Micsudi
|
|
« Válasz #75 Dátum: 14 júl 16, 20:16:53 » |
|
Most bejött az élet munka spektusa ez így tényleg nem rossz. És nem is kell korán kelnem. minden nap 8kor. a testem nem tiltakozik minden erővel reggel az ébredés ellen. És éjfélkor ha kidőlök az pont 8 óra SOS-be nem tudtok olyan helyet ahová kéne egy Gyógyszeripari-Laboratóriumi technikus? Van egy Debreceni jóbarátom aki most végzett és kéne neki munka, Pesten Önző dög vagyok de szeretném ha fel tudna költözni és többet tudnánk piálni meg együtt lógni évi egy alkalomnál
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #76 Dátum: 14 júl 16, 20:19:05 » |
|
Ez a riasztós dolog ma volt egész este nem tegnap. Jaj, ilyen centrifuga nekünk is volt (vagyis van csak most nem itt van), annak idején anyám mindig azt használta, most meg automata mosógép az megcsinálja azt is, anyu nem tudja kezelni mert a technikával hadilábon áll, így már én vagyok a mosónő (mosógépkezelőnő).
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Luidzsy
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #77 Dátum: 14 júl 16, 20:24:49 » |
|
Igen a mosógép az nekünk is új, ezért nem is akarom bele rakni a piszkos munkásruhám, bár én ha akarnám se tudnám kezelni legalábbis addig nem míg meg nem mutatja valaki így én kuktáskodni szoktam anya mellet ha főz vagy sütit süt vagy valami vagy esetleg kertbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 14 júl 16, 20:27:07 » |
|
SOS-be nem tudtok olyan helyet ahová kéne egy Gyógyszeripari-Laboratóriumi technikus?
KFC?Burger King? Westenben fog nyílni, vagy már megnyitott a mexikói kajálda! Ott is lehet van tgf...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #79 Dátum: 14 júl 16, 21:10:28 » |
|
na m1 különben mit szóltok hogy kiégett az a szép ház az andrásy úton ha direkt csinálta valaki azt jó hosszú időre le kell sittelni.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #80 Dátum: 14 júl 16, 21:36:23 » |
|
Tegnap folyamatosan mutatta a nővérem a képeket a tűzről. Borzalmas. Gyönyörű épület volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #81 Dátum: 14 júl 16, 21:44:59 » |
|
Független fejlesztő cég? "Olyan játékok amiket nem az EA vagy a Ubisoft fejleszt hanem Józsíí és húsz programozó haverja akibó úgy kettő érti a a dolgát a maradék tartja a lelket" És gyerekek így kell definiálni valamit egy hozzá nem értőnek A Sony és a Microsoft kimaradt, de amúgy igen. Nagyjából találó megfogalmazás De azt azért tegyük hozzá, hogy vannak nagyon jó indie címek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #82 Dátum: 14 júl 16, 21:49:43 » |
|
Gyönyörű arisztokrata palota volt, meg még mindig az, mert fel fogják újítani. Csak zavarják márki belőle az illegális házfoglalókat és adják vissza a jogos tulajnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #83 Dátum: 14 júl 16, 21:55:51 » |
|
Én nagyon szeretem a Capcom-ot is, vagy a Blizzard is ott van a szeren.
S ebben a dumában is kifejezném a szomorúságomat ama szörnyű dolog miatt, hogy még mindig nincs örvény falu a választhatók között.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 16, 21:59:11 írta heo »
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #84 Dátum: 14 júl 16, 22:04:42 » |
|
Lecseréltem a kombóm fekete fehérre mint heo. Ezáltal mi felsőbbrendűek vagyunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #85 Dátum: 14 júl 16, 22:05:14 » |
|
Capcom jó volt, de kb 10 éve elkurvult és csak a pénz érdekli, a rajongókra meg magasról tesz.
Gyönyörűen bebizonyította a resident evil sorozattal hogy lehet egy jól működő franchise-t lebutítani kiárusítani és rókabőrt lehúzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #86 Dátum: 14 júl 16, 22:07:01 » |
|
Minden évben szarják a Resident Evilt. Volt hogy egy évben 2-t is kidobtak !!!
A 4 volt az utolsó jó Resident Evil.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #87 Dátum: 14 júl 16, 22:08:45 » |
|
Az enyém azért fekete-fehér, mert bénán színezik szegény Silvert. Én a DMC-t szeretem a Capcom-tól meg a Marvel vs. Capcom, ami bejön még. A Resident Evillel soha nem játszottam.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #88 Dátum: 14 júl 16, 22:10:21 » |
|
A 4 volt az utolsó jó Resident Evil.
Dehogy, a 4 már nem resident evil, hanem egy akció shooter, bár annak tényleg jó főleg a mostaniakhoz képest, de túlzás rámondani hogy az re.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #89 Dátum: 14 júl 16, 22:12:56 » |
|
Az enyémről meg színezés sincsen Dmc nem rossz, de a GoW veri. Syzy azért a 4-ben még volt 1-2 elég fosatós rész, bár tény hogy már akció irányba ment el, de még meg tudott ijeszteni, ha oda tette magát. Ellentétben a többi moslékkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|