár lehet elküldik ezeket az valami olyan bolygóra ami goauld fennhatóság alatt van az jó lenne
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #418 Dátum: 14 júl 22, 15:02:20 » |
|
Az Antarktisz egész nyugodt hely lehet, csak az a baj vele hogy egy kicsit hideg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #419 Dátum: 14 júl 22, 15:03:09 » |
|
Téves. vannak rajta nagyon jókis oázisok ahol a termálvíz feltör állítólag ott még növényzet is van
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|