24 nov 23, 06:23:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 1000
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma topic 12  (Megtekintve 2378523 alkalommal)
0 Felhasználó és 168 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #375 Dátum: 14 júl 21, 22:37:57 »

Igen. Ez nem az őrület izgalmas része. Mint egy elmegyógyintézet. Általában izgalmasnak és hátborzongatónak képzeli az ember, de azért hosszú távon csak annyi látszik, hogy tehetetlen zombik mászkálnak.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #376 Dátum: 14 júl 21, 22:56:24 »

Oké, nope nope nope nope.

Nincs valami durvább? Az első és a japán kórházas még elment, de ezek is gyengék. Be akarok szarni és rettegni akarok . Smile dog szintű cucc kell nekem Nevet Syzy te elég nagy net náci vagy, ha tudsz valami igazán durvát linkeld ide, vagy küldj egy pü-t, hátha megüti a sokat látott inger küszöböm.

edit: Pedig direkt korom sötétben néztem, fülhallgatóval :S
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 21, 23:22:35 írta Lew » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #377 Dátum: 14 júl 21, 23:42:34 »

Igazából egyik sem félelmetes, ha belegondol az ember. Amiket mi néztünk, látni lehetett, hogy a kiscsaj be van tanítva, mit kell mondania. Aztán egy másik videóban kinéz az ember az ajtón, látja, hogy gubbaszt a lépcsőnél valaki. Mit tenne épeszű ember? Bezárná az ajtót, és ki se nyitná többé, esetleg kihívná a rendőrséget. De ez nem, ez először közelebb ment, majd kinézett másodjára is, hogy elé ugorhasson az a szar. A házban mászkáló beszélgető félelmetes típusú jelenetek is nevetségesek, mert a hülye sem megy éjszaka elhagyatott házakba... ha mégis, az m
egérdemli, hogy kinyírja valaki. Aztán az, amikor kinyílik a szekrényajtó... ezt én is meg tudom csinálni, felveszem, és kész. Nevet

Egyszerűen nincsenek normálisan megtervezve és kivitelezve ezek az "ijesztő" jelenetek. Viszont tudok egyet, ami meg volt. Persze lefogadom, hogy ezt is egy ember eszelte ki és hajtotta végre otthon, egyedül, de ebben legalább van fantázia. Még Slane-nel találtuk, akkor eléggé hátborzongató volt.

Az egész a 4chanon történt. Mindenki tudja, hogy a 4chan néha és néhol elég beteges, és mindenféle ember megfordul ott. Egyszer 4chanon megjelent egy ember, aki elkezdett képeket posztolni egy helyről, koordinátákat megadva. Azt mondta, aki elmegy erre a helyre, az kap érte jutalmat. Aztán elkezdett hullákról és emberi testrészekről képeket posztolni. Azt hinnéd, nincs olyan őrült, aki elmenne, de volt, egy Alex nevű faszi elment, és képeket készített az egész helyről, amiket folyamatosan posztolt 4chanon:

http://imgur.com/a/QQA6g

Egyszer itt beszéltek egy férfiről is, aki kislányokat rabolt el, és bábukat csinált belőlük. És le is írták, hogyan.  Noexpression

Ez nem annyira félelmetes, inkább elgondolkodtató: http://www.cracked.com/article_18792_the-7-most-unintentionally-creepy-places-internet.html

Főleg az a csaj, aki magával beszélget... nemcsak egyszer-kétszer, hanem több tízezer hozzászóláson keresztül. Az emberek néha félelmetesebbek, mint a kísértetek. Szomorú

----

Ez a 4chan-eset sem volt rossz:
http://godsavethepress.blogspot.hu/2008/08/project-905-oversight-is-watching.html

https://encyclopediadramatica.es/Operation_Falcon_Punch
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 22, 00:02:01 írta Saphira » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #378 Dátum: 14 júl 22, 00:16:41 »

Ja hát igen 4chan-on elég beteg dolgok mennek.

Hallottam egy sztorit, hogy b*szogattak egy csajt a súlya miatt, aztán az felkötötte magát. A csaj testvére meg írt a 4chan-ra, hogy megölték a nővérét. Erre annyi volt a reakció, hogy jó vastag kötél kelhetett hozzá.

Egy időben én is nyomon követtem, manapság csak az anime részleget szoktam nézegetni.

Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #379 Dátum: 14 júl 22, 00:22:40 »

Persze az elhagyatott házas sztoriról később kiderült, hogy kamu, mert volt pár helyi redditer, aki tényleg elment, és megnézte, mi van ott.
http://i.imgur.com/t2znzXR.png

És albumot is csináltak: http://imgur.com/a/9J4Bq

Azért jó nagy elvetemült marhák lehettek, hogy éjszaka mentek. ikszdé

A project 905 viszont nem volt kamu, és még menő módon is tervezték meg. Nevet

Azt hiszem, az öngyilkos 4chanos is csak legenda, már ezernyi módon előadták.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #380 Dátum: 14 júl 22, 00:28:56 »

Szerintem is csak legenda.

Én már olyat is hallottam, hogy 4chan-on megtalálható az eredeti smile dog, meg ilyenek Nevet

Amúgy haverral hetekig kutattunk az eredeti kép után, több száz weboldalt és thread-et átnéztünk, még a nő lakcímét is megszereztük aki állítólag látta, de a google maps nem dobott ki rá semmit.

Pedig nagyon meg akartuk nézni :S

Találtunk 1-2 tényleg elég creepy képet, 2-3 percig néztük a sötétben, de semmi.

Arra rájöttünk hogy ezt csak rajzolták:
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20131020051219/godzilla/images/b/b9/Smile_Dog.jpg

Az eredeti elvileg, inkább erre hasonlít:
http://i1.ytimg.com/vi/35cJcBdf3V0/maxresdefault.jpg

Megjegyzem a husky szerintem félelmetesebb.

Ez is elég parás mondjuk:
http://th01.deviantart.net/fs70/200H/f/2011/178/8/9/smile_jpg_by_tainted_doll-d3k6zfq.jpg

Haver azt mondta, egyszer álmodott róla, miután 5-6 percig nézte a képet és ezen kattogott az agya egész este, de nem rémálom volt, csak szerepelt benne.

De mondjuk 4chan-on találkoztam egy bizonyos gyöngyszemmel is. Linkelték hogy nézzük meg. Egy undorító hentai gore szado darabolós manga volt.

Gondolhatjátok, hogy ilyenből rengeteg van, de ez tényleg olyan durva, hogy már nekem majdnem sok volt Nevet Mondjuk azért elolvastam, de ez már beteges. Akit érdekel pü-ben elküldöm a linket, mert ide nem merem kirakni Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 22, 17:05:42 írta Lew » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #381 Dátum: 14 júl 22, 00:42:16 »

Nekem ez kimaradt az életemből. Mi a hozzá tartozó sztori? Vagy csak van egy ilyen kutyaszerűség és örüljünk?
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #382 Dátum: 14 júl 22, 00:48:26 »

Dióhéjban:

Orosz kísérlet. Van egy floppy, amin van egy kép smile.jpg néven. Aki megnézte ezt a képet, epilepsziás rohamot kapott és beleőrült. Állítólag olyan hatása volt az agyra, hogy nem tudták kiverni az emberek a fejükből. Többen öngyilkosok is lettek.

Miután ez kiderült, letörölték az internetről és már nincs meg az eredeti kép, csak replikák.

Itt a sztori:

http://creepypasta55.blogspot.hu/2013/11/smile-dogjpg-tortenete.html
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 22, 00:49:10 írta Lew » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #383 Dátum: 14 júl 22, 00:55:36 »

Á. Kétlem, hogy lenne eredeti. De jó sztori volt. Amúgy sokkal félelmetesebbek szerintem azok a dolgok amiket emberek csinálnak. Életközelibb.

Nekem az egyik nagy rejtély az életemben, hogy amikor olyan 5-6 éves lehettem és bicikliztem akkor az utcánkban egy ismeretlen ember azt mondta, hogy menjek oda és kapok valamit. Úgy tekertem ahogy tudtam. De mi van, ha tényleg csak adni akart valamit? Jobb azért, hogy nem tudtam meg. Nevet
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #384 Dátum: 14 júl 22, 01:00:09 »

Lényegében nem hazudott.
Ha egy gonosz cukrosbácsi volt akkor is "adott volna valamit".  smirksweat
De jobb hogy nem tudtad meg hogy mit akart adni.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #385 Dátum: 14 júl 22, 01:03:57 »

Amikor először említetted Lew ez a cuccot, rákerestem a neten, de nagyon nem hatott meg egyik kép sem. Aztán amikor itt belinkelted és kicsit hosszabb ideig néztem, meg bemeséltem magamnak, hogy rémisztő akkor már elgondolkodtam, hogy ez talán kicsit mégiscsak rémisztő. De aztán megint úgy éreztem, hogy inkább vicces, mint rémisztő, aminek örülök, mert különben a végén még megőrültem volna. xD

ui.: a történet viszont, legalábbis ez amit linkeltél nagyon ratyika
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 22, 01:38:44 írta drszabi » Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #386 Dátum: 14 júl 22, 01:46:50 »

Elolvastam az enciklopédián az egész project 905-öt, és egy pillanatra elgondolkodtam, hogy mi is csinálhatnánk egyet. Nevet Bár nem hiszem, hogy Magyarországon van annyi elborult ember, mint az /x/, így nem lenne, aki felkeresné a nyomokat. Szomorú
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #387 Dátum: 14 júl 22, 07:01:48 »

Mivel én kulturált és intelligens úriember vagyok, ezért soha a közelébe se megyek olyan helyeknek, mint a 4chan. Az a legalja népnek a gyűjtőhelye. Lesütöttszemek
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #388 Dátum: 14 júl 22, 09:46:09 »

Strand Fesztiválra megy valaki a fórumos kemény magból?  Nyelvesít
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #389 Dátum: 14 júl 22, 10:00:29 »

http://rt.com/news/174332-ukraine-plane-photo-perverted/

Na ez egy jó példa arra, hogy manipulál a média.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 1000
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins